Bariton ukulele Cascha Spruce Solid Top HH 2244

Täpsustused:
Tüüp: Ukuleled
Kauba ID: 9648011
16400

1 tk on jäänud

Lisa korvi
802 / kuus
Sinu linn

Postkontor

Teisipäeval, 2. juulist

199

Kuller

Teisipäeval, 2. juulist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Teisipäeval, 2. juulist

199

Kuller

Teisipäeval, 2. juulist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Bariton ukulele Cascha Spruce Solid Top HH 2244

"Cascha" bariton ukulele eristub juba ainuüksi mõõtmete poolest – see on meie valikus suurim ukulele mudel. Mitte ainult suurus, vaid ka eriline häälestus ei meenuta täiskasvanud kitarri. Bariton ukulele häälestamine nootidele D-G-B(H)-E vastab kitarri neljale alumisele keelele. Nii et mõnes mõttes on bariton ukulele samaväärne kitarriga ilma madalate E- ja A-keelteta, mistõttu on kitarristidel eriti lihtne sellesse viisi üle minna, kuna sõrm on identne. Sellest hoolimata on Cascha bariton ukulele ka suurepärane algaja pill, mida on väga lihtne mängida.

Cascha Baritone Ukulele suuremad mõõtmed - 51 cm skaala pikkus ja 76 cm kogupikkus - mõjutavad positiivselt nii selle juhitavust, kui ka kõla. Suurem korpus muudab bariton ukulele kõla avaramaks ja täidlasemaks kui tema väiksemad õed-vennad. Tänu oma pikemale skaala pikkusele on sellel ka rohkem vabu keeli ja seega ka suurem toonivahemik. Lisaks pakub see madala D tõttu ka korralikke bassikeeli. Tänu täpsetele häälestusmasinatele ja suurepärase kõlaga Aquila nailonkeeltele püsib see alati ideaalselt hääles.

Cascha bariton ukulele korpus ja kael on valmistatud ainult mahagonipuust. See pakub sooja, tasakaalustatud heli koos peenete kõrgete helidega. Sõrmlaud ja sild on valmistatud tumedast dalbergiast, mis annab kena visuaalse kontrasti. Lisaks on Cascha bariton ukulele Red Tortoise korpus ja rosett üsna pilkupüüdev ning annab Cascha bariton ukulele klassikalise ja väga stiilse välimuse.

Tänu kahele integreeritud rihmapulgale saab kinnitada ukulele rihmad, et Cascha Baritone Ukulelet oleks mugav mängida ka seistes. Tarne sisaldab esmaklassilist polsterdatud kotti koos tikitud logoga. See kaitseb instrumenti optimaalselt, välistaskus on piisavalt ruumi tarvikute jaoks. Tugevdatud käepidemega saab kotti hõlpsasti kanda käes või kanda mugavalt reguleeritavate rihmadega seljakotina. Lisaks on kaasas kaela pingutusvarda reguleerimise tööriist, millega saab suurepäraselt reguleerida keelte kulgu.

Cascha bariton ukulele sobib nii soolopilliks kui ka saateks teistele muusikutele ja pillidele. Vaatamata oma eripäradele pakub see Hawaii ukulele tunnet ning levitab koheselt lõõgastust ja rõõmu kõikjale, kus te selle kätte võtate.

  • Tootja: Cascha
  • Mudel: Spruce Solid Top
  • Toote kood: HH 2244
  • Korpuse ülaosa: Kuuse täispuit
  • Korpus: Mahagon
  • Sõrmlaud ja sild: mahagon Palisandra
  • Häälestaja: D-G-B(H)-E
  • Aquila keeled
  • Skaala pikkus: 51 cm
  • Kaela ülemine laius: 3,8 cm
  • Kõrgus: 76 cm / 30''
  • Komplektis:
    • 10 mm polsterdatud ümbris
    • 3 medikat
    • Sõrmelaua reguleerimisklahv

Üldine tooteinfo: Bariton ukulele Cascha Spruce Solid Top HH 2244

Kauba ID: 9648011
Kategooria: Kitarrid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,85 x 0,33 x 0,12 m, 1,6 kg
Kaubamärk: Cascha
Värv: Pruun
Stringide arv: 4
Tüüp: Ukuleled
Vaade: Cascha, ukuleled kitarrid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Cascha tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Bariton ukulele Cascha Spruce Solid Top HH 2244
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki