Fender 70th Anniversary Player Stratocaster

Täpsustused:
Tüüp: Elektrilised kitarrid
Kauba ID: 9573276
1 16827
Lisa korvi
4415 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

28. maist

000

Postkontor

29. maist

199

Kuller

29. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

29. maist

199

Kuller

29. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Fender 70th Anniversary Player Stratocaster

Kaasaegse muusiku jaoks, kes austab traditsioone, kuid võtab samal ajal omaks uuendusi, on Fender 70th Anniversary Player Stratocaster ajastutruu stiili ja kaasaegse heli kehastus. See kitarr sobib kõige paremini mitmekülgsele kitarristile, kes otsib klassikalist Fenderi tooni kaasaegse väändega. Selle silmatorkav välimus ja kvaliteetne ehitus teevad sellest soovitava instrumendi nii lava- kui ka stuudiokasutuseks.

  • Fender Heritage: Fenderi 70 aastat kestnud kitarrimehetööde tähistamiseks kannab see Stratocaster oma eelkäijate pärandit uhkusega ja tipptasemel.
  • Klassikaline konfiguratsioon: Kuuekohaline seadistus on kitarristide jaoks põhiline, pakkudes laia valikut helisid, mis sobivad igasse žanrisse bluusist rokini, jazzist popini.
  • Elegantne disain: Elegantne must viimistlus, see kitarr mitte ainult ei kõla fantastiliselt, vaid nõuab ka tähelepanu oma ajatu stiiliga.
  • Elektriline mitmekülgsus: Elektrikitarri klassifikatsioon lubab rikkalikku, võimendatud heli, mida saab kujundada ja moduleerida efektidega, et see sobiks igale muusikastiilile või loomingulisele uurimisele.

Üldine tooteinfo: Fender 70th Anniversary Player Stratocaster

Kauba ID: 9573276
Kategooria: Kitarrid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,12 x 0,39 x 1,1 m, 6,34 kg
Kaubamärk: Fender
Värv: Must värv
Stringide arv: 6
Tüüp: Elektrilised kitarrid
Vaade: Fender, elektrilised kitarrid kitarrid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Fender tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Fender 70th Anniversary Player Stratocaster
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki