Lamamistool BabyBjörn Bouncer Balance Soft Woven, beež

Täpsustused:
Lapse kaal kuni, kg: 12
Soovitatav vanus alates: 6 kuud
Kauba ID: 8876386
19800

1 tk on jäänud

Lisa korvi
748 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

6. maist

000

Postkontor

7. maist

199

Kuller

7. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

7. maist

199

Kuller

7. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Lamamistool BabyBjörn Bouncer Balance Soft Woven, beež

  • Bouncer Balance Soft on ergonoomiline lamamistool, kus teie laps saab teie kõrval mängida või puhata, kui käite näiteks duši all, valmistate õhtusööki või teete muid igapäevaseid toiminguid. Teie lapse liigutused panevad tooli õrnalt õõtsuma, mis tekitab lapsele suurt naudingut. Eelvormitud iste
  • tagab, et teie laps istub mugavalt, toetades hästi tema selga, kaela ja pead. Lamamistooli saate kasutada oma lapsele alates sünnist kuni 2-aastaseks saamiseni. Bouncer Balance Soft on pehme ja kaasaegse disainiga armastatud klassika
  • Tool kõigub teie või teie lapse liigutuste tõttu. Ei vaja patareisid. Tooli kõikumine aitab teie lapsel arendada tasakaalu ja motoorseid oskusi.
  • . Kui laps õpib iseseisvalt istuma, saab kanga lihtsalt ümber pöörata ja lamamistooli kasutada ka mugava söögitoolina.
  • Kolm erineva kõrgusega asendit puhkamiseks ja mängimiseks ning praktiline transpordiasend.
  • kergesti eemaldatav ja vajadusel masinpestav kate (40°C).
  • Bouncer Balance Soft on meie pehmem ja moodsam versioon 1961. aasta klassikalisest lamamistoolist. Pehmete kangaste, ümarate vormide ja ümbritseva kujundusega oleme loonud teie lapsele pisikese "pesa".
  • Teie laps saab mängida ja magada teie kõrval asuvas toolis, kui teil on vaja duši all käia või rahulikult tass kohvi juua.
  • Lamamistool on saadaval erinevates pehmetes materjalides: pehme puuvill, mugav puuvill/jersey, veelgi vastupidavam kootud puuvill ja õhuline, kiiresti kuivav võrkmaterjal. Vali endale sobiv! See ei sisalda kahjulikke aineid ja vastab sertifikaadile Oeko-Tex Standard 100, 1 klass beebitoodetele.
  • Tool on kergesti kokkupandav ja võtab väga vähe ruumi. Samuti on lihtne majas liikuda, et laps saaks alati kaasas olla.
Omadused
  • Ergonoomiline lamamistool– sobiv tugi peale ja seljale
  • 0 kuni 2 aastat (3,5 kg/53 cm kuni 13 kg)
  • Kolm erinevat kõrgust ja mugavalt kokku pandav
  • Kate on eemaldatav ja ümberpööratav, masinpestav

Rootsi kaubamärk BABYBJÖRN müüs oma esimese kiikuva lamamistooli 1961. aastal. Björn Jakobson (kaasasutaja) oli veendunud, et see leiutis lihtsustab iga väikese lapsega pere elu. Ta ei teinud ühtegi viga - lamamistoolist sai üks lastekaupade ajaloo lemmik ja üks populaarseimaid tooteid. Nii sündiski kuulus BabyBjörn.

Björn oli tekstiilidisainer ja tema naine Lillemor oli kunstnik. Pärast abiellumist oli neil koguni neli last. Neist kõigist on saanud inspiratsioon üha uuenduslikumatele toodetele, mis aitavad lapsi igapäevaelus üles kasvatada. BABYBJÖRNi tooted laienesid väga kiiresti, loodi kandekotte, söögitoole ja arendavaid mänguasju. Veelgi enam, asutaja Björn on lastearstidega alati teinud väga tihedat koostööd, et tagada oma loometööga lastele parimad võimalikud tingimused. Nii sündis 1970. aastal BabyBjörn Hjärtenära ehk Close To Heart, mis tähendab "südame lähedal" ning mis kohandub iga beebi kehakujuga, kaitseb selgroogu, kaela ja parandab lapse arengut. Iga lapsevanem, kes BabyBjörni tooteid ostab, naudib nende toodete kvaliteeti ja lapsevanemaks olemist ning esemed rändavad tänu nende pikaealisusele põlvest põlve.

Lamamistool BabyBjörn Bouncer Balance Soft Woven, beež

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Lamamistool BabyBjörn Bouncer Balance Soft Woven, beež

Kauba ID: 8876386
Kategooria: Beebi lamamistoolid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,11 x 0,93 x 0,4 m, 3,15 kg
Tüüp: Imikutoolid
Vaade: BabyBjörn, imikutoolid beebi lamamistoolid
Vajalikud esemed: Ei
Elementide tüüp: Ei
Lapse kaal kuni, kg: 12
Soovitatav vanus alates: 6 kuud
Kaubamärk: BabyBjörn
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Babybjörn tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Lamamistool BabyBjörn Bouncer Balance Soft Woven, beež
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki