Jalutuskäru Lionelo Irma, Dreamin

Täpsustused:
Kahesuunaline istme positsioon: Ei
Lapse kaal kuni: 15 kg
Vankri kaal: 7 kg
Kauba ID: 5981142
9230

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
708 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 29. märtsist

000

Kuller

Teisipäeval, 2. aprillist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

Teisipäeval, 2. aprillist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Jalutuskäru Lionelo Irma, Dreamin

Unikaalne Lionelo Irma sportlik käru lummab Teid esimesest jalutuskäigust. Väga hästi manööverdavad 6-tollised rattad koos lukustussüsteemiga, pööratavad libisemiskindlad käepidemed on Teile ja Teie lapsele nauditavad igal reisil. Lapse pehme iste kõrge kvaliteedilise voodriga annab lapsele täieliku mugavuse. Käru on mõeldud lastele vanuses 6 kuni 36 kuud. (kuni 15 kg).

Käru peamised omadused:

  • Kiire ja lihtne kokkupandav mehhanism.
  • Käepideme pöörleb 360°.
  • Väga kerge käru konstruktsioon - kaalub vaid 7 kg.
  • Komplektist leiate sääsevõrgu ja jalakatte:
  • 4 seljatoe asendit (kuni pikali).
  • 5-punkti turvarihmad.
  • Lukustusfunktsioon painduva käruga.
  • Sujuv sõitmine manööverdavate 6-tolliste ratastega.
  • Avar alumine ostukorv.
  • Tagumise ratta pidur.
  • Mugav käepide käru transportimiseks.
  • Moderne disain.

  • Väga kõrge kvaliteediga Lionelo Irma sportlik käru tagab ohutuse (tootes on Intertek, SGS ja EN ohutustunnistused).
  • Käru Lionelo Irma mõõdud:

Lionelo

Öelge Lionelo kaubamärgile "Tere!". See on bränd, kes on sündinud soovist aidata ja hoolitseda meie planeedi väikeste elanike eest. Lionelo loob tooteid vastsündinutele ja lastele ning nende tooteid müüakse kogu Euroopas.

Nagu asutajad ise räägivad, valitakse nende toodete kujundus ja materjalid ülima hoolikusega, seda teevad ainult parimad spetsialistid, kes tunnevad oma tööd. "Valime tooraineid vastutustundlikult ja teadlikult ning teeme kõik endast oleneva, et meid ümbritsevaid inimesi rõõmustada," teatas ettevõte. Kõik Lionelo poolt välja töötatud ja turule toodud tooted on toodetud kasutades kaasaegset tehnoloogiat - ning mis kõige tähtsam - järgitakse maksimaalseid ohutusstandardeid.

Lionelo pöörab erilist tähelepanu oma klientidele ja nende arvamustele. "Kõik, kes kasvatavad lapsi, on meie toodete peegliks ja meie eesmärk on olla võimeline looma tooteid, mis annavad kõikidele kasutajatele lisandväärtust, oleksid funktsionaalsed, kasulikud ning loomulikult ohutud ja mugavad," ütlevad asutajad. Lionelo tooted on loodud igapäevaseks kasutamiseks, et hoida lapsi ja nende vanemaid õnnelikena ning et nad sooviksid jääda Lionelo truudeks klientideks.

Jalutuskäru Lionelo Irma, Dreamin Lionelo

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Kerge ja väiksem jalutuskäru mitte ainult ei kergenda vanemate koormust, vaid näeb ka väga stiilne välja. Need on traditsiooniliste vankrite väiksemad versioonid, mis kaaluvad tavaliselt kuni 10 kg. Neid on lihtne kaasas kanda ja mõnel on isegi õlarihm. Need on ka vihmavarju suuruseks kokkupandavad. Need jalutuskärud sobivad ideaalselt reisimiseks – need on kerged, väikesed ja kokkupandavad. Paljud vanemad valivad selle jalutuskäru ka teise võimalusena, mille võib jätta kuhugi, kus nad sageli käivad, näiteks vanaema juurde. See on ülimugav valik linnas, kui on vaja oma last ja tema käru kortermaja trepist üles-alla tassida. Jalutuskärud sobivad suurepäraselt kiireloomuliste asjade lahendamiseks, nendega on lihtsam manööverdada väikestes poodides või kitsastel tänavatel. Enamik seda tüüpi vankritest on mõeldud 6 kuu vanustele ja vanematele lastele, kes jaksavad iseseisvalt istuda. Uue jalutuskäru ostmisel on oluline parima valiku tagamiseks pöörata tähelepanu mõnele olulisele aspektile: manööverdusvõime, panipaik, kvaliteet, päikesesirm, kokkuklapitav iste ja turvaelemendid.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Jalutuskäru Lionelo Irma, Dreamin

Kauba ID: 5981142
Kategooria: Vankrid, jalutuskärud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,51 x 0,8 x 1,05 m, 7,2 kg
Tüüp: Jalutuskäru
Vaade: Lionelo, jalutuskäru vankrid, jalutuskärud
Rataste tüüp: Neli ratast
Vankri rattad: Kummist
Reguleeritav käepide: Pole täpsustatud
Reguleeritav käru seljatoe kõrgus: Jah
Värv: Erinevad värvid
Kahesuunaline istme positsioon: Ei
Lapse kaal kuni: 15 kg
Vankri kaal: 7 kg
Kaubamärk: Lionelo
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Lionelo tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Jalutuskäru Lionelo Irma, Dreamin
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki