Mänguaedik-reisivoodi Lionelo Roel, Blue Navy

Täpsustused:
Kaal: 6.22 kg
Lapse kaal kuni: 15 kg
Kauba ID: 160317
7450

SJH hind

8499
-12%

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
778 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 17. aprillist

000

Postkontor

Neljapäeval, 18. aprillist

199

Kuller

Neljapäeval, 18. aprillist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Neljapäeval, 18. aprillist

199

Kuller

Neljapäeval, 18. aprillist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Mänguaedik-reisivoodi Lionelo Roel, Blue Navy

Lionelo Roel-i maneeži eesmärk on luua lastele mängu- ja puhkeruum nii kodus kui ka õues. Kiire, turvaline ja kompaktne kokkupandav süsteem ning kaasasolev transpordikott võimaldab teil selle reisile kaasa võtta. Tänu pehmele alusele ja vastupidavatele materjalidele teenindab maneež väikelapsi alates 6.elukuu vanusest kuni 2 aastat.

Lionelo Roel-i maneež on turvaline koht lastele. Pehme ja painduv alus stabiliseerib lapse esimesed sammud. Alus on täidetud kõrgema kvaliteediga elastsusega ja vastupidavama vahuga. Vahepeal on aluse põhi kaetud riidega, mis on vastupidav kulumisele ja mustusele. Lisaks on alusel suurepärane soojusisolatsioon, mida saate kasutada ka õues. Maksimaalne maneeži koormus on 15 kg.

Lionelp Roel maneeži seinad on valmistatud läbipaistvast ja avarast materjalist, mis tagab nõuetekohase õhuringluse ning võimaldab vanematel last jälgida. Maneeži ülemine osa metallühendustega, mis võimaldavad maneeži kokku panna ja lahti võtta. Ühendused on tugevdatud laia paneeliga, mis tugevdab struktuuri stabiilsust ja hoiab ära võimalikud vigastused mängude ajal. Eemaldatavat aluskatet pestakse 30 °C juures.

Stabiilne teraskonstruktsioon koos kaitseseadisega, et kaitsta maneeži juhusliku kokkuvarisemise eest. Maneeži jalad on kaetud libisemist takistavate elementidega. 

Omadused:

  • Kiire ja lihtne voltimise mehhanism;
  • Topeltkaitse juhusliku kokkuvarisemise eest.
  • Kokkupandud maneež on kompaktse suurusega
  • Pehme alus
  • Avar võrk
  • Kõrged ja turvalised seinad
  • Eemaldatav ja pestav kate
  • Kaitse jalgadele
  • Komplektis transpordikott
  • Lastele alates 6. elukuust kuni 2 aastat (kuni 15 kg).
  • Maneeži välismõõtmed: 118 x 118 x 83 cm
  • Maneeži sisemõõdud: 113 x 113 x 83 cm
  • Mõõdud kokkupandult: 30 x 87 cm
  • Kaal: 6.22 kg;
  • Materjalid: teras, polüester, plastik

Lionelo

Öelge Lionelo kaubamärgile "Tere!". See on bränd, kes on sündinud soovist aidata ja hoolitseda meie planeedi väikeste elanike eest. Lionelo loob tooteid vastsündinutele ja lastele ning nende tooteid müüakse kogu Euroopas.

Nagu asutajad ise räägivad, valitakse nende toodete kujundus ja materjalid ülima hoolikusega, seda teevad ainult parimad spetsialistid, kes tunnevad oma tööd. "Valime tooraineid vastutustundlikult ja teadlikult ning teeme kõik endast oleneva, et meid ümbritsevaid inimesi rõõmustada," teatas ettevõte. Kõik Lionelo poolt välja töötatud ja turule toodud tooted on toodetud kasutades kaasaegset tehnoloogiat - ning mis kõige tähtsam - järgitakse maksimaalseid ohutusstandardeid.

Lionelo pöörab erilist tähelepanu oma klientidele ja nende arvamustele. "Kõik, kes kasvatavad lapsi, on meie toodete peegliks ja meie eesmärk on olla võimeline looma tooteid, mis annavad kõikidele kasutajatele lisandväärtust, oleksid funktsionaalsed, kasulikud ning loomulikult ohutud ja mugavad," ütlevad asutajad. Lionelo tooted on loodud igapäevaseks kasutamiseks, et hoida lapsi ja nende vanemaid õnnelikena ning et nad sooviksid jääda Lionelo truudeks klientideks.

Mänguaedik-reisivoodi Lionelo Roel, Blue Navy Lionelo

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Mänguaedik-reisivoodi Lionelo Roel, Blue Navy

Kauba ID: 160317
Kategooria: Reisivoodid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,9 x 0,3 x 0,3 m, 6,22 kg
Tüüp: Maneežid
Vaade: Lionelo, maneežid reisivoodid
Kaal: 6.22 kg
Kaubamärk: Lionelo
Lapse kaal kuni: 15 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Lionelo tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (3)

Mänguaedik-reisivoodi Lionelo Roel, Blue Navy
5

(3 ostja hinnangud)

5 tähte
(3)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

67%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Viltė A.
03.02.2024

Väga lihtne vihmavarjuna laiali laotada. Vastupidav, turvaline. See on üsna sügav, nii et kummardudes on raske last pikali heita ja üles tõsta.

Titas Š.
28.12.2023

Aitäh, väga hea kirjeldus, mis vastas tegelikkusele

Sandra J.
31.01.2023

pole tegelikult vajalik, natuke ebamugav last kätte võtta ja välja võtta, kuna ta on üsna pikk

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki