Mänguväljak Caretero Key, Navy

Täpsustused:
Lapse kaal kuni: 15 kg
Kauba ID: 8792741
5020
Lisa korvi
664 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. maist

000

Kuller

13. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

13. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Mänguväljak Caretero Key, Navy

"Caretero Key Playpen (Navy) - on suurepärane lahendus vanematele, kes otsivad oma võsukestele turvalist kohta. Võrevoodi vastupidav konstruktsioon ja läbimõeldud disain sobivad ideaalselt beebidele ja väikelastele kaaluga kuni 15 kg.

  • Vastupidav ja usaldusväärne: "Caretero Key" mänguväljak on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja on loodud vastu pidama aktiivsele mängule, tagades teie lapse turvalisuse igal ajal.
  • Lihtne kasutada ja transportida: kerge konstruktsiooni ja kompaktse kokkupandava raamiga tara on lihtne üles seada, maha võtta ja transportida, mistõttu on see ideaalne nii sise- kui ka välistingimustes kasutamiseks.
  • Ruumikas ja mugav: võrevoodil on piisavalt ruumi teie väikesele mängimiseks, roomamiseks ja uurimiseks ning pehme polsterdatud madrats tagab nende mugavuse.
  • Lapsele turvaline ja mugav: võrevoodil on lukustusmehhanism ja ümarad servad, mis tagab lapse turvalisuse ning hoiab ära õnnetused või vigastused.

Üldine tooteinfo: Mänguväljak Caretero Key, Navy

Kauba ID: 8792741
Kategooria: Reisivoodid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,8 x 0,45 x 0,7 m, 3 kg
Tüüp: Maneežid
Vaade: Caretero, maneežid reisivoodid
Kaubamärk: Caretero
Lapse kaal kuni: 15 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Caretero tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Mänguväljak Caretero Key, Navy
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki