Momi Revo Art.LOZE00021 Black

Täpsustused:
Kaal: 9 kg
Lapse kaal kuni: 15 kg
Kauba ID: 10232102
12999
Lisa korvi
816 / kuus
Sinu linn

Postkontor

6. novembrist

199

Kuller

6. novembrist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

6. novembrist

199

Kuller

6. novembrist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Momi Revo Art.LOZE00021 Black

<p>Kirjeldus:</p>
<p>REVO on m&otilde;eldud imikutele s&uuml;nnist kuni 15 kg. &Uuml;he k&uuml;lje avades saab selle l&uuml;kata vanema voodi poole. Nii saate &ouml;&ouml;sel oma beebi eest hoolitseda ilma voodist t&otilde;usmata. Smarti k&uuml;lgseintel on v&otilde;rk, mis tagab korraliku &otilde;huringluse kuumadel p&auml;evadel ja kaugemalgi. Multifunktsionaalne voodi 6 k&otilde;rguse reguleerimise ja madratsi kaldenurgaga on reguleeritav isegi kahel tasandil. See on eriti kasulik, kui teie laps on haige. Kokkupandava k&uuml;lgseinaga REVO beebivoodi, t&auml;nu millele liigutad selle vanemate voodisse. Voodit kaitseb lisaks spetsiaalne pehme lapp.</p>
<p>Toote omadused:<br />- 6 k&otilde;rguse taset ja valikuid, mis sobivad vanemate voodi k&otilde;rgusega<br />- voodi funktsioon<br />- Reguleeritav madratsi kaldenurk<br />- Kergesti eemaldatav kate<br />- Kate on pestav<br />- Pehme sisevooder<br />- &Otilde;huline ja hingav v&otilde;rkkangas<br />- Lihtne paigaldus<br />- Kokkupanduna v&auml;ike jalaj&auml;lg<br />- Stabiilne konstruktsioon<br />- Rattad lihtsaks transportimiseks<br />- Kaasas pikad rihmad vanema voodi k&uuml;lge kinnitamiseks<br />- Madrats kaasas<br />- Kaasas s&auml;&auml;sev&otilde;rk<br />- Kaar koos m&auml;nguasjadega</p>
<p>Beebivoodi pikkus: 90 cm</p>
<p>Laste voodi laius: 56 cm</p>
<p>Beebivoodi k&otilde;rgus: 82 cm</p>
<p>Kokkupandud v&otilde;revoodi m&otilde;&otilde;dud: 90 x 56</p>

Üldine tooteinfo: Momi Revo Art.LOZE00021 Black

Kauba ID: 10232102
Kategooria: Reisivoodid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,52 x 0,14 x 0,89 m, 9,4 kg
Tüüp: Voodid - Hällid
Vaade: MoMi, voodid - hällid reisivoodid
Kaal: 9 kg
Kaubamärk: MoMi
Lapse kaal kuni: 15 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik MoMi tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Momi Revo Art.LOZE00021 Black
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki