Arendav mikroskoop lastele Lean Toys, sinine

Täpsustused:
Vanus alates: 8 a.
Kauba ID: 7212920
1439
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

15. maist

000

Postkontor

16. maist

199

Kuller

16. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

16. maist

199

Kuller

16. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Arendav mikroskoop lastele Lean Toys, sinine

Arendav mikroskoop lastele Lean Toys, sinine
Alates tänasest võib teie väikesest saada teadlane. See võimaldab teil jälgida objekte lapse valitud suurendusega, mis on talle kindlasti lõbus ja annab võimaluse maailma tundma õppida. See aitab parandada lapse teadmisi, ning ka parandada loogilist mõtlemist ja loovust.
Mikroskoop on valmistatud tugevast ja vastupidavast materjalist – plastikust.
Tänu oma lihtsustatud ja teravate servadeta vormidele on selle disain väga turvaline. Kaasasolev mikroskoop aitab teil uurida loodust ja bioloogiat. Komplekti kuuluvad aksessuaarid on eduka ja mis peamine – arendava lõbu tagatiseks.
Omadused:
- Kvaliteetne
- reguleeritav objektiivi kõrgus
- pöörlev objektiiv koos 100x 200x450x suurendusega objektiividega
- platvorm objektide vaatamiseks
- valgusallikas koos reguleeritava kaugusega
- valgustuse lüliti
Komplekti komponendid:
- mikroskoop
- pintsetid
- slaidid ettevalmistamiseks
- 2 toru;
- karp
Mikroskoobi mõõtmed:
20 cm x 11 cm x 9,5 cm
Pakendi suurus:
31,5 cm x 23 cm x 7,5 cm
Mikroskoobi toiteallikaks on kaks 1,5 V AA patareid (ei kuulu komplekti). Mänguasi on mõeldud üle 8-aastastele lastele. Mikroskoobil on CE-sertifikaat ja see vastab standardile EN 71. See on pappkarbis koos läbipaistva klaaskattega, mistõttu on see ideaalne kingituseks.

Aku paneel peab olema kaitstud kattega. Patareid võib vahetada ainult täiskasvanu. Sisestage patarei vastavalt määratud polaarsusele (+/-). Mittelaetavaid patareisid ei tohi laadida. Laetavaid patareisid (kui need on eemaldatud) tohib laadida ainult täiskasvanute järelevalve all. Enne laadimist tuleb mänguasjast eemaldada uuesti laetavad patareid. Ärge kasutage korraga erinevat tüüpi patareisid ega uusi patareisid koos kasutatud patareidega. Soovitatav on kasutada ainult sama tüüpi või samaväärseid patareisid. Kasutatud patareid tuleb mänguasjast eemaldada. Toiteklemmid ei tohi põhjustada lühist. Ärge visake kasutatud patareisid tavalisse prügikasti, vaid selleks ettenätud kohta. Järgige protseduuri.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Hariduslikud mänguasjad ja mängud

Harivad mänguasjad ja mängud on lõbus viis vaba aja veetmiseks ning õige mänguvarustuse valimine arendab vaimset aktiivsust, keeleoskust, keskendumisvõimet ja loovust. Kõige populaarsematel laste mänguasjadel on ka hariduslik funktsioon: nad aitavad kaasa lapse arengule, lisaks keskkonna ja esemete tundmaõppimisele. Parimad õppemänguasjad on need, mis on valitud vastavalt lapse vanuserühmale ja teda huvidele keskendudes. Igasugused mõistatused ja ehitusklotsid, muusikainstrumendid, robootikakomplektid ja muud õppevahendid arendavad probleemide lahendamise oskust ja äratavad uudishimu keskkonna suhtes. Lapsed laiendavad oma silmaringi, mängides erinevate mänguasjadega, alates lihtsatest mängudest, nagu tähtede õppimine mälukaartide abil või kuubikute kokkupanemine pildiks, kuni keerulisemate mängudeni, nagu tervete sõnade loomine. Erinevad komplektid, puutetundlikud mänguasjad, rääkivad, mängivad ja interaktiivsed mänguasjad ning mänguvahendid muudavad õppeprotsessi palju lõbusamaks ja huvitavamaks. Lastel ei ole mitte ainult midagi teha, vaid nad õpivad ka uusi asju. Lai valik harivaid mänge võimaldab teil valida oma perele sobivad mänguasjad ja see on suurepärane kingitus teie lähedastele.

Hariduslikud mänguasjad ja mängud

Midagi, mida iga vanem soovib, on anda oma lapsele parim elu algus, luues talle võimalused areneda esimesest päevast peale. Õppemänguasjad võivad tunduda väga lihtsad, kuid nende funktsioon on väga oluline. Mänguasjad parandavad motoorikat ja arendavad loovust.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Arendav mikroskoop lastele Lean Toys, sinine

Kauba ID: 7212920
Kategooria: Arendavad laste mänguasjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,32 x 0,23 x 0,8 m, 1 kg
Tüüp: Hariduslikud mänguasjad ja mängud
Vaade: Lean Toys, hariduslikud mänguasjad ja mängud arendavad laste mänguasjad
Vajaminevad patareid: Jah
Patareid: AA 1.5V
Nutikas funktsioon: Jah
Kaubamärk: Lean Toys
Vanus alates: 8 a.
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Lean Toys tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Arendav mikroskoop lastele Lean Toys, sinine
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki