Magnetpusle Safari loomad, 47 osa

Täpsustused:
Vanus alates: 4 a.
Kauba ID: 6850557

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Magnetpusle Safari loomad, 47 osa

Lapse kujutlusvõime on tõepoolest väga lennukas, kuid mõnikord võib ta vajada tiibade täielikuks sirutamiseks stimuleerimist! Magnetmõistatused on ideaalne viis, et stimuleerida teie lapse loovust ja vallandada tema uskumatu loomingulisus! Eduka mänguasja oluline omadus on see, et see köidab pisikese tähelepanu! See pusle ei tekita probleeme ja seda tänu väga erksatele kaunitele värvidele, mis annavad mänguasjale ainulaadse võlu! Mängu kasutamise reeglid on väga lihtsad! Lihtsalt avage pakend nii, et tahvlil oleks näha maastikku ja lisage enda valitud loomamagnetid! See võimaldab teil luua väga erinevaid ja ainulaadseid stseene! Ainus piir võib olla teie lapse kujutlusvõime ja see areneb kindlasti kohe, kui teie väike laps seda kasutab! Ja kui laps ei tea, milline loom välja peaks nägema, tulevad appi värvilised mustrikaardid! See mänguasi pakub palju lõbu kogu perele ja sellel on suurepärane mõju positiivsetele peresuhetele. Magnetmõistatused esindavad paljusid loomi, mida leidub safaril ja mujal! Nende hulka kuuluvad majesteetlik lõvi, võimas elevant, väle sebra, gorilla, jõehobu, flamingo, panda ja palju muud! Pusledes on lisaks loomadele ka erinevad tarvikud nagu oksad ja erinevad toidud! Loomadega mänguasi soodustab kindlasti teie lapse teadmisi loodusest ja keskkonnateadmised tulevad kindlasti kasuks kogu elu jooksul! Pealegi võib see olla algus imelisele kirele! Kuigi see mänguasi on väga lihtne, on sellel palju harivat väärtust. Eelkõige arendab see teie väikese lapse kujutlusvõimet ja loovust ning mustrite õigeks saamine võib olla väljakutse, mis avaldab positiivset mõju teie väikese lapse sõrmede ja käte täpsusele. Piltide loomine on suurepärane stiimul lugude jutustamiseks, soodustades seeläbi lapse keelelist arengut. Kasutatud materjalid tagavad, et te ei pea muretsema toote kahjustamise pärast! Komplektis: Magnetiline tahvlikarp 6 kaarti (12 mustrit, mida tuleb paigutada) 47 mõistatust. Materjal: papp. Mudellooma (lõvi) mõõtmed: 10 cm x 8 cm. Pakendi mõõdud: 26,5 cm x 19 cm x 3,5 cm

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Magnetpusle Safari loomad, 47 osa

Kauba ID: 6850557
Kategooria: Arendavad laste mänguasjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,6 m, 3 kg
Tüüp: Õpetlikud mängud ja mänguasjad
Vaade: Täpsustamata, Õpetlikud mängud ja mänguasjad arendavad laste mänguasjad
Vajaminevad patareid: Ei
Patareid: Täpsustamata
Nutikas funktsioon: Ei
Kaubamärk: Täpsustamata
Vanus alates: 4 a.
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Täpsustamata tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Magnetpusle Safari loomad, 47 osa
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki