Puidust figuurid "Viga Toys"

Täpsustused:
Vanus alates: 3 a.
Kauba ID: 8788491

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Puidust figuurid "Viga Toys"

Viga Toysi harivad mänguasjad on ainulaadsed rekvisiidid, mis muudavad õppimise lõbusamaks. Mängu kaudu õppimine ei ole lihtsalt tühi loosung – see on elustiil, mida Viga esindab.


Värviline puidust aabits 5 rea numbreid tähistavate helmestega on klassikaline mänguasi, mida hindab iga matemaatikaõpetaja. Mänguasi aitab sooritada erinevaid tegevusi, arendades samal ajal motoorseid oskusi liikuvate elementide liigutamisel. Just motoorsete harjutuste tõttu on mänguasi soovitatav 3-aastastele lastele. See on suurepärane mänguasi selles vanuses väikelastele, kuna seda saab tulevikus kasutada ka lasteaias ja koolis.


Aabits sobib individuaalseks õppimiseks, kuid seda kasutatakse ka lasteaedades ja algkoolides. See on valmistatud kvaliteetsest puidust, mis on vastupidav intensiivsele kasutamisele, mistõttu sobib see suurepäraselt gruppidele, kus kasutajate arvu tõttu võib see kahjustada saada.


Viga Toys kaubamärgi mänguasjad on valmistatud kvaliteetsest puidust. Tegemist on ökoloogiliste toodetega ja neid ostes vähendad plastijäätmete teket.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Puidust figuurid "Viga Toys"

Kauba ID: 8788491
Kategooria: Arendavad laste mänguasjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,3 x 0,15 m, 0,26 kg
Tüüp: Puidust mänguasjad
Vaade: Viga, puidust mänguasjad arendavad laste mänguasjad
Vajaminevad patareid: Ei
Patareid: Täpsustamata
Nutikas funktsioon: Ei
Kaubamärk: Viga
Vanus alates: 3 a.
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Viga tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Puidust figuurid "Viga Toys"
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki