41741 LEGO® Friends Dog Rescue Van koerte päästefurgoon

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 6 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Loomad
Kauba ID: 6885117
2179

SJH hind

2999
Lisa korvi
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 16. maist

000

Omniva pakiautomaat

HOMME, 16. maist

219

DPD pakiautomaat

HOMME, 16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

HOMME, 16. maist

259

Postkontor

Reedel, 17. maist

199

Kuller

Reedel, 17. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Reedel, 17. maist

199

Omniva pakiautomaat

Reedel, 17. maist

219

DPD pakiautomaat

Reedel, 17. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Reedel, 17. maist

259

Kuller

Reedel, 17. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: 41741 LEGO® Friends Dog Rescue Van koerte päästefurgoon

41741 LEGO® Friends koerte päästefurgoon

Rõõmustage väikeseid lemmikloomaarmastajaid selle LEGO® Friends Dog Rescue päästefurgooni abil. See on täis tarvikuid, mis võimaldavad lastel kutsika Pickle'i eest hoolitseda.

Õpi hoolitseda kutsikas Pickle eest

6-aastased ja vanemad loomasõbrad armastavad selle armsa kutsika päästmist ja hooldamist! LEGO® Friends Dog Rescue päästefurgooni (41741) komplekt on mõeldud jutustama lugusid. Lapsed saavad Nova möödudes kutsika pea karbist välja pista ja teeselda, et nad helistavad hädaabinumbrile. Kui furgooni katus tõstetakse üles, ilmub nähtavale mobiilne abikeskus, kust lapsed leiavad kõik vajaliku oma kutsika Pickle'i eest hoolitsemiseks. Tarvikute hulka kuuluvad vann, tööpink, hari, seep, pesakast, mängukaka, vesi ja toit ning rattad, mis aitavad Pickle'il kõndida. Lastele meeldib, kuidas Nova ilme muutub kurbusest rõõmsaks, kui ta Pickle'i eest hoolitseb.

• Kaasav kogemus.
Ole valmis lihtsaks ja lihtsaks ehitamise seikluseks LEGO Builder äpiga. Siin saavad nad 3D-mudeleid suumida ja pöörata, komplekte salvestada ja nende edenemist jälgida.

Tere tulemast järgmise põlvkonna Heartlake'i linna
Lapsed saavad leida sõpru ja avastada uusi ja põnevaid kohti LEGO Friends universumis, kus on võimalik seiklusi ja rollimänge mängida.

Kas sa saad aidata Noval päästa kadunud kutsikat? Helistage koera päästeteenistusele. Vaata! Dr. Marlon loomade päästekeskusest on teel. Furgoonis on kõik vajalik Pickle‘i päästmiseks. Kõigepealt toita ja jooda teda, seejärel vannita. Aita Noval kasutada oma käsitööoskusi, et ehitada Pickle'ile uued rattad, millega liikuda. Hästi tehtud! Nüüd saad sa Nova näole naeratuse tuua!

• Koerte päästmise seiklused lastele alates 6. eluaastast. Andke väikestele loomaarmastajatele võimalus minna päästemissioonidele selle LEGO® Friends Dog Rescue Van (41741) klotside komplektiga

• Mäng, mis viib sin reaalsusesse. See mängukomplekt loomade rollimänguks koos veoautoga, mida saab muuta mobiilseks häirekeskuseks, kus on kõik, mida lapsed vajavad kutsika Pickle'i aitamiseks.

• 3 minifiguuri Nova ja dr Marloni minifiguuridega ning koerafiguuriga. Kutsika pea hüppab kastist välja, kui Nova temast möödub. Muuda Nova näoilmet kurvast õnnelikuks, kui ta hoolitseb Pickle'i eest.

• Tarvikud loomade hooldamiseks. Tarvikute hulka kuuluvad vann, tööpink, hari, seep, pesakast, mängukaka, vesi ja toit ning rattad, mis aitavad Pickle'il kõndida.

• Kingitus loomasõpradele igaks sündmuseks. See LEGO® Friends Dog Rescue Van komplekt on lõbus kingitus sünnipäevaks, puhkuseks või mis tahes muuks sündmuseks 6-aastastele ja vanematele lastele, kes armastavad leidlikku mängu.

• Ideaalne mängude mängimiseks. • Mudel on 11 cm kõrgune, 12 cm pikkune ja 6 cm laiune.

• Digitaalne assistent. Leidke selged disainijuhised rakendusest LEGO® Builder, et suumida või pöörata kolmemõõtmelisi mudeleid, jälgida edusamme ja salvestada komplekte, kui teie laps arendab uusi oskusi

• Järgmise põlvkonna linn Heartlake. Jaanuaris 2023 laieneb LEGO® Friends universum uute tegelaste ja uute kohtadega, mis inspireerivad uusi seiklusi.

• Kvaliteetne toode. Kõik LEGO® komponendid vastavad rangetele tööstusstandarditele ühtlase kvaliteedi, ühilduvuse ja lõbusa ehituse tagamiseks.

• Me hoolitseme ohutuse eest. LEGO® Friends klotse ja osi visatakse, kuumutatakse, purustatakse, väänatakse ja analüüsitakse, et tagada nende vastavus rangetele ülemaailmsetele ohutusstandarditele.

• Saa inspiratsiooni rollimängudest loomade hooldamisest Dog Rescue Van (41741) komplektiga

• Eemaldatava katuse ja lisadega bussipeatuse ja päästeautoga

• Koos Nova ja Dr. Marloni minifiguuride ja kutsikaga

• Tarvikud sisaldavad koeravanni, tööpinki, harja, vett, toitu ja rattaid koerale.

• Muljetavaldav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks 6 -aastastele ja vanematele lastele.

• Kaubiku kõrgus 11 cm, 12 cm pikk, 6 cm lai

• LEGO® Builder rakendus võimaldab teil kontrollida konstrueeritavat kolmemõõtmelist mudelit

• Tutvuge järgmise põlvkonna Heartlake‘ga, mille tegelaste komplekt ilmub 2023. aasta jaanuaris

• LEGO® mängukomplektid vastavad rangetele tööstuse kvaliteedistandarditele

• LEGO® Friends komplektid maksimaalselt testitud, et tagada ohutu mängimine

Muud omadused:

  • Kood, seeria: 41741 LEGO® Friends;
  • Detailide arv: 300
  • Soovitatav vanus alates 6 eluaastast.

Taani LEGO® asutaja Ole Kirkas Christiansen aastal 1932. Esialgu asutati puidust mänguasjade ettevõte Legendaarseid LEGO® klotse hakati tootma aastal 1958. jaanuarist.
Vaatamata auväärse vanusele ei ole kuju ja disaini muutunud. Viiekümnendate LEGO® koltsid saab ühendada tänapäevastega. Peagi Christianseni loodud LEGO® klotsid said üle maailma kõige populaarsemateks mänguasjadeks. Maailmas töötab 4 Legolandi ja klotse valmistatakse Taanis, Tšehhi Vabariigis ja Mehhikos.
Müümata klotsid ettevõte tavaliselt eemaldab müügist, väidetavalt vaid 1% ei taaskasutata. Praegu toodetakse üle 2400 erineva LEGO® klotsi.

41741 LEGO® Friends Dog Rescue Van koerte päästefurgoon

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 41741 LEGO® Friends Dog Rescue Van koerte päästefurgoon

Kauba ID: 6885117
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,36 x 0,06 x 0,19 m, 0,49 kg
Lego seeria: Friends
Vaade: LEGO®, friends klotsid ja konstruktorid
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Täpsustamata
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Soovitatav vanus alates: 6 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Loomad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
5337
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (1)

41741 LEGO® Friends Dog Rescue Van koerte päästefurgoon
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Beata V.
28.12.2023

Väga kiire kohaletoimetamine ja ostsin selle oma 8-aastasele, talle meeldib see väga ❤️ tundide kaupa nalja ❤️

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki