41729 LEGO® Friends Mahetoidu pood

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 8 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Majad
Kauba ID: 6889837
Osta LEGO®️ Friends tooteid 35 € eest ja saa kingitus!
6950

SJH hind

9999
Lisa korvi
919 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 16. maist

000

Omniva pakiautomaat

HOMME, 16. maist

219

DPD pakiautomaat

HOMME, 16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

HOMME, 16. maist

259

Postkontor

Reedel, 17. maist

199

Kuller

Reedel, 17. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Reedel, 17. maist

199

Omniva pakiautomaat

Reedel, 17. maist

219

DPD pakiautomaat

Reedel, 17. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Reedel, 17. maist

259

Kuller

Reedel, 17. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: 41729 LEGO® Friends Mahetoidu pood

LEGO® Friends Mahetoidu pood 41729 ehituskomplekt (830 osa)

Selle LEGO® Friends mahetoidu poe ehituskomplektiga saavad 8-aastased ja vanemad lapsed poes mängida, kui nad ehitavad ja uurivad.

Poe rollimäng lastele

See LEGO® Friends Mahetoidu poe (41729) mängukomplekt julgustab 8-aastaste ja vanemate laste loomingulisi rollimänge. Komplekt on täis mängu toidupoe tarvikuid lastele, et uurida tegelaste huvisid. Otum tahab planeeti aidata, seetõttu meeldib talle külastada mahetoidu poodi. Siin kohtub ta oma sõbra Leoga, kellele meeldib süüa teha ja uusi retsepte proovida. Lastel on hea meel avastada tõeliste toidupoodide funktsioone, nagu lükanduksed, ostukärud, sorteerimiskastid ja kohaletoimetamisauto. Komplektis on 4 nukku, samuti noorema õe Alba tegelane ja kass Churo.

Noorte ehitajate julgustamine
Rakenduse LEGO Builder abil saavad lapsed alustada lihtsat ja põnevat ehitusseiklust. Siin saavad nad 3D-mudeleid suumida ja pöörata, komplekte salvestada ja nende edenemist jälgida.

Tere tulemast järgmise põlvkonna Heartlake'i linna
Lapsed saavad LEGO Friends universumis sõpru leida, uusi põnevaid kohti avastada ja realistlikke seiklusi mängida.

Võtke ette reis toidupoodi koos Leo, Otumi ja Albaga. Viige Albale käru ja rääkige poeomaniku Aisakiga. Leole meeldib süüa teha. Aidake tal valida järgmise retsepti koostisosad ja panna need letti. Enne lahkumist kontrollige teadetetahvlit. Seejärel visake tühjad purgid ja pudelid sorteerimiskasti. Oh Vaata! Jordina toimetab värskeid tooteid poodi kaubikuga.

• Mahetoidu poekomplekt lastele alates 8. eluaastast. Tutvustage loovatele mängivatele lastele LEGO® ehitamist selle poe (41729) mängukomplekti ja tarvikutega

• 4 nukku. Poe mängukomplekti kuuluvad LEGO® Friends Leo, Otum, Jordina ja Aisako nukud ning noorema õe Alba tegelane ja kass Churo.

• Lõbus toidupood. Avastage tarvikuid, mis on inspireeritud pärismaailma poodidest, sealhulgas 2 ostukäru, 2 ostukorvi, sorteeritavaid purke ja pudeleid ning palju toidukaupu

• Kaubik ja ostukorv. Lisaks poehoonele saavad lapsed ehitada ostukärusid, millega saab tutvuda nende ehitustsoonis. Olemas ka kaubaauto

• Kingitus lastele. Kinkige oma rollimängulisele lapsele sünnipäevaks, puhkuseks või mõneks muuks sündmuseks LEGO® Friends Hartlake'i poe ehitusmäng

• Mõõtmed. Selle LEGO® Friends mänguasja mõõtmed on 13 cm kõrge, 35 cm lai ja 15 cm sügav

• Digitaalne assistent. Leiate selged juhised rakendusest LEGO® Builder. Siin saab teie laps suumida ja pöörata 3D-mudeleid, jälgida edenemist ja salvestada komplekte, arendades samal ajal uusi oskusi

• Avastage järgmise põlvkonna Hartlake'i linn. Jaanuaris 2023 laieneb LEGO® Friends universum uute tegelaste ja uute kohtadega, mis inspireerivad uusi seiklusi.

• Kvaliteet on esmatähtis. Kõik LEGO® komponendid vastavad rangetele tööstusstandarditele, et tagada ühtlane kvaliteet, ühilduvus ja lõbus ehitamine

• Turvaline. LEGO® Friends klotse ja osi visatakse, kuumutatakse, purustatakse, väänatakse ja analüüsitakse, et tagada nende vastavus rangetele ülemaailmsetele ohutusstandarditele.

• LEGO® Friends Mahetoidu pood (41729) mängukomplekt 8-aastastele ja vanematele lastele

• 4 LEGO® Friends nuku ja tarvikutega

• Toidupoe tarvikud: ostukorvid, sorteerimis- ja toidukaubad

• Komplektis on kaubaauto ja 2 ostukäru

• Lõbus kingitus sünnipäevaks või puhkuseks lastele alates 8. eluaastast

• Kõrgus 13 cm, laius 35 cm ja sügavus 15 cm.

• Ehitamise ajal saavad lapsed LEGO® Builder rakenduses mudeleid suumida ja pöörata

• Tutvuge järgmise põlvkonna Heartlake‘ga, mille tegelaste kodu ilmub 2023. aasta jaanuaris

• LEGO® mängukomplektid vastavad tööstusharu rangetele kvaliteedistandarditele

• LEGO® Friends komplektid on ohutu mängimise tagamiseks täielikult testitud

Muud omadused:

  • Kood, seeria: 41729 LEGO® Friends
  • Detailide arv: 830
  • Soovitatav vanus: alates 8 aastat.

Taani LEGO® asutaja Ole Kirkas Christiansen aastal 1932. Esialgu asutati puidust mänguasjade ettevõte Legendaarseid LEGO® klotse hakati tootma aastal 1958. jaanuarist.
Vaatamata auväärse vanusele ei ole kuju ja disaini muutunud. Viiekümnendate LEGO® koltsid saab ühendada tänapäevastega. Peagi Christianseni loodud LEGO® klotsid said üle maailma kõige populaarsemateks mänguasjadeks. Maailmas töötab 4 Legolandi ja klotse valmistatakse Taanis, Tšehhi Vabariigis ja Mehhikos.
Müümata klotsid ettevõte tavaliselt eemaldab müügist, väidetavalt vaid 1% ei taaskasutata. Praegu toodetakse üle 2400 erineva LEGO® klotsi.

41729 LEGO® Friends Mahetoidu pood

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 41729 LEGO® Friends Mahetoidu pood

Kauba ID: 6889837
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,55 x 0,3 x 0,1 m, 1,4 kg
Lego seeria: Friends
Vaade: LEGO®, friends klotsid ja konstruktorid
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Täpsustamata
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Soovitatav vanus alates: 8 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Majad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

41729 LEGO® Friends Mahetoidu pood
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki