75573 LEGO® Avatar Floating Mountains komplekt: Site 26 ja RDA Samson

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 9 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Loodus
Kauba ID: 6395197
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas! 0 p. 00:00:00
8590

SJH hind

11499
Lisa korvi
897 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 10. maist

000

Omniva pakiautomaat

HOMME, 10. maist

219

DPD pakiautomaat

HOMME, 10. maist

249

Smartpost pakiautomaat

HOMME, 10. maist

259

Postkontor

Esmaspäeval, 13. maist

199

Kuller

Esmaspäeval, 13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

Laupäeval, 11. maist

219

Postkontor

Esmaspäeval, 13. maist

199

DPD pakiautomaat

Esmaspäeval, 13. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Esmaspäeval, 13. maist

259

Kuller

Esmaspäeval, 13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: 75573 LEGO® Avatar Floating Mountains komplekt: Site 26 ja RDA Samson

Rõõmustage oma lapsi selle Avatar mängukomplekti põnevate mänguvõimalustega.

Inspireeri oma last LEGO® Avatari komplektiga, mis sisaldab helikopterit, Site 26 laborit, 5 minifiguuri, Direhorse‘i figuuri ja pimedas helendavate osadega ehitamist.

Avasta Pandorat koos Jake'i, Normi, Dr Greise'i ja Trudiga selles LEGO® Avatari komplektis! Tõuske SA-2 Samson helikopteri pardale ja suunduge objektile 26 (Site 26) , seejärel minge laborisse, et aidata dr. Greisel uurida taimestikku. Pane Jake kapslisse ja ärata tema Avatar. Vaata, Direhorse! Hüpake tema selga ja uurige piirkonda koos Jake'i ja Normiga. Kui olete kogu teabe kogunud, tulge tagasi ja rääkige dr Greise'ile kõik ära!

Selle LEGO® Avatar LEGO® Avatari Floating Mountains komplektiga: Site 26 ja RDA Samsoni (75573) ehituskomplektiga saavad Avatari fännid alates 9. eluaastast seiklema hakata. Komplektis on 2 Jakes Salise minifiguuri (Na'vi ja inimkujud), 3 minifiguuri, Pa'li minifiguur, futuristlik helikopter „SA-2 Samson“, Site 26 labor ja pimedas helendavatest elementidest valmistatud mudel. Lõputu mäng Kasvatage fännide armastust Avatari ulmefilmi ja looduse vastu selle loomingulise komplektiga, mis annab lastele võimaluse mängida stseene filmist või jutustada uusi lugusid üksi või koos sõprade või perega. Kombineerige komplekte (müüakse eraldi), et luua Pandorast uusi versioone. Avasta võimalusi LEGO Avatari komplektid koos ikooniliste tegelaste ja paikadega avavad lõbusaid võimalusi lugude jutustamiseks, tegevuseks ja mängimiseks. Detailne mudel sobib suurepäraselt ka eksponeerimiseks ning fännid saavad ehitada ja taasavastada värvilist universumit.

• Seiklused ja meelelahutus. Selle LEGO® Avatar LEGO® Avatari Floating Mountains komplektiga: Site 26 ja RDA Samson (75573) mänguasjakomplekti abil saavad lapsed alates 9. eluaastast jutustada lõputuid lugusid ja avastada Pandora maailma.
• Mis on karbis. Selles LEGO® komplektis on 5 minifiguuri, Pa'li minifiguur, helikopter SA-2 Samson ja mobiilse linkimisjaamaga labor Site 26, lisaks stseen, mille elemendid helendavad pimedas.
• Eksponeerimiseks või mängimiseks. Avatari fännid saavad filmist stseeni uuesti luua, rääkida uue loo või luua kaunistuse, kui SA-2 Samsoni helikopter ripub mobiilse labori kohal ja lingipeatus.
• Avasta Pandora. Tulihingelised väikesed keskkonnakaitsjad võivad tundide kaupa uurida Pandorat futuristliku SA-2 Samson mängukopteriga või viia läbi teaduslikke uuringuid Site 26 laboratooriumis.
• Geniaalsed kingiidee Sa-2 Samsoni helikopter on 11 cm kõrge, 26 cm pikk ja 24 cm lai; Site 26 labor on 16 cm kõrge ja 20 cm lai.
• 3 ehitusjuhendit LEGO® Avatari komplektidel on 3 ehitusjuhendit ja need on loodud selleks, et aidata sõpradel või perel ehitada komplekti erinevaid osi.
• Tagasi Pandorasse. Seda ja teisi LEGO® Avatari komplekte (müüakse eraldi) võib kinkida filmi fännidele pidude või sünnipäevade puhul ning inspireerida igas vanuses lapsi loovalt mängima.
• LEGO® ehitusdetailid vastavad rangetele kvaliteedistandarditele, mis tagavad ühtlase kvaliteedi, ühilduvuse ja jõudluse iga kord - alates 1958. aastast.
• Ohutus esikohal - LEGO® osad on testitud, et tagada iga ehituse vastavus rangetele ohutusstandarditele, mis aitab tagada, et Avatar on tugev, usaldusväärne ja lõbusaks mänguks valmis.

Taani LEGO® asutaja Ole Kirkas Christiansen aastal 1932. Esialgu asutati puidust mänguasjade ettevõte Legendaarseid LEGO® klotse hakati tootma aastal 1958. jaanuarist.
Vaatamata auväärse vanusele ei ole kuju ja disaini muutunud. Viiekümnendate LEGO® koltsid saab ühendada tänapäevastega. Peagi Christianseni loodud LEGO® klotsid said üle maailma kõige populaarsemateks mänguasjadeks. Maailmas töötab 4 Legolandi ja klotse valmistatakse Taanis, Tšehhi Vabariigis ja Mehhikos.
Müümata klotsid ettevõte tavaliselt eemaldab müügist, väidetavalt vaid 1% ei taaskasutata. Praegu toodetakse üle 2400 erineva LEGO® klotsi.

75573 LEGO® Avatar Floating Mountains komplekt: Site 26 ja RDA Samson

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 75573 LEGO® Avatar Floating Mountains komplekt: Site 26 ja RDA Samson

Kauba ID: 6395197
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,45 x 0,35 x 0,05 m, 0,2 kg
Lego seeria: AVATAR
Vaade: LEGO®, avatar klotsid ja konstruktorid
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Nenurodyta
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Soovitatav vanus alates: 9 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Loodus
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

75573 LEGO® Avatar Floating Mountains komplekt: Site 26 ja RDA Samson
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki