76909 LEGO® Speed Champions Mercedes-AMG F1 W12 E Performance ja Mercedes-AMG Project One

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 9 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Autod
Kauba ID: 2923293
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
4989
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

20. maist

000

Omniva pakiautomaat

21. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

21. maist

199

DPD pakiautomaat

21. maist

249

Smartpost pakiautomaat

21. maist

259

Kuller

21. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

21. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

21. maist

199

DPD pakiautomaat

21. maist

249

Smartpost pakiautomaat

21. maist

259

Kuller

21. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: 76909 LEGO® Speed Champions Mercedes-AMG F1 W12 E Performance ja Mercedes-AMG Project One

Tutvuge kahe „Mercedes-AMG“ maailmameistriga lähedalt

Lastele ja autofännidele meeldib see „Mercedes-AMG F1 W12 E Performance“ ja „AMG Project One“ kogumik võidusõiduks ja väljapanekuks.

Hinnake võidusõiduauto muljetavaldavat disaini LEGO® Speed ​​​​Champions Mercedes-AMG F1 W12 E Performance ja Mercedes-AMG Project One ehituskomplektiga. Seda võidukombinatsiooni saab nüüd koguda, konstrueerida ja eksponeerida. Ja 2 „Mercedes-AMG“ juhi minifiguuriga, kes on tegutsemiseks valmis, on kõik eepiliseks võidusõiduks valmis. Istuge stardijoonele!

Lapsed ja autofännid saavad nüüd koguda ja vaadata kahte maailma kõige arenenuma disainiga autot koos selle LEGO® Speed ​​​​Champions Mercedes-AMG F1 W12 E Performance ja Mercedes-AMG Project One (76909) ehituskomplektiga. Need kogutavad mänguautod on kollektsionääride unistus, sest neid on lõbus ehitada ning need sobivad suurepäraselt eksponeerimiseks ja intensiivseks võidusõiduks. Digitaalsed juhised. Selle Speed Champions komplektiga on kaasas trükitud ja digitaalsed ehitusjuhised. Interaktiivne digitaalne juhend, mis on saadaval nutitelefonide ja tahvelarvutite tasuta rakenduses LEGO Building Instructions, sisaldab suurepäraseid suumimis- ja pööramistööriistu, mis võimaldavad lastel vaadata ehitatavaid mudeleid iga nurga alt. Lahedaid autosid kehastavad LEGO Speed ​​​​Champions komplektid on maailma kõige arenenumate ja kuulsamate autode autentsed koopiad. Need autod sobivad ideaalselt teiste Speed ​​Championsi seeria autodega võistlemiseks ja nendega lõbusaks sõitmiseks.

• „Mercedes-AMG F1 W12 E Performance“ ja „Mercedes-AMG Project One“ LEGO® koopiad. 2 mudelit lastele ja autofännidele, kes jumaldavad võidusõiduautode tehnoloogia esirinnas olevaid autosid.
• Mis on karbis? Kõik, mida vajate „Mercedes-AMG F1 W12 E Performance“ ja „AMG Project One“ LEGO® versioonide ehitamiseks, samuti 2 juhi minifiguuri koos kiivrite, parukate ja mutrivõtmetega.
• Koguge, mängige ja eksponeerige. See võidukombinatsioon sobib suurepäraselt ka Speed ​​​​Championsi eepilise võidusõidu näitamiseks.
• Kingitus igaks puhuks. See 564-osaline LEGO® Speed ​​​​Champions Mercedes-AMG F1 W12 E Performance ja Mercedes-AMG Project One (76909) ehituskomplekt on mõeldud auto- ja võidusõiduhuvilistele alates 9. eluaastast.
• Mugav kaasas kanda ja hoida. „Mercedes-AMG F1 W12 E Performance“ mudel on 4 cm kõrge, 19 cm pikk ja 7 cm lai.
• Selle mängukomplekti jaoks pole patareisid vaja. Autode jaoks piisab vaid laste fantaasiast, seega pole vaja tankimiseks peatuda!
• Interaktiivne digitaalne ehitusjuhend. Nutitelefonidele ja tahvelarvutitele mõeldud LEGO® Building Instructions rakendusega suumige sisse, pöörake ja vaadake mudelit iga nurga alt. 
• Innovatsioon kõrgel tasemel. LEGO® Speed Champions komplektid annavad lastele ja autohuvilistele võimaluse kogeda maailma kõige arenenumate autodega.
• Rõhk kvaliteedil. LEGO® komponendid vastavad rangetele tööstusstandarditele ühtlase kvaliteedi, ühilduvuse ja lõbusa ehituse tagamiseks.
• Tõestatud turvalisus. • LEGO® ehitusmänguasju testitakse põhjalikult, et tagada iga mängukomplekti vastavus rangetele ohutusnõuetele.

Taani LEGO® asutaja Ole Kirkas Christiansen aastal 1932. Esialgu asutati puidust mänguasjade ettevõte Legendaarseid LEGO® klotse hakati tootma aastal 1958. jaanuarist.
Vaatamata auväärse vanusele ei ole kuju ja disaini muutunud. Viiekümnendate LEGO® koltsid saab ühendada tänapäevastega. Peagi Christianseni loodud LEGO® klotsid said üle maailma kõige populaarsemateks mänguasjadeks. Maailmas töötab 4 Legolandi ja klotse valmistatakse Taanis, Tšehhi Vabariigis ja Mehhikos.
Müümata klotsid ettevõte tavaliselt eemaldab müügist, väidetavalt vaid 1% ei taaskasutata. Praegu toodetakse üle 2400 erineva LEGO® klotsi.

76909 LEGO® Speed Champions Mercedes-AMG F1 W12 E Performance ja Mercedes-AMG Project One

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 76909 LEGO® Speed Champions Mercedes-AMG F1 W12 E Performance ja Mercedes-AMG Project One

Kauba ID: 2923293
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,35 x 0,07 x 0,19 m, 0,2 kg
Lego seeria: SPEED CHAMPIONS
Vaade: LEGO®, speed champions klotsid ja konstruktorid
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Nenurodyta
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Soovitatav vanus alates: 9 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Autod
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
9607
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (1)

76909 LEGO® Speed Champions Mercedes-AMG F1 W12 E Performance ja Mercedes-AMG Project One
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Marina V.
08.08.2022

Pakk väga kiiresti kätte

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki