Kaardimäng MTG – Modern Horizons 2 Draft Booster

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 13 a.
Tüüp: Kaardimängud
Kauba ID: 5757667

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Kaardimäng MTG – Modern Horizons 2 Draft Booster

 

Laiendage oma silmaringi

 

"Modern Horizons on tagasi koos vahenditega Moderni ja Commanderi mängijatele, et ehitada, täiustada ja parandada oma unistuste tekke. Aknaklaasi koguja, tabelite teoreetik, oravapakkide Commander-fänn - ükskõik, mis tüüpi Magic-mängija sa oled, Modern Horizons 2 pakub midagi sinu jaoks.

 

Võta kätte võimsad Moderni kujundatud kaardid ja 42 uut Moderni trükitud kaarti, hämmastavad kunstilised tõlgendused ja Fetch Lands vaenlase värvides! Nüüd minge ja looge midagi hämmastavat.

 

 

Uued ja kaasaegsed pressid

 

"Modern Horizons 2 on pühendatud Modernile, ühele kõige populaarsemale Magici formaadile. See komplekt sisaldab spetsiaalselt Moderni jaoks loodud kaarte, aga ka fännide lemmikuid kordustrükke, sealhulgas selliseid klassikalisi tüüpe nagu Counterspell ja Cabal Coffers.

 

Iga Modern Horizons 2 Draft Booster-pakk sisaldab ühte uut Moderni kordustrükki, lisaks on võimalik osta veel üks traditsiooniline foolium.

 

 

Igas pakis 1-2 haruldast või müütilist haruldast kaarti

 

Sukelduge sügavalt maagia ajalukku, sest leiate linke kultuskaartidele ja naasvate klassikaliste Magic kunstnike juurde.

 

Iga Draft Booster-pakk sisaldab vähemalt ühte haruldast või müütilist haruldast kaarti, mis annab sulle juurdepääsu vaenlase Fetch Lands'ile, kummalistele komandöridele ja kaartidele, mis on loodud sinu lemmikpakki plahvatuslikku sünergiat tekitama.

 

Esinevad ka fännide lemmiktegelased armastatud raamatutest ja koomiksitest, sealhulgas esimene Planeswalker-kaart, mis kujutab traagilist kangelast Dakkon Blackblade'i.

 

 

Visandikaardid, retroraamid ja raamideta kaardid

 

Avage pakend, mis võib sisaldada Fetch Land of the Retro raami, mis on ümber trükitud Moderni versiooni jaoks koos originaalse Magic-raamiga. Avasta oma lemmik planeswalker uuesti üles kauni, raamita, kaarte täitva kunstiteosega. Või heita pilk kulisside taha näituse kaartide abil, millel on kunstniku originaalsed visandid, mis ei ole veel valmis. Mõned visandkaardid näitavad teile ka, kuidas Magic on loodud, samas kui aromaatne tekst paljastab loomingulise kunstilise impulsi, mis inspireeris seda kõike - olgu selleks siis üksikasjalikud kunstilised juhised või meeleolu, mida kunstnik püüdis oma teosega edasi anda.

 

Iga Draft Booster variant võib sisaldada Retro-Frame, Borderless või Showcase Sketch kaarte või rohkem kui ühte! Kõik kolm kaarti võivad olla kas ilma fooliumita või traditsioonilised fooliumkaardid ning ühe võimendi kohta ei tohi olla rohkem kui üks fooliumkaart mis tahes haruldusega (ükski ei ole garanteeritud).

 

 

Apie "Magic: The Gathering"

 

"Magic: The Gathering ühendab mängukaardid ja kauplemiskaardid: mängijad seisavad silmitsi tekkidega, mille nad on loonud, valides kaardid suuremast kogumist.

 

Selline kohandamine tähendab, et iga mäng kulgeb veidi erinevalt, mis teeb Magicist kõige sügavama strateegilise kaardimängu. Igal sammul peavad mängijad kasutama oma kriitilise mõtlemise oskust, et arvutada välja täiuslik strateegia, ennustada eelseisvat rünnakut ja võita vastane.

 

Ja see pole ainult kaardid. Need on lood. See on kunst. See on kogukond, mis on üles ehitatud kahekümne viiele aastale ja kus mängijad, fännid ja artistid kogu maailmast on ühinenud armastuses mängu vastu.

Üldine tooteinfo: Kaardimäng MTG – Modern Horizons 2 Draft Booster

Kauba ID: 5757667
Kategooria: Lauamängud ja mõistatused perele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,01 x 0,07 x 0,12 m, 0,03 kg
Patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Täpsustamata
Mängu keel: Universaalne
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: Wizards of the Coast
Soovitatav vanus alates: 13 a.
Tüüp: Kaardimängud
Vaade: Wizards of the Coast, kaardimängud lauamängud ja mõistatused perele
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Wizards of the Coast tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kaardimäng MTG – Modern Horizons 2 Draft Booster
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki