ALEhopp superdiilid! Hinnad, mis panevad rõõmust hüppama! 

Õpetlik pusleraamat CzuCzu, ZA4235

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 4 a.
Tüüp: Mõistatused
Kauba ID: 9670662
-10 € al. 150 € ostust koodiga 624WKND 0 p. 00:00:00
1379
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

1. juulist

199

Omniva pakiautomaat

1. juulist

219

DPD pakiautomaat

1. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

1. juulist

259

Kuller

1. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

1. juulist

199

Omniva pakiautomaat

1. juulist

219

DPD pakiautomaat

1. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

1. juulist

259

Kuller

1. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Õpetlik pusleraamat CzuCzu, ZA4235

  • 4-aastastele ja vanematele lastele mõeldud õpetlik pusleraamat sisaldab 240 kaasahaaravat mängu ja on täis uusi teadmisi. Aeg loogikamängudeks, mis võimaldavad teil avastada oma huvid.
  • 240 mõistatust ja uusi teadmisi. Iga leht koosneb info, pusle või ülesandega sektsioonist ning joonistamise ja esiletõstmise osast, mille saab tänu perforatsioonile ära jätta.
  • Mugav formaat võimaldab teil seda alati kaasas hoida.

Unikaalne omadus:

  • väike formaat;
  • raamat lõbustab, harib ja inspireerib suurepärase sisuga.

Lõbutsege erinevate oskuste arendamisel: loogiline mõtlemine, peenmotoorika ja loovus.

Rääkige oma lapsele, mida näete piltidel, lugege koos üksikasju. Julgustage neid oma lugusid rääkima, otsige teavet teid huvitavate teemade kohta. Lugege juhiseid ja vajadusel aidake oma lapsel ülesannet lahendada. Pidage meeles, et see on alles loomingulise lõbu algus, sest teie laps saab oma raamatusse värvida ja joonistada kõike, mida ta soovib! Raamatuillustratsioonid võivad olla inspiratsiooniks oma tööde, kollaažide, dekoratsioonide ümbertegemiseks ja loomiseks.

Karbist leiad: käepärase vihiku 240 ülesandega.

Lehtede arv: 120.

Illustratsioonid ja vorm on kohandatud vastavalt lapse vanusele. Originaalsesse värvikirevasse pakendisse pakendatud komplekt sobib suurepäraselt kingituseks. JokomiSiada kauplus pakub laias valikus õpetlikke raamatuid ja pusle lastele. Raamat leiutati ja toodeti Poolas.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Mõistatused

Lauamängud on lõbus viis vaba aja veetmiseks, mis annab palju häid emotsioone ja toob kõik kokku. Eriti populaarne lauamängude liik on tänapäeval mõistatused. Huvitavad mängud, mis treenivad kujutlusvõimet ja mõtlemisoskust, tagavad mõnusa aja kodus või sõpradega olemiseks. Grupimängud arendavad ka keskendumisvõimet, keeleoskust ja kannatlikkust. Need lauamängud sobivad ideaalselt pidudele, kus meeskonnatöö ja ühine eesmärk võivad lähendada üksteist mitte tundvaid inimesi. Kõige populaarsemad mõistatusmängud on Ruubiku kuubikud, IQ-tüüpi mängud erineva raskusastmega küsimustega, mitmesugused mõistatused, meeskonnastrateegia lauamängud ja muud. Testi oma mõistust, võistle oma sõpradega ja koge emotsioonide virrvarri, sest see on just sulle sobiv mõistatus. Parim ajutrenn ja suurepärane kingitus oma lähedastele.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Õpetlik pusleraamat CzuCzu, ZA4235

Kauba ID: 9670662
Kategooria: Lauamängud ja mõistatused perele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,06 x 0,3 x 0,3 m, 0,24 kg
Patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Ei
Mängu keel: Universaalne
Nutiseade: Ei
Soovitatav vanus alates: 4 a.
Tüüp: Mõistatused

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Õpetlik pusleraamat CzuCzu, ZA4235
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki