Puidust mängukomplekt 6in1

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Komplektid
Kauba ID: 9222426
2779
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

27. maist

000

Postkontor

28. maist

199

Omniva pakiautomaat

28. maist

219

DPD pakiautomaat

28. maist

249

Smartpost pakiautomaat

28. maist

259

Kuller

28. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

28. maist

199

Omniva pakiautomaat

28. maist

219

DPD pakiautomaat

28. maist

249

Smartpost pakiautomaat

28. maist

259

Kuller

28. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Puidust mängukomplekt 6in1

Puidust mängukomplekt on pakkumine lastele alates 3. eluaastast. Mänguasi on valmistatud ainult puidust, seega on see teie lapsele vastupidav ja ohutu. Komplekti kuulub suur puidust alus ja 2 kahepoolset puitlauda. Mängu saavad mängida kaks kuni neli mängijat. Mõlemal pool suurt tribüüni on kabe. Seda mängu saavad mängida 2 või 3 mängijat, kes asetavad nupud tähe õlale. Mängija, kes esimesena liigutab kõik oma nupud vastase tähe nurkadesse, võidab. Esimesel laual on ühel pool maod ja redelid ning teisel pool malelaud loomade piltidega. Mäng „Snakes and Ladder“ koosneb täringute veeretamisest ja etturite liigutamisest vastavalt täringupunktide arvule. Mängu saavad mängida kaks kuni neli mängijat. Kui mängija seisab väljakul redeli alumises otsas, liigutab ta oma nuppe mööda selle pulkasid ülespoole ja kui ta seisab mao peas, naaseb ta mao sabaga väljakule. Muidugi võidab see, kes jõuab esimesena tippu. Loomapiltidega malemäng, seda laste mänguversiooni saab mängida 2 inimest. Iga inimene asetab oma etturid laua vastasküljel olevatele loomapiltidele ja liigutab neid seejärel vabalt ühelt ruudult teisele. Kui väljakul on vastase ettur, võtame vastase etturi kinni. Mängu eesmärk on tabada vastase kuningas. Muidugi on kuningas lõvi. Mängija, kes võidab kuningat, võidab. Teisel laual on ühel küljel LUDO ja teisel küljel GO. Loomamäng selles „Ludo“ versioonis seisneb kõigi etturite viimises kastidest aedikusse. Mängu saab mängida 2 kuni 4 mängijat. Mängija alustab mängu täringu viskamisega. Ja siis liigutab ta etturit nii palju kohti, kui täringul on. Võidab see, kes esimesena kõik oma etturid aedikusse viib. GO mäng on mõeldud kahele mängijale. Mäng algab tühjalt laualt. Mängijad asetavad vaheldumisi musti ja valgeid kive joonte ristumiskohta. Mustade kividega vastane alustab. Lauale asetatud kivid ei liigu, kuid neid saab vastane kinni püüda. Mängu ajal saab ühe või mitu kivi kinni püüda, ümbritsedes need täielikult, st täites kõik nende ümber olevad tühjad ruumid. Mängija, kes hõivab suurema osa vastase lauast, võidab.
- laud (alus) u. 29 cm x 28 cm x 4 cm,
- mängulaud u. 27 cm x 28 cm x 0,3 cm,
pakendi ligikaudne mõõt 28,8 cm x 29,5 cm x 5 cm.
- alus,
- 2 kahepoolset mängulauda,
- kabenupud: 11 rohelist, 11 punast, 11 kollast, 11 sinist, 11 roosat, 11 oranži,
- malenupud või maod ja redelid 8 kollast ja 8 punast,  
- Ludo mängunupud: 4 punast, 4 kollast, 4 sinist, 4 rohelist,  
- 2 täringut,
 - kivid 35 musta ja 35 valget

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Puidust mängukomplekt 6in1

Kauba ID: 9222426
Kategooria: Lauamängud ja mõistatused perele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,42 x 0,32 x 0,3 m, 1 kg
Patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Ei
Mängu keel: Leedu keel
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: Täpsustamata
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Komplektid
Vaade: Täpsustamata, komplektid lauamängud ja mõistatused perele
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Täpsustamata tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Puidust mängukomplekt 6in1
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki