Beebi mänguasi rebane

Täpsustused:
Vanus alates: 6 kuud
Tüüp: Arendavad mänguasjad ja mängud, Muusikalised mänguasjad beebidele, Tegelustekid
Kauba ID: 8444721

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Beebi mänguasi rebane

Rebane, kes sõbruneb iga väikesega! See imearmas plüüsist mänguasi lõbustab teie last laulude ja riimidega ning kui on aeg magama minna, räägib see teile unejutt.

Kas teadsid, et on olemas võimalus liikuda turvalisse kujutlusmaailma ilma kodust lahkumata? Kallista rebast tugevalt ja vajuta tema käppadele, et avastada koos temaga imelisi muinasjutumaid, õppida tähestikku, numbreid ja kohtuda loomadega. Iga kaisukaru käpp hoiab endas erinevat üllatust! Lisaks muinasjuttudele leiab siit ka hällilaule, poolakeelseid laule, luuletusi ja naljakaid fraase. Beebil võib alati kaasas olla kaisukaru. Päeval pakub plüüsisõber talle rõõmsat meelelahutust ja õhtul räägib ta sulle muinasjuttu või mängib magusat unelaulu.

Sisaldab:

- mänguasi räägib poola keelt

- 4 käppadesse peidetud interaktiivset nuppu, esimene klõps lülitab heli sisse, järgmine klõps lülitab selle välja

- hällilaulud, poolakeelsed laulud, muinasjutud, rõõmsad fraasid, tähtede ja numbrite õppimine

Mänguasja omadused:

-õpetab tähti

-õpetab numbreid

-õpetab inglise keeles numbreid ja tähestikku

- jutustab muinasjutte

- laulab laule

- julgustab teid lõbutsema

Mõõdud:

Pakend: 29,5x19x15 cm

Liska: 21x18,5x13,5 cm

Komplekti kuulub 3xAAA patareid

Vanus: 12m+

Aku paneel peab olema kaitstud kattega. Patareid võib vahetada ainult täiskasvanu. Sisestage patarei vastavalt määratud polaarsusele (+/-). Mittelaetavaid patareisid ei tohi laadida. Laetavaid patareisid (kui need on eemaldatud) tohib laadida ainult täiskasvanute järelevalve all. Enne laadimist tuleb mänguasjast eemaldada uuesti laetavad patareid. Ärge kasutage korraga erinevat tüüpi patareisid ega uusi patareisid koos kasutatud patareidega. Soovitatav on kasutada ainult sama tüüpi või samaväärseid patareisid. Kasutatud patareid tuleb mänguasjast eemaldada. Toiteklemmid ei tohi põhjustada lühist. Ärge visake kasutatud patareisid tavalisse prügikasti, vaid selleks ettenätud kohta. Järgige protseduuri.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Muusikalised mänguasjad beebidele

Väikesed lapsed alles õpivad ümbritsevat tunnetama. Erimevad pinnad, vormid, aga kuidas on lood helide mitmekesise maailmaga, mis on samuti väikestele väga huvitav? Muusikalised pillid, näiteks erinevad mängukõristid, ksülofonid, klaverid, kitarrid või isegi saksofon, võivad saada teie lapse esimesteks muusikaelamusteks. See mitte ainult ei ärata lapse uudishimu, vaid aitab tal ka uurida uusi kogemusi mängukeskkonnas. Mängu rikastavad ka muusikalised mänguasjad. Rõõmsad meloodiad on salvestatud mänguasjale ja need on vaid ühe klõpsu kaugusel, muutes mängu lõbusamaks.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Beebi mänguasi rebane

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Beebi mänguasi rebane
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki