Kokkupandav õppematt 150x200 cm Babyono 1576

Täpsustused:
Tüüp: Tegelustekid
Kauba ID: 9921607

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Kokkupandav õppematt 150x200 cm Babyono 1576

Kergest ja vastupidavast XPE (polüetüleenvaht) materjalist õppevahtmatt on toode, mis on mõeldud laste mängudeks ja õppimiseks. Pööratav kokkupandav matt on värviliste ja mitmekesiste mustrite ja tekstuuridega, mis aitavad arendada nägemis- ja kompimismeelt. See sisaldab loomade pilte, tähti, numbreid ja kujundeid, mis soodustavad laste vaimset ja motoorset arengut. XPE mati lisaeelis on see, et seda on lihtne puhastada – seda saab kergelt niiske lapiga üle pühkida. See on oluline, sest lapsed mängivad sellel paljajalu ja pilluvad vedelikku. Mati kahepoolne struktuur on selle ainulaadne eelis. Iga leht on uuendusliku kujundusega. See mitte ainult ei stimuleeri lapse meeli, vaid äratab ka kujutlusvõimet ja julgustab loovalt mängima. Matt on valmistatud kõrgeima kvaliteediga XPE (polüetüleen) vahust. See on teie lapsele täiesti ohutu. 10 mm/1 cm paksus kaitseb last ideaalselt kõvale pinnale kukkumise eest. Lapsele mõeldud õppematt on suurepärane alternatiiv vaipadele ja tekkidele. Libisemisvastane pind sobib ideaalselt roomama õppimiseks, kõndimiseks või lõõgastumiseks. Matt käib lihtsalt ja kiiresti kokku, seega võtab vähe ruumi. See on ka suurepärane reisilahendus. Kompaktne suurus võimaldab mugavalt hoiustada ja riidest kott muudab selle kaasaskandmise lihtsaks. Vaiba vastupidav XPE vaht tagab suurepärase soojusisolatsiooni. Selle veekindel struktuur võimaldab lihtsalt ja kiiresti eemaldada jookidelt või toidukildudelt plekke.

Tehnilised andmed:

- XPE vahtplastist õppematt 150 x 200 cm;

- paksus 1 cm;

- pööratav, kokkupandav, kergesti puhastatav

1990 oli selle kaubamärgi jaoks ülioluline aasta - Babyono vallutas lastega perede südame. See on ettevõte, mis arendab tooteid, mis aitavad igapäevases lapsehoolduses. Saadaval on tooted alates lapsi arendavatest toodetest kuni hügieenitarvete ja mänguasjadeni.

BabyOno keskendub aktiivsele vaba aja veetmisele ja hõivatud vanematele, kes hindavad mugavust ja aja säästmise lahendusi. Brändi asutajate sõnul loovad nad disainilahendused, mis püsivad pikka aega atraktiivsed, lihtsad ja ergonoomilised. Iga loodava toote jaoks lisavad nad lõputult lisasid, et tagada eseme asjakohasus ja mugavus. Nad ütlevad, et toovad turule ainult tooteid, mis saavad lapsevanematelt heakskiidu.

Esmatähtis on töötada välja tooteid, mis on ohutud kasutamiseks ja mis on projekteeritud vastavalt Euroopa Liidu suunistele ja standarditele. Iga mänguasja katsetatakse põhjalikult, enne kui see jõuab lasteni. BabyOno annab endast parima, et protsess oleks maksimaalne, et saada brändistandardiks ning edu paremas ja vanematesõbralikumas homses. Eesmärk on tagada kõrgeima kvaliteediga toodete tootmine maailmas.

Praegu kasutavad miljonid lapsevanemad kogu maailmas igapäevaselt BabyOno tooteid.

Kokkupandav õppematt 150x200 cm Babyono 1576

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Kokkupandav õppematt 150x200 cm Babyono 1576

Kauba ID: 9921607
Kategooria: Beebide mänguasjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,76 x 0,4 x 0,1 m, 6 kg
Vajaminevad patareid: Täpsustamata
Vajaminevad patareid: Täpsustamata
Kaubamärk: BabyOno
Tüüp: Tegelustekid
Vaade: BabyOno, tegelustekid beebide mänguasjad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik BabyOno tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kokkupandav õppematt 150x200 cm Babyono 1576
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki