Smart pocket Ringkaartega hariv püramiid

Täpsustused:
Vanus alates: 18 kuud
Tüüp: Hariduslikud mänguasjad ja mängud
Kauba ID: 7138105
1689
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

21. maist

000

Postkontor

22. maist

199

Kuller

22. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

22. maist

199

Kuller

22. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Smart pocket Ringkaartega hariv püramiid

Ringide püramiid on klassikaline mänguasi muinasjutuliselt värvilises versioonis. See parandab lapse motoorseid oskusi ja keskendumisvõimet, kuna ta peab keskenduma püramiidi ehitamisele. Tänu mänguasjale õpib beebi ära tundma esemete suurust ja värvi. Ringide kokkupanek aitab parandada käe-silma koordinatsiooni ning ringide sobitamise õppimine ja nende paigutamine suurimast väiksemani on suurepärane sissejuhatus suuruste võrdlemisse.
Komplekt koosneb mitut tüüpi erineva suurusega ringist. Üheks võimaluseks on ringid paigutada vastavalt lapse fantaasiale. Püramiidi tippu asetatud kollane part lisab lõbu ragistades. Selle tiivad on valmistatud pehmest kummist, mida saab kasutada närimisleluna. Värvid koos loomadega aitavad teie lapsel ümbritsevat maailma tundma õppida. Püramiidis on ka loomade kujutised, mis vastavad vastavatele ringidele. Torni ehitamisel saab pisike pilte jälgida. 
Suurima ringi läbimõõt: 
14 cm 
Väikseima ringi läbimõõt: 
7 cm 
Püramiidi mõõdud:
14cm x 14cm x 25cm 
Karbi mõõdud:
29cm x 25cm x 9cm 
Püramiid on mõeldud lastele alates 18 kuust. See on lapsele täiesti ohutu, kuna omab CE sertifikaati ja vastab EN71 standardile. See on pakendatud pappkarpi, mistõttu sobib see ideaalselt kinkimiseks.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Smart pocket Ringkaartega hariv püramiid

Kauba ID: 7138105
Kategooria: Beebide mänguasjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,29 x 0,25 x 0,9 m, 0,2 kg
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Täpsustamata
Kaubamärk: Lean Toys
Vanus alates: 18 kuud
Tüüp: Hariduslikud mänguasjad ja mängud
Vaade: Lean Toys, hariduslikud mänguasjad ja mängud beebide mänguasjad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Lean Toys tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Smart pocket Ringkaartega hariv püramiid
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki