Tasakaalukoolitus Puitplaadid Masterkidz

Täpsustused:
Vanus alates: 12 kuud
Tüüp: Puidust mänguasjad beebidele
Kauba ID: 10072432

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Tasakaalukoolitus Puitplaadid Masterkidz

Suureprane mnguasi lastele, mis vimaldab neil palju arenedafitness teie lastele! PUITPLANDIDE KOMPLEKT HARJUTAMISEKSTASAKAAL JA TASAKAAL koosneb 10 KIIRAST, mille jrel nad saavadjalutage viksed. Neid saab paigutada mis tahes radadele jakombinatsioonid, tnu millele on melu alati HUVITAV ja AINULT.Krgus on vike ja laudade servad on marad,tnu millele ON LBUS TIELIKULT TURVALINE.Tnu vimalusele paigutada komplekti mitmel erineval marsruudil,laps saab oma LOOVUST arendada pdes leiutadakige huvitavamad teed, mida jrgida. Siis proovibjrgi mratud marsruuti, laps harjutab TASAKAALUST ja TASAKAALU, midaomab suurt mju labrindi arengule. See on uskumatult olulinevarajases arengus.Laps saab arendada ka oma PUUDUTAMIST, sestLauad on vlja ligatud erinevate mustrite ja kujunditega. kndides paljajalu,lapsed tunnevad neid oma jalgadel. Nad vivad arvatamillise mustriga nad antud hetkel seisavad, mis teeb asja veelgi huvitavamakslbus.Komplekt koosneb 10 erinevat tpi ja erinevat tpi plaadistkrgendatud paigalduseks.Mnguasi oli valmistatud puidust. Puidust mnguasjade valiminehariv Masterkidz, hoolite keskkonnast ja piirate tootmistplastijtmed.MASTERKIDZ MNGUASJAD [https://b2b.leker.pl/pl/54_masterkidz]kunikvaliteetsed, vastupidavad ja ohutud petlikud puidust mnguasjad.Meldud ja kohandatud laste erinevatele arenguetappidele.Loominguline, seikluslik ja hariv lbu seeSelle kaubamrgi mnguasjade peamised eelised. Hindamatu tugi meetodigaMontessori. Parim valik koju, lasteaeda, hotelli virestoran. Loo tiuslik mngunurk vi suurformaatharidussein. Pakkumine sisaldab seina- ja mobiililaudu. Tabelidvalgustatud paneelid vrvidega mngimiseks. Temaatilised moodulidhariv ja palju muud. Uskumatult palju tarvikuid jalputud vimalused loominguliseks lbutsemiseks.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Tasakaalukoolitus Puitplaadid Masterkidz

Kauba ID: 10072432
Kategooria: Beebide mänguasjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,02 x 0,03 m, 1,2 kg
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Ne
Kaubamärk: Masterkidz
Vanus alates: 12 kuud
Tüüp: Puidust mänguasjad beebidele
Vaade: Masterkidz, puidust mänguasjad beebidele beebide mänguasjad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Masterkidz tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Tasakaalukoolitus Puitplaadid Masterkidz
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki