Mänguekskavaator Maximus Wader, kollane

Täpsustused:
Tüüp: Autod, Veoautod
Kauba ID: 9735622

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Mänguekskavaator Maximus Wader, kollane

Maximus on uus moodsate tulevikusõidukite sari, mis on sünonüümiks modernsusele, julgele disainile ja kvaliteetsetele sõidukitele omasele kõrgele töökvaliteedile – lapsed armastavadneid!

Erkkollane ekskavaator paistab silma:

  • kaasaegne disain,
  • tugev, kerge konstruktsioon,
  • kaasaegne kerejoon suurte mattide ratastega,
  • kaunite viimistlusdetailidega,
  • lisaks on sellel liikuvad elemendid, nagu suured jäätunud rattad ning buldooseri vars ja kopp, mis pakuvad vaheldusrikast ja realistlikku lõbu kodus, liivas ja aias,
  • tooraine, millest Maximus seeria autod on valmistatud, on ilmastikutingimustele vastupidav,
  • ekskavaatori pikkus 68 cm.

Mis eristab uut Maximus autosarja?

  • Moodne Maximus sõiduki kereliin oma futuristlike vormide ja dünaamiliste joontega köidab laste tähelepanu ja inspireerib neid looma oma mängustsenaariume. Futuristlik disain julgustab mängides kujutlusvõimet arendama. Salongi moodsat disaini on mõjutanud diagonaalselt paigutatud tuled otse rataste kõrval ning lai põrkeraua koos efektse iluvõre ja kärgstruktuuriga õhuavadega.
  • Maximus sõidukite vastupidav, kuid kerge konstruktsioon muudab need lastele hõlpsasti juhitavaks, mis on eriti oluline väiksemate laste jaoks, kes võivad raskemate mänguasjadega hakkama saada. See võimaldab lastel hõlpsasti sõidukeid liigutada ja manööverdada, suurendades nende osalemist mängus nii siseruumides kui ka õues.
  • Suured matid rattad koos läikivate velgede ja kaldus tuledega loovad lapse silmale meeldiva kontrasti. See värvide ja tekstuuride kombinatsioon stimuleerib visuaalseid meeli, mis on oluline väiksemate laste tähelepanu püüdmiseks.
  • Suured, matid rattad koos läikivate velgedega annavad sõidukitele elegantse ja kaasaegse välimuse. Suur ruum velgede kodarate vahel loob mulje töö kergusest ja soliidsusest. Rattad ei koorma kogu sõidukit üle – vaatamata suurele suurusele on need kerged ja pöörlevad sujuvalt.
  • „Maximus“ sõidukid on varustatud erinevate liikuvate osadega, näiteks buldooseri kopaga, millega saab laadida või lükata liiva, lehti või muid esemeid. Need interaktiivsed funktsioonid mitte ainult ei muuda mänguasju atraktiivsemaks, vaid soodustavad ka motoorset arengut ja koordinatsiooni.
  • „Maximus“ sõiduki disain soodustab õppimist läbi mängu. Lapsed õpivad tundma erinevaid sõidukitüüpe ja nende funktsioone, mis parandab nende arusaamist maailmast. Lisaks saab nende sõidukitega mängides õpetada selliseid mõisteid nagu põhjuslikkus, tasakaal ja jõud, mis parandab laste arengut.
  • Viimistledes sõidukeid hoolikalt, pöörates tähelepanu sellistele detailidele nagu tulede kuju või velgede disain, hindavad lapsed tõenäolisemalt ilu ja esteetikat. See omakorda võib mõjutada nende endi stiilitunnetuse ja esteetiliste eelistuste kujunemist.

Veoautod

Nagu me teame, meeldib lastele täiskasvanuna esineda ja erinevates rollides kaasa lüüa. Nende jaoks mõeldud mänguasjad - veoautod - on väga lõbus vaba aja veetmise viis, mis annab palju häid emotsioone ja võimaldab teil tunda end täiskasvanu rollis. Neid mänguasju on väga erinevates suurustes, värvides, juhtnuppude (tavaliselt kaugjuhtimisega) ja funktsioonidega, nii et erinevas vanuses lastele sobivat mänguasja on lihtne leida. Mänguasjal on sageli samad funktsioonid nagu päris sõidukil, koos kõigi heli- ja valgusefektidega, ning see sarnaneb ka tänavatel liikuvatele reaalsetele sõidukitele. Mänguasja konstruktsiooni ja omadusi saab väikelaps mängu ajal jälgida, seega aitab see arendada ka lapse motoorikat ja ruumilist mõtlemist. Tavalised veoautod on varustatud lisaseadmetega, nagu veepaak, kraana või ekskavaator, mis on iga ehitaja liivakastis hädavajalikud. See on suurepärane mänguasi, millel on mitmesuguseid liikuvaid osi ja tarvikuid, mis pakuvad igale lapsele lisarõõmu. Seda tüüpi mänguasjade lai valik tagab, et teie laps leiab endale sobiva mängukaaslase.

Üldine tooteinfo: Mänguekskavaator Maximus Wader, kollane

Kauba ID: 9735622
Kategooria: Mänguasjad poistele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,7 x 0,7 x 0,4 m, 2,83 kg
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Ne
Nutifunktsioon: Ei
Kaubamärk: Wader
Tüüp: Autod, Veoautod
Vaade: Wader, autod mänguasjad poistele, Wader, veoautod mänguasjad poistele
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Wader tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Mänguekskavaator Maximus Wader, kollane
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki