Mängutrimmer lastele Bosch Klein 2775

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Tööriistakomplektid
Kauba ID: 8778581

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Mängutrimmer lastele Bosch Klein 2775

Selle on loonud Klein, ettevõte, mida lapsed kogu maailmas armastavad. See mänguasi kuulub Boschi litsentsi alusel loodud Bosch mini mänguasja seeriasse. Selle seeria mänguasjad on tõepärased koopiad tegelikult olemasolevatest Boschi seadmetest, nii et need pakuvad lastele realistlikku kogemust kodutehnikaga suhtlemisel täiesti ohututes tingimustes. 

Boschi murutrimmer on tumerohelist värvi ja kaunistatud kenasti kontrastse punase Boschi logoga. Trimmer on kerge ja mugava käepidemega, nii et lastel ei ole probleemi seda käes hoida. Seal, kus päris seadmetel asub tera, on sellel mänguasjal pöörlev ratas, mis muruniidukit juhtides teeb iga pöörde ajal klõpsuvat heli, imiteerides päris muruniiduki heli. 

See Boschi mänguasja murutrimmer võimaldab lastel võtta väikese aedniku rolli. Selle mänguasja abil saavad lapsed osaleda aiatöödel, imiteerides oma vanemaid, vajaliku ohutusega. Boschi trimmer pakub lastele suurt lõbu ning tänu soliidsele töötlusele ja detailidele pööratud tähelepanu teenib see pikka aega. 

mehaaniline mänguasi, ei vaja patareisid

nupp on nukker

trimmeri mõõtmed: 57 x 21 x 16 cm

mänguasi teeb klõpsuvat heli, mis imiteerib tõelise trimmeri tööd

mänguasi on mõeldud lastele alates 3. eluaastast

tootja kood: 2775

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Tööriistakomplektid

Kas teie lapsel on tekkinud kiusatus haarata tööriistu ning proovida nendega mängida? Aga kas see tundub mõnevõrra ohtlik tegevus? Ärge muretsege selle pärast ja laske lapsel mängida "päris töötajat" mängutööriistadega. Ja kui soovite veel rohkem lõbu, andke kätte täielik mänguvahendite komplekt. Sellest komplektist leiab teie laps erinevaid tööriistade prototüüpe: kruvikeerajad, haamrid, tangid - kõiki saab kasutada nii üksi kui ka kaaslastega mängides.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Mängutrimmer lastele Bosch Klein 2775

Kauba ID: 8778581
Kategooria: Mänguasjad poistele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,59 x 0,15 x 0,16 m, 0,4 kg
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Ne
Nutifunktsioon: Ei
Kaubamärk: Bosch
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Tööriistakomplektid
Vaade: Bosch, tööriistakomplektid mänguasjad poistele
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bosch tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Mängutrimmer lastele Bosch Klein 2775
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki