RC War Tank 9993 2,4 GHz metsa kamuflaaž

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 6 a.
Tüüp: Mängupüssid, mängutankid
Kauba ID: 7552965

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: RC War Tank 9993 2,4 GHz metsa kamuflaaž

SÕJAVÄE TANKITETS, KAMOVEERIMISEL KAHE SAGEDUSEGA, NII TANKID SAAVAD PIDADA VÄLJA TÕELISE VAHINGU! Kas soovite pidada tõelist lahingut? Sensatsiooniline sõjaväetank. Pärast täpset lasku kuuleme tabamusmärgi heli ja üks tabamustanki tagaküljel asuvatest lampidest kustub. Lasu tagasikutsumise ajal raputab kogu tanki lisaks lasu helile ka väga realistlik tagasilöök, nagu päris lahinguväljal.  Pärast vaenlase kolmekordset löömist jääb nende tank mõneks ajaks liikumatuks. See tähendab, et kaotasite lahingu. Paak on umbes 30 sekundiks immobiliseeritud. Pärast seda aega saab lahingut uuesti alustada.  Ideaalne igavateks õhtuteks!Nagu tõelisele tankile kohane, on see varustatud pehmetel kummiroomikutel roomikšassiiga, mis tagab hea veojõu. Pöörlev torn võib pöörata igas suunas 180 kraadi, mis praktikas annab võimaluse tulistada 360 kraadi ulatuses. Tank on varustatud efektse valgustusega, mis näeb suurepäraselt välja ka pimedamas ruumis. Ideaalne kingituseks!Sõidukil on tornis avanev luuk, kuhu saame paigutada juurde kuuluva tankuri ja kuulipilduja. Paagi toiteallikaks on lisatud aku, mis vähendab oluliselt kasutuskulusid. Eriline tähelepanu detailidele! Varustus - Kaugjuhitav tankimudel - Multifunktsionaalne kaugjuhtimispult 2,4 GHz antenniga - Akulaadija - Aku toidab tanki - Tanker koos vintpüssiga Valgusefektid: - Helendavad eesmised LED-tuled - Efektiivne värviline tornivalgustus - Tuled tagaküljel oleku näitamiseks lahingust Multifunktsionaalne kaugjuhtimispult võimaldab täielikku juhtimist nagu päris tankil: - sõita edasi ja tagasi - pöörata vasakule ja paremale - pöörata 360 kraadi - pöörata torni - tulistada Heliefektid: - mootori töö heli - kahuripauku heli - kuulipilduja tulistamise heli Tanki mõõdud: pikkus 34 cm kõrgus 11 cm laius 12 cm Toide Tank töötab patareist Kaugjuhtimispuldi toiteallikas: 2x AA patareid (ei ole kaasas) Mänguasi, mis on mõeldud 6-aastastele ja vanematele. PAKENDI MÕÕDUD - ca 38cm x 21cm x 15cm    

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: RC War Tank 9993 2,4 GHz metsa kamuflaaž

Kauba ID: 7552965
Kategooria: Mänguasjad poistele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,04 x 0,02 x 0,02 m, 1 kg
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: AA
Nutifunktsioon: Ei
Kaubamärk: Täpsustamata
Soovitatav vanus alates: 6 a.
Tüüp: Mängupüssid, mängutankid
Vaade: Täpsustamata, mängupüssid, mängutankid mänguasjad poistele
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Täpsustamata tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

RC War Tank 9993 2,4 GHz metsa kamuflaaž
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki