Hispaania nukk Antonio Juan Bella, 45 cm

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Nukud, Nukutarvikud
Kauba ID: 9676857
9750
Lisa korvi
748 / kuus
Sinu linn

Postkontor

19. septembrist

199

Omniva pakiautomaat

19. septembrist

219

DPD pakiautomaat

19. septembrist

249

Smartpost pakiautomaat

19. septembrist

259

Kuller

19. septembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

19. septembrist

199

Omniva pakiautomaat

19. septembrist

219

DPD pakiautomaat

19. septembrist

249

Smartpost pakiautomaat

19. septembrist

259

Kuller

19. septembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Hispaania nukk Antonio Juan Bella, 45 cm

Hispaania Bella nukk

Bellast saab sinu sõber ja usaldusisik, kellega koos kasvada naudid. Tüdruk täiendab Antonio Juani Hispaania nukkude kollektsiooni. Nukk nimega Bella on 45 cm pikk kõrgus ja kaal 865 g, kui jalad on korralikult paigutatudseisab üksi. See eksemplar on juba üks vanematest tüdrukutest mõeldud kammimiseks. Kõige väiksemad lapsed saavad hoolitseda oma juuste kujundamise eest või panna need uude soengusse, et anda oma lemmiknukule hoopis teistsugune välimus. Bella silmad on ilusad sinised silmad ipikad ripsmed.

Hispaania nukk on täielikult valmistatudvalmistatud vinüülist. Vinüül on sile ja meeldiva puudutusega, nii et nuku kehaosad meenutavad beebi siledat keha. Nukul on liikuvad käepidemed ja jalad, nii et see võib võtta erinevad esemed. Et näha, kuidas nukk istub, lihtsalt painutage tema jalgu ettevaatlikult. Bella saab ka liigutage oma pead tänu kaela keeramine. Tänu oma suurusele ja liikumisvabadusele on see väga hästi hallatav nii poistele kui ka tüdrukutele.

Bella on riietatud väga ilus  lille  seelik ja armas pluus. Et tal ei oleks kõndides külm  ta paneb jalga kõrvaklapid zPomponid isalliga sobivad soojendajad. Nuku jaladkaunistatud valgete kingadegai.  Bella ei puuduta üksikasju. Tema  riided on loodud Organic Cotton" kangad, mis tähendab, et nende kasvatamisel ja tootmisel ei ole kemikaalid puuduvadAinult loomulik. Tervikuna näeb riietus välja elegantne ja teie väike tüdruk saab nii väikest nukku igale poole kaasa võtta.

Vinüül Bella sobib Vanni jaoksSeetõttu veedavad paljud omanikud tema seltsis vannis või basseinis meeldivaid hetki. Nukk valmistati kvaliteetsest materjalist ning selle kujundamisel kasutati huvitavaid kangaid ja moekaid mustreid.

Kaunis suur originaalkarp

Meie Bella  see on pakitud suurde, väga kenasse, originaalsesse Antonio Juani karpi. Sellise karbi puhul ei pea sa muretsema kingipakendamise pärast, sest karp ise näeb omanäoline välja. Pappkarp sobib suurepäraselt ka beebivoodiks, mis ärgitab sind mitu tundi hoolitseva emana mängima. Selle aja jooksul õpib meie väike siilik vastutust, hoolivust ja hoolimist teiste eest.

Antonio Juan on üks äratuntavamaid Hispaania kaubamärke, mis on spetsialiseerunud kaunite nägudega nukkude tootmisele. Pakutud mudelite hulgast leiate beebisid, kelle peas on nikerdatud juuste asemel väikelapsed mängimiseks, ujumisnukke, kammimiseks mõeldud pikkade juustega tüdrukuid ja paljusid teisi. Kõik nukud on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest: pehmest ja õrnast vinüülist või villase voodriga täidetud kõhuga. Toodetel on kõik Ce ohutuse sertifikaadid. Nukud on täielikult valmistatud Hispaanias.

Kaasa arvatud:

  • Kõrvaklapid bomponidega

  • Soe sall

  • Pluus

  • Lilleline seelik

  • Soojendajad

  • Kingad

  • Soovitatav vanus:  +3 l

  • Suurus: 45 cmata

  • Randme kaal: 890 gr

  • Nuku kaal koos ümbrisega : 1525 gr

  • Materjal : vinüül

  • Pakendi mõõtmed:  27,5 cm x 53 cm x 13,5 cm

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Nukud

Kas teie väike laps on jõudnud sellisesse vanusesse, kus ta tahab üha rohkem nukkudega mängida? Suurepärane, meil on suur valik nukke! Siit leiad nii temaatilisi nukke (kuulsuste nukud, multifilmitegelastel (nt FROZEN) põhinevad nukud) kui ka nukke, mis on sorteeritud vastavalt nende funktsioonile (beebinukud, mis vajavad hoolitsemist, või nukud, millele saab teha igasuguseid soenguid). Et valida oma lapsele kõige imelisemat mänguasja, pöörake tähelepanu tema huvidele. Võib-olla soengukujundusnukk või ehk soovite oma Barbie-kollektsiooni täiendada? Või äkki nutikas nukk koos efektidega? Teie laps ei pea pettuma, sest valikus on palju erinevaid nukke.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Hispaania nukk Antonio Juan Bella, 45 cm

Kauba ID: 9676857
Kategooria: Mänguasjad tüdrukutele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,2 x 0,31 m, 1 kg
Pakend: Kast
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Ei
Tootjamaa: Hispaania
Nutifunktsioon: Ei
Kaubamärk: Antonio Juan
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Nukud, Nukutarvikud
Vaade: Antonio Juan, nukud, Antonio Juan, nukutarvikud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Antonio Juan tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Hispaania nukk Antonio Juan Bella, 45 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki