Magic Mixies Magic Genie lamp – sinine

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 5 a.
Tüüp: Arendavad mänguasjad, Nukud, Robotid, interaktiivsed mänguasjad
Kauba ID: 8409391
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
7343
Lisa korvi
767 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. maist

000

Omniva pakiautomaat

14. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

14. maist

199

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

14. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

14. maist

199

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Magic Mixies Magic Genie lamp – sinine

Teie soovid on täitunud! Волшебный волшебник на tagasi tulnud Magic Mixies Magic Genie lambi näol! Selle salapärase kuldse võlulambi видит на синем Genie Mixie, mis ootab vabastamist! On aeg, et teie laps sooritaks võlusammud ja paneks tõelise maagia teoks selles funktsioonidest pakatavas maagilises udustuvas džinnilambis, millel on üle 60 erineva valguse, heli ja reaktsiooni!

 

Kõigepealt peavad nad džinni äratama ja looma võlusõrmuse, mis on peidus. Kui teie laps lampi hõõrub, ilmub tilast tõeline maagiline udu ja selle võlutud kalliskivi süttib! Lastele meeldib suhelda mängulise Genie Mixie'ga, kui nad avastavad ja avavad lambi салатуси. Kui kõik väljakutsed on täidetud ja võimas võlusõrmus teie lapse sõrme asetatud, saab ta öelda võlusõnad "Magicus Mixus" ja sinine Genie Mixie tõuseb võluväel lambist välja! Eemaldage oma armas interaktiivne sinine plüüsist mangudžinn! Maagia ja lõbu на всех алануд.

 

Kui Genie Mixie on lambist eemaldatud, saavad lapsed oma Mixie'ga suhtlemiseks kasutada võlusõrmust. Kui teie laps oma džinnile nime paneb, saab ta mängida, kasutades džinni kolme erinevat režiimi – soovide rahuldamise režiimi, mängurežiimi ja vestlusrežiimi. Kasutades oma otsmikul säravat kalliskivi, saab Genie Mixie laste soove rahuldada või tagasi lükata! Genie Mixies armastab suhelda ja mangida, kui neid puudutatakse, ning neile meeldib ka vestelda ja loitsuda oma Mixie keeles! Teie Magic Mixies Genie lampi saab lähtestada, et saaksite ikka ja jälle udu paljastada lambi seest. Истекло saavad paljastada nii oma võlu Genie Mixie kui ka muid kodus olevaid esemeid!

 

Magical Mist täitepakk teie Genie Lambi jaoks on samuti saadaval ja seda müüakse eraldi, et teie laps saaks maagiat elus hoida! Magic Mixies Magic Genie Lamp на saadaval ka roosa plüüsi Genie Mixie'ga (müüakse eraldi). Tõeline maagia alles ootab paljastamist. Kelle sa võluväel lood?

 

Мис видит:

1 х elektrooniline lampide mangukomplekt

1 x электрическая интерактивная фигурка Mixie​

1 х тарвик (сырмус)

2 х юхисед

6 х АА патареидов

3 х LR44 патарейд

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Aku paneel peab olema kaitstud kattega. Patareid võib vahetada ainult täiskasvanu. Sisestage patarei vastavalt määratud polaarsusele (+/-). Mittelaetavaid patareisid ei tohi laadida. Laetavaid patareisid (kui need on eemaldatud) tohib laadida ainult täiskasvanute järelevalve all. Enne laadimist tuleb mänguasjast eemaldada uuesti laetavad patareid. Ärge kasutage korraga erinevat tüüpi patareisid ega uusi patareisid koos kasutatud patareidega. Soovitatav on kasutada ainult sama tüüpi või samaväärseid patareisid. Kasutatud patareid tuleb mänguasjast eemaldada. Toiteklemmid ei tohi põhjustada lühist. Ärge visake kasutatud patareisid tavalisse prügikasti, vaid selleks ettenätud kohta. Järgige protseduuri.

Nukud

Kas teie väike laps on jõudnud sellisesse vanusesse, kus ta tahab üha rohkem nukkudega mängida? Suurepärane, meil on suur valik nukke! Siit leiad nii temaatilisi nukke (kuulsuste nukud, multifilmitegelastel (nt FROZEN) põhinevad nukud) kui ka nukke, mis on sorteeritud vastavalt nende funktsioonile (beebinukud, mis vajavad hoolitsemist, või nukud, millele saab teha igasuguseid soenguid). Et valida oma lapsele kõige imelisemat mänguasja, pöörake tähelepanu tema huvidele. Võib-olla soengukujundusnukk või ehk soovite oma Barbie-kollektsiooni täiendada? Või äkki nutikas nukk koos efektidega? Teie laps ei pea pettuma, sest valikus on palju erinevaid nukke.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Magic Mixies Magic Genie lamp – sinine

Kauba ID: 8409391
Kategooria: Mänguasjad tüdrukutele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,35 x 0,25 x 0,3 m, 1,5 kg
Pakend: Kast
Vajaminevad patareid: Jah
Vajaminevad patareid: LR44
Tootja: Moose Toys
Tootjamaa: Hiina
Nutifunktsioon: Ei
Kaubamärk: Magic Mixies
Soovitatav vanus alates: 5 a.
Tüüp: Arendavad mänguasjad, Nukud, Robotid, interaktiivsed mänguasjad
Vaade: Magic Mixies, arendavad mänguasjad, Magic Mixies, nukud, Magic Mixies, robotid, interaktiivsed mänguasjad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Magic Mixies tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Magic Mixies Magic Genie lamp – sinine
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki