NaNaNa Surprise Jennel Jaguar 3-in-1 Backpack - Na! Na! Na!

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 5 a.
Tüüp: Nukutarvikud
Kauba ID: 5097027

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: NaNaNa Surprise Jennel Jaguar 3-in-1 Backpack - Na! Na! Na!

NaNaNa Surprise Jennel Jaguar 3-in-1 Backpack - Na! Na! Na!

Pakkige oma nukkudele moodsaim mängukomplekt Na! Ei! Ei! Üllatus Seljakott Magamistuba. See jumalik pehme mängukomplekt on kolm ühes-stiilne jaaguarist seljakott, jumalik magamistoaga mängukomplekt koos kapiga ja piiratud koguses pehme moenukk Jennel Jaguar. Imeilus seljakott on pehme ja hägune ning sellel on isiksus, mis sobib täielikult Jenneli isikupäraga. Avage see, et paljastada magamistoa mängukomplekt koos tõelise peegliga, lahtikäiv voodi, töötavate sahtlitega kapp, padjad, tekk ja riidepuud, mis kõik koos armsate kiisudetailidega. Sisaldab piiratud tiraažiga liigendatud pehmet moenukku - Jannel Jaguar. Tal on uhked pikad juuksed, hägune jaaguarimüts ning ta tuleb selga eksklusiivse riietuse ja kingadega. Kui olete mängimise lõpetanud, pakkige kõik asjad kokku ja võtke seljakott ükshaaval kaasa. Kaks stiili kogumiseks.

MEET JENNEL JAGUAR: Elu on catwalk. Pange see loendama. Jennel Jaguaril on pikad uhked juuksed ja tema isiklik lemmik armas udune jaaguarimüts. Ta kannab sellel komplektil eksklusiivseid riideid.

CUTEST, FUZZIEST REPAK EVER !: Seljakotid pole kunagi olnud nii jumalikud. Komplektis nukutarvikutega näeb see hägune seljakott välja nagu jaaguar. Lihtne mängimise aeg liikvel olles igal pool.

KASUTAB KÕIGE: Lihtsa tõmblukuga muundage oma kott mänguruumiks, mis sobib Jennel Jaguari jaaguariteemalise stiiliga. Maksimeerige klambritega mini riidepuud tema pruuni kapi lisarõivaste jaoks. Sellel on ka töötavad tarvikute sahtlid.

TUUGE PAJAMAD VÄLJA !: Kui mänguaeg on läbi, võite kukkuda nukkude armastatud voodi alla. Täitke see oma lemmik magamisaksessuaaridega, nagu isiklikud pehmed nukupadjad ja magamistekk, et saada parima kvaliteediga ilunukk.

SINA ARMASTAD SEDA NUKKU!: Hoia oma väike tüdruk ilusana, kui ta ärkab ja päikest tervitab. Tema magamistuba on täis täispika jaaguaripeegliga. Samuti saab ta oma blonde juukseid harjata kaasava juukseharjaga. Tema rõivaste hulka kuuluvad kingad.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: NaNaNa Surprise Jennel Jaguar 3-in-1 Backpack - Na! Na! Na!

Kauba ID: 5097027
Kategooria: Mänguasjad tüdrukutele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,45 x 0,15 x 0,35 m, 0,5 kg
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Täpsustamata
Tootja: MGA Entertainment
Nutifunktsioon: Ei
Kaubamärk: Na! Na! Na! Surprise
Soovitatav vanus alates: 5 a.
Tüüp: Nukutarvikud
Vaade: Na! Na! Na! Surprise, nukutarvikud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Na! Na! Na! Surprise tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

NaNaNa Surprise Jennel Jaguar 3-in-1 Backpack - Na! Na! Na!
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki