Kolmerattaline jalgratas PRO400 - oranž

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 36 kuud
Kauba ID: 5130647
10100
Lisa korvi
774 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

21. maist

000

Postkontor

22. maist

199

DPD pakiautomaat

22. maist

249

Kuller

22. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

22. maist

199

DPD pakiautomaat

22. maist

249

Kuller

22. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Kolmerattaline jalgratas PRO400 - oranž

Kolmerattaline jalgratas PRO400 - oranž

Kui teie laps on väga elav ja aktiivne ning te ei tea, kuidas arendada tema huvi ja kirge vabaõhutegevuste vastu juba varases eas, siis on meil ideaalne lahendus. Esitleme jalgrattaratta PRO400, mis kasvab koos teie lapsega. Oleme kindlad, et see vastab kõigile nõudmistele, pidades samal ajal silmas mugavust ja laste turvalisust. Tricycle Bike PRO400 on varustatud mitmete mugavustega, mis muudavad jalgratta kohandamise teie vajadustele sobivaks. 

Kolmerattaline jalgratas meenutab oma konstruktsiooniga lapsevankrit.  Kokkupandav tipp koos võrguga, reguleeritav seljatugi, mis võimaldab teil ümber lülituda lamamisasendisse, kõik need toetavad teie väikest last alates esimestest aastatest kuni ajani, mil laps on võimeline iseseisvalt sõitma. See kolmerattaline jalgratas on paigaldatud kolmele vahtpolsterdatud rattale. Need on läbitorkekindlad ja palju kergemad kui pumbatavad rattad. 

Teine eelis on kinnitatud korv ostude või teie väikeste aarete jaoks. Esikülg, käepide kõrguse reguleerimiseks, tavalised käe turvavööd ja lapse jalgade vahele paigutatud lisavöö, mis hoiab lapse mugavas asendis, kuid hoiab ka teie lapse turvaliselt, välistades jalgrattaistmelt välja kukkumise.   

Universaalne vorm laste kolmerattaline jalgratas teeb, et koos väikelapse oskuste arenguga, ka siis, kui kasvab saate eemaldada mõned elemendid, et seda muuta. Kuidas seda teha? Alguses soovitame kasutada kõiki elemente, kuid aja jooksul võite eemaldada mõned osad, et muuta see teie lapsele mugavamaks ja kohandada seda teie lapse oskuste tasemele.  

Multifunktsionaalne kolmerattaline jalgratas on valmistatud kvaliteetsetest, testitud materjalidest, mis tagavad pika kasutuse. See toode on märgistatud CE sertifikaadiga ja vastab kõigile Euroopa Liidu "Uue lähenemisviisi" direktiivide nõuetele. See toode on pakitud originaalkarpi koos kasutusjuhendiga. 

Kolmerattalise jalgratta mõõtmed:

-Ratta läbimõõt: 23 cm,

- ratta laius: 7 cm,

-tagaratta vahekaugus: 45 cm,

-täielik kõrgus: 105 cm

-pikkus: 55 cm,

-laius: 50 cm,

-iste: 25 cm x 23 cm,

-seljatoe kõrgus: 40 cm, 

- pikkus istmest pedaalideni: 40 cm,

-ratta laius: 40 cm.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Kolmerattaline jalgratas PRO400 - oranž

Kauba ID: 5130647
Kategooria: Kolmerattalised jalgrattad lastele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,6 x 0,3 x 0,4 m, 8 kg
Kaubamärk: -
Soovitatav vanus alates: 36 kuud

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kolmerattaline jalgratas PRO400 - oranž
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki