Interaktiivne kassimänguasi Cheerble Cheerble Wicked Mouse, aprikoos

Täpsustused:
Tüüp: Toidujaoturid, kongid
Kauba ID: 8512131
2469
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

22. maist

000

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Smartpost pakiautomaat

23. maist

259

Kuller

23. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Smartpost pakiautomaat

23. maist

259

Kuller

23. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Interaktiivne kassimänguasi Cheerble Cheerble Wicked Mouse, aprikoos

Interaktiivne kassimänguasi Cheerble Wicked Mouse

Pakkuge oma kassile fantastilist meelelahutust. Väikese hiire kujuline interaktiivne mänguasi Cheerble Wicked Mouse jookseb automaatselt teie lemmiklooma eest ja hüppab takistustest eemale. Sel viisil stimuleerib see teie lemmiklooma jahiinstinkte ja muudab selle aktiivseks! Seade on varustatud vastupidava laetava akuga ja seda saab laadida kaasasoleva mikro-USB kaabliga. Samuti on see loomadele ohutu ja samal ajal vastupidav.

Täiuslik meelelahutus

Kui teie kassil on igav ja tal ei ole mingit tegevust, võib ta hakata jamama. Wicked Mouse mänguasi aitab teil seda vältida! Vajutage lihtsalt hiire ninasse peidetud nuppu ja seade hakkab automaatselt liikuma ja teie lemmiklooma eest põgenema. Toode kasutab intelligentset algoritmi, tänu millele muudab ta ise suunda ning kui ta põrkab vastu takistust, näiteks seina või mööblit, hüppab maha ja veereb teises suunas. Sa ei pea muretsema selle pärast, et see kuskil kinni jääb ja sinu lemmiklooma lõbu rikub!

Hästi läbimõeldud disain

Tõenäoliselt teab iga kassiomanik, et need ainulaadsed lemmikloomad armastavad jahti pidada. Wicked Mouse mänguasi on loodud nii, et see rahuldaks teie lemmiklooma jahivajadusi. Selle kuju meenutab hiirt ja see on varustatud vilkuva RGB-valgustusega sabaga. Tänu sellele köidab see lemmiklooma tähelepanu veelgi paremini ja julgustab teda jälitama! Lisaks on seade loodud keskkonnaohututest ja vastupidavatest materjalidest – teie lemmiklooma hambad ja küünised ei hirmuta teda!

Arukas toimimine

Seade on konstrueeritud nii, et teie kassil oleks piisavalt aega mängida ja puhata. Wicked Mouse töötab esmalt 10 minutit ja seejärel lülitub puhkerežiimi. Seda saab aga igal ajal uuesti aktiveerida – kassil tuleb seda lihtsalt puudutada näiteks nina või käpaga. Tänu sellele lahendusele võite olla kindel, et teie lemmikloom ei väsi ega tüdine mänguasjast liiga kiiresti.

Sisseehitatud laetav aku

Sa ei pea oma lemmiklooma mänguasjade jaoks patareisid ostma ja raha raiskama. Wicked Mouse'iga on kaasas kauakestev laetav aku – laadige see lihtsalt kaasasoleva mikro-USB-kaabli abil. Selleks kulub vaid umbes tund! Täielikult laetud seade võib pakkuda teie kassile umbes 40 minutit mänguaega. Nii et te ei pea seda liiga sageli laadima. Veenduge, et teie lemmikloomal oleks alati suurepärane meelelahutus ja võite olla kindel, et tal ei hakka igav!

Kasti


Wicked Mouse interaktiivne mänguasi

Laadimiskaabel (mikro-USB)

Kasutusjuhend


Spetsifikatsioon

Bränd
Rõõmustage

Nimi
Kuri hiir

Mudel
C0821

Värv
Sinine

Sobilik
Kassid

Materjal
ABS, TPU, PVC

Mõõtmed
60x50x36mm (ilma sabata)

Kaal
45g

Aku mahutavus
135 mAh

Sisend
5V-1A

Üldine tooteinfo: Interaktiivne kassimänguasi Cheerble Cheerble Wicked Mouse, aprikoos

Kauba ID: 8512131
Kategooria: Kasside mänguasjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,04 x 0,12 m, 0,4 kg
Tüüp: Toidujaoturid, kongid
Kaubamärk: Cheerble
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Cheerble tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Interaktiivne kassimänguasi Cheerble Cheerble Wicked Mouse, aprikoos
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki