Jooksulint kassidele Little Cat B612

Täpsustused:
Tüüp: Toidujaoturid, kongid
Kauba ID: 9887372

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Jooksulint kassidele Little Cat B612

„Little Cat“ jooksulint on varustatud värvilise LED-taustvalgustusega, mis stimuleerib teie kassi instinkte ja julgustab teda seadet kasutama. Rakenduses saate kontrollida põletatud kalorite arvu, vahemaad jne, et saaksite jälgida oma lemmiklooma edusamme.

Lisaks töötab B612 vaikselt ja võtab vaid hetke aega. Lisaks sobib jooksulint nii väiksematele kui ka suurematele kassidele. Teie kassi hüvanguks Uuringute kohaselt on rasvumisega võitlevatel kassidel palju tõenäolisemalt nahaprobleeme, nad kannatavad diabeedi ja osteoartriidi all. Lisaks elavad nad lühemat elu kui terved kassid. Selle vältimiseks on välja töötatud jooksulint B612, mis võimaldab teie lemmikloomal mitte ainult kaalust alla võtta, vaid ka füüsilise kuju eest hoolitseda.

Kaugjuhtimispult

Seadme juhtimist hõlbustab rakendus „Little Cat“, mille laadite alla Google Play poest või App Store'ist. Sellega lisate teavet oma lemmiklooma kohta, näiteks vanuse kohta. Saate reguleerida taustvalgustuse värvi - saate kontrollida ka selle asendit. Lisaks kontrollite jooksulindil põletatud kalorite arvu, läbitud vahemaad ja pöörete arvu. Lisaks saate juurdepääsu oma kassi KMI-le ja treeningajaloole, muutes tema edusammude jälgimise lihtsamaks. Turvaline disain Little Cat B612 on loodud täiesti ohutuks kasutamiseks. Silmadele kahjuliku laseri asemel kasutab jooksulint LED-valgust. 

Juhtmevaba töö

Jooksulint töötab juhtmevabalt suurema kasutusvabaduse tagamiseks. Lisaks lülitub see ooterežiimi pärast 6-sekundilist kasutamata jätmist. Samuti on jooksulindi energia uuendamiseks kaasas magnetiline laadimiskaabel - umbes 4,5 tunni pärast on see edasiseks tööks valmis. Teavitab vidin aku laetuse tasemest.

Töötab vaikselt

Kas olete mures, et jooksulint tekitab liiga palju müra? Ärge muretsege! Little Cat B612 eristab erakordselt vaikne töö ja see ei ületa 65 dB. Nii saate oma lemmikraamatuga lõõgastuda ilma tüütu mürata. 

  • Mudel B612
  • Mõõdud 1,23 x 0,31 x 1,3 m
  • Kaal 30 kg
  • Materjal ABS, silikoon, AI, PA, PET, PE
  • Kiirus 72 p/min, 15 km/h
  • LED-taustvalgus jah, mitmevärviline
  • Toiteallikas 5V
  • Bluetooth-ühendus

Üldine tooteinfo: Jooksulint kassidele Little Cat B612

Kauba ID: 9887372
Kategooria: Kasside mänguasjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,04 x 0,12 m, 1,2 kg
Tüüp: Toidujaoturid, kongid
Kaubamärk: Pole täpsustatud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Pole täpsustatud tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Jooksulint kassidele Little Cat B612
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki