Kassitualett Pets Collection, 54x38x40,4 cm, valge/hall

Täpsustused:
Tüüp: Kinnised
Kauba ID: 10281617
3749
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

8. novembrist

199

Kuller

8. novembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

8. novembrist

199

Kuller

8. novembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Kassitualett Pets Collection, 54x38x40,4 cm, valge/hall

Kinnine kassi liivakast tuntud Pets Collection kaubamärgilt on ideaalne lahendus igale loomaomanikule, kes soovib pakkuda oma lemmikule mugavust ja hügieeni. 54 x 38 x 40,5 cm liivakast sobib isegi suurematele kassidele, mistõttu on see universaalne valik erinevatele kassitõugudele.

Ergonoomiline liivakasti kuju tagab mugavuse kasutamise ajal ning suur uks muudab kassi sisse- ja väljapääsu lihtsamaks, piirates samas ka allapanu mahavalgumist. See hoiab teie kodu puhta ja korras, mis on eriti oluline väikestes ruumides.

Liivakast on disainitud nii, et seda oleks lihtne puhastada. Eemaldatav pealispind võimaldab kiiresti eemaldada saastunud allapanu ja põhjalikult pesta sisemust. Peale puhastamist saab ülaosa lihtsalt riivide abil aluse külge kinnitada, mis tagab kasutamisel stabiilsuse ja ohutuse.

Valmistatud kvaliteetsest plastikust, liivakast pole ainult vastupidav, vaid ka kerge, mistõttu on seda lihtne kaasas kanda. Lisaks saab lisada söefiltri, mis eemaldab tõhusalt ebameeldivad lõhnad, mis on ülimalt oluline nii kassi kui ka majapidamise mugavuse seisukohalt.

Valige kinnine liivakast Pets Collectionist, et luua oma kassile tema vajaduste rahuldamiseks ideaalsed tingimused. Tegemist on praktilise ja esteetilise lahendusega, mis sobib erinevate interjööristiilidega ning vastab samas kõikidele hügieeni- ja mugavusnõuetele. Ärge oodake – hoolitsege oma lemmiklooma mugavuse eest juba täna!

Üldine tooteinfo: Kassitualett Pets Collection, 54x38x40,4 cm, valge/hall

Kauba ID: 10281617
Kategooria: Kassiliivakast
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,38 x 0,54 x 0,41 m, 1 kg
Tüüp: Kinnised
Vaade: Pets Collection, kinnised kassiliivakast
Kaubamärk: Pets Collection
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Pets Collection tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kassitualett Pets Collection, 54x38x40,4 cm, valge/hall
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki