Kraapimispost Purlov XXL, 32x29x60 cm, beež

Täpsustused:
Kõrgus: 32 cm
Kauba ID: 10281662
3149
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

14. novembrist

199

Kuller

14. novembrist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

14. novembrist

199

Kuller

14. novembrist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Kraapimispost Purlov XXL, 32x29x60 cm, beež

  • Mugavus ja funktsionaalsus- voodi ja kraapimispost ühes, elegantse diivani kujuline, see annab kassile nii puhkepaiga, kui ka ruumi, et rahuldada oma kraapimise vajadusi. Voodi pind on pressitud mugava lainepapi kihtidest, mis on kassile meeldiv ja innustab teda kraapimisposti kasutama. Tänu oma ergonoomilisele kujule pakub voodi kassile täielikku mugavust ja soodustab pikka aega lõõgastumist.

  • Vastupidavad ja end tõestanud materjalid - kraapimispost on valmistatud lamineeritud presspapist, millel on erakordne vastupidavus, mis tagab pikaajalise kasutamise. Lainepapp sobib suurepäraselt küünte teritamiseks, kassi kriimustusvajaduste rahuldamiseks ja kodumööbli kaitsmiseks kahjustuste eest. Voodi seljatugi ja esiosa imiteerivad antiikset diivanit ning on valmistatud kvaliteetsest MDF-plaadist, mis lisab tervikule elegantsust ja tagab konstruktsiooni tugevuse.

  • Lihtne kokkupanek ja stabiilsus - komplekt sisaldab kõike, mida vajate probleemivabaks kokkupanekuks - kruvid ja ideaalselt sobiv kruvikeeraja, tänu millele saab voodi selja- ja esiosa hõlpsasti põhikorpuse külge kinnitada. Stabiilne piklik disain ei lase kraapimispostil ümber minna ja tagab kassi ohutuse ka intensiivse kriimustamise ajal. Selline lahendus tagab, et voodi püsib stabiilsena ega liigu paigast olenemata kassi tegevusest.

  • Kraapimispost tervete küünte jaoks- diivanikujuline voodi toimib ka horisontaalse kraapimispostina, mis sobib suurepäraselt kassidele, kes eelistavad kratsida lamades. Kraapimispost rahuldab kassi vajaduse küüniseid teritada, aidates küüniseid tervena ja tugevana hoida. Tänu sellele lahendusele tunneb kass kaevamisel rahulolu, mis vähendab mööbli ja muude pindade kahjustamise ohtu majas.

Spetsifikatsioonid:

  • Materjal: paber, MDF;

  • kuju: diivan;

  • istme mõõdud: 41 x 28 cm;

  • mõõdud: 32 x 29 x 60 cm;

  • kaal: 1,5 kg;

  • pakendi kaal: 1,9 kg.

Üldine tooteinfo: Kraapimispost Purlov XXL, 32x29x60 cm, beež

Kauba ID: 10281662
Kategooria: Kassi ronimispuud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,65 x 0,35 x 0,2 m, 1,9 kg
Tüüp: Kassi kraapimispost
Kõrgus: 32 cm
Kaubamärk: Purlov
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Purlov tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kraapimispost Purlov XXL, 32x29x60 cm, beež
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki