Bosch Petfood Sammy's Crispy Crackers koos juustu ja spinatiga, 1 kg

Täpsustused:
Tüüp: Küpsised, maiustused koertele
Kauba ID: 9761407
629
629 /kg
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

2. juulist

199

Omniva pakiautomaat

2. juulist

219

DPD pakiautomaat

2. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

2. juulist

259

Kuller

2. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

2. juulist

199

Omniva pakiautomaat

2. juulist

219

DPD pakiautomaat

2. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

2. juulist

259

Kuller

2. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Bosch Petfood Sammy's Crispy Crackers koos juustu ja spinatiga, 1 kg

Kasutamine:  Koera kaalu kogus päevas 2,5 - 15,0 kg - 0,5 - 2 tk 15,0 - 30,0 kg - 2 - 3 tk 30,0 - 60,0 kg - 3 - 5 tk. Veenduge, et loomal oleks alati värske vesi käepärast. See teave on ainult nõuandeks. Lemmikloomade individuaalsed vajadused sõltuvad vanusest, tõust, aktiivsusest ja pidamistingimustest. Hoidke toodet jahedas ja kuivas kohas. Ärge jätke lemmikloomatoitu ega maiustusi puhastusvahendite, ravimite või tugevalt lõhnavate esemete lähedusse!

Koostis:Spinatikreekerid: nisujahu, nisu (7%), linnuliha rasv, linnuliha proteiin (kuivatatud, 2%), glütseriin (taimne), mineraalid, spinat (kuivatatud, 4% rohelises täidis*), nisuproteiin.
Juustukreekerid: nisujahu, nisu (6,5%), linnurasv, linnuliha proteiin (kuivatatud, 2%), glütseriin (taimne), mineraalid, juustupulber (kuivatatud, 4% kollases täidises*), nisuproteiin. * tüüpiline rohelise täidise osakaal spinatikreekeris = 40%; * tüüpiline kollase täidise osakaal juustukreekeris = 40% energeetiline väärtus: 357 kcal/100 g (14,93 MJ/kg).
Analüütiline koostis: valk 16,0%, rasv 8%, kiudained 1,5%, tuhk 4%.
Lisad: Toidulisandid 1 kg: A-vitamiin 5000 IU D3-vitamiin 500 1U, E-vitamiin 75 mg, vask (vask(II)sulfaadina, pentahüdraat) 7 mg, tsink (tsinkoksiidina) 20 mg.
Tehnoloogilised lisandid: antioksüdandid.

Sammy's Crispy Crackers  – kreekerid koos juustu ja spinatiga. Maiuspala - vitamiinid.

Sammy on välja mõelnud midagi väga erilist: krõbedad ja pehmed linnulihakreekerid koos juustu- või spinatitäidisega.

Need krõbedad ja rammusad ahjukreekerid toovad teie karvase sõbra näole laia naeratuse.

Say cheese!

* Isegi meie toodete hoolika tootmise ja pakendamise korral ei saa välistada teiste loomsete valguallikate või (gluteeni sisaldavate) teraviljade jälgi.

Bosch Petfood

Bosch Petfood kaubamärgil on 60-aastane kogemus. Pere-ettevõte asub Saksamaal ja esindab kvaliteetse lemmikloomatoidu tootmise traditsiooni. Kaunis Baden-Württembergi piirkonnas, kaunite loodusmaastike seas toodetakse kõrgeima kvaliteediga lemmikloomatoitu. Ettevõtte kõige olulisem eesmärk on teie lemmiklooma tervis, heaolu ja täisväärtuslik elu. Bosch Petfood keskendub kõrgeima kvaliteediga toorainetele, eelistades võimaluse korral oma tooraine jaoks piirkondlikke allikaid. Rohkem kui 700 töötajat toimetavad iga päev uusimate tootmis- ja pakendamisrajatistega, et täiustada teaduspõhiseid toidusegusid. Hoolikalt valitud kvaliteetne tooraine vaadatakse üle, et tagada lemmikule parim võimalik seedimine ja vastuvõetavus. Pidev kvaliteedikontroll hoiab toodete standardi alati kõrgena. IFS Food sertifikaat näitab, et Bosch Petfood toit on toodetud kõrgeimate toidustandardite järgi.

Bosch Petfood Sammy's Crispy Crackers koos juustu ja spinatiga, 1 kg Bosch Petfood

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Bosch Petfood Sammy's Crispy Crackers koos juustu ja spinatiga, 1 kg

Kauba ID: 9761407
Kategooria: Koerte maiused
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,16 x 0,1 x 0,22 m, 1 kg
Kaal: 1 kg
Kogus: -
Tüüp: Küpsised, maiustused koertele
Vaade: Bosch Petfood, küpsised, maiustused koertele koerte maiused
Kaubamärk: Bosch Petfood
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bosch Petfood tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Bosch Petfood Sammy's Crispy Crackers koos juustu ja spinatiga, 1 kg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki