Arion Original Mature 7+ Senior küpsetele ja vanematele keskmist ja suurt tõugu koertele kanaga, 12 kg

Täpsustused:
Paki kaal: 12 kg
Kauba ID: 10106522
6450
538 /kg
Lisa korvi
853 / kuus
Sinu linn

Postkontor

10. oktoobrist

199

Kuller

10. oktoobrist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

10. oktoobrist

199

Kuller

10. oktoobrist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Arion Original Mature 7+ Senior küpsetele ja vanematele keskmist ja suurt tõugu koertele kanaga, 12 kg

Kasutamine: Söötmisjuhised on märgitud pakendile.

Koostis:- Kana (34%, sh 14% värsket liha ja 20% kuivatatud kanavalku), riis, mais, herned, peedi viljaliha, taimsed kiudained, hüdrolüüsitud loomsed valgud, mineraalid, loomsed rasvad, õllepärm, kalaõli, psüllium, kollageen, glükoosamiin, kondroitiinsulfaat, beetaglükaanid, FOS, GOS, MOS, kuivatatud ürdid (rosmariin, kurkum, nelk).
Analüütiline koostis toorvalk 25%, toorrasv: 12%, toortuhk: 7%, toorkiud: 3%, kaltsium: 1,4%, fosfor: 1%, oomega-3: 0,50%.

ARION Original Mature 7+ Senior Medium Large on täistoit, mis on spetsiaalselt välja töötatud küpsetele ja vanematele keskmist ja suurt tõugu koertele. Valmistatud kergesti seeditavast kanalihast, selle gluteenivaba monovalgu retsept sisaldab kõiki olulisi toitaineid, et toetada teie koera tervist, heaolu ja vormi vanemas eas.

Toote omadused:

  • 75% loomset valku: kõrge valgusisaldus toetab lihaste kasvu ja annab asendamatuid aminohappeid.

  • Monoproteiini retsept: toit ühest valguallikast – kanast, mis vähendab toidutalumatuse riski ja on kergemini seeditav.

  • Gluteenivaba: ideaalne gluteenitundlikele koertele, hõlbustades seedimist ja vähendades allergiliste reaktsioonide riski.

  • Toetab liigeste tervist: Sisaldab kondroprotektoreid nagu kollageen, glükoosamiin ja kondroitiin, mis toetavad liigeste tervist ja liikuvust.

  • Omega-3: Marine Omega-3 toetab naha ja karvkatte seisundit, aju ja liigeste funktsiooni.

ARION Original Mature 7+ Senior Medium Large sisaldab hoolikalt valitud koostisosi, mis tagavad täisväärtusliku toitumise. Kergesti seeditav kanaliha annab kvaliteetset valku, kondroprotektorid ja Omega-3 toetavad aga luu- ja lihaskonna, naha ja karva seisundit.

Eelised:

  • Tervislik lihaste kasv: kõrge loomse valgu sisaldus aitab luua ja säilitada lihasmassi.

  • Toetage liigeste tervist: glükoosamiin, kondroitiin ja kollageen toetavad liigeste tervist ja liikuvust, mis on eriti oluline vanematele koertele.

  • Terve nahk ja karvkate: Omega-3 rasvhapped toetavad naha ja karvkatte seisundit ning annavad sära.

  • Lihtne seedimine: Gluteenivaba koostis sobib gluteenitundlikele koertele, tagades kergema seedimise.

  • Toetab üldist heaolu: monoproteiini kana retsept on õrn seedesüsteemile, samas kui oomega-3 rasvhapete lisamine toetab aju ja liigeste talitlust.

ARION Original Mature 7+ Senior Medium Large on mõeldud küpsetele ja vanematele keskmiste ja suurte tõugude koertele, pakkudes neile kõiki vajalikke toitaineid tervislikuks ja tasakaalustatud eluks vanemas eas. Andke oma eakatele koerale tervislik ja tasakaalustatud toitumine ARION Original Mature 7+ Senior Medium Large'iga – ideaalne toit vanematele koertele nende seisundi ja vormisoleku säilitamiseks!

Üldine tooteinfo: Arion Original Mature 7+ Senior küpsetele ja vanematele keskmist ja suurt tõugu koertele kanaga, 12 kg

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Arion Original Mature 7+ Senior küpsetele ja vanematele keskmist ja suurt tõugu koertele kanaga, 12 kg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki