Eukanuba Thriving Mature Medium Breed koos kodulindudega, 30 kg

Täpsustused:
Paki kaal: 30 kg
Kauba ID: 9989947
15500
517 /kg
Lisa korvi
758 / kuus
Sinu linn

Postkontor

8. oktoobrist

199

Kuller

8. oktoobrist

1099

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

8. oktoobrist

199

Kuller

8. oktoobrist

1099

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Eukanuba Thriving Mature Medium Breed koos kodulindudega, 30 kg

Kasutamine: vt pakendilt

Koostis:kuivatatud kana ja kalkun (19%, millest 11% on kana, glükoosamiini, kondroitiinsulfaadi ja tauriini looduslik allikas), värske kana (19%), mais, nisu, kaer, oder, sorgo, kuivatatud peedi viljaliha (2,9%), linnurasv, kalajahu (looduslik oomega-3 rasvhapete allikas), kanakaste, mineraalid (sh naatriumheksametafosfaat 0,33%), kuivatatud terved munad, frukto-oligosahhariidid (0,24%, looduslik prebiootikum), glükoosamiin (saadud loomsetest kudedest) (0,04%).


Analüüs:
Valgud 26%, rasvasisaldus 12%, oomega-6 rasvhapped 2,7%, oomega-3 rasvhapped 0,37%, toortuhk 6,4%, toorkiud 2,1%, kaltsium 1,35%, fosfor 1,11%.


Lisandid 1 kg kohta:
Vitamiinid: A-vitamiin 47877IU, C-vitamiin 60mg, D₃-vitamiin 1589IU, E-vitamiin 266mg, beetakaroteen 5,2mg, L-karnitiin 50mg. Mikroelemendid: vask(II)sulfaatpentahüdraat (vask) 8mg, kaaliumjodiid (jood) 1,1mg, mangaansulfaat monohüdraat (mangaan) 3,7mg, tsinkoksiid (tsink) 93mg, naatriumseleniit (seleen) 0,03. Antioksüdandid: 65 mg (looduslikku) tokoferooli ekstrakti taimeõlidest. Lõhnaained: orgaaniline rosmariini ekstrakt 37mg, tee ekstrakt 18mg. ^ Lisamine tootmisfaasis.

Rikkalikult kanaliha sisaldav kuivtoit sobib ideaalselt täiskasvanud keskmist tõugu koertele vanuses 7-10 aastat. Hoolikalt valitud koostisosad pakuvad täiskasvanud koera vajadustele kohandatud toitumist. Toidus sisalduv L-karnitiin aitab vähendada keharasva, mis aitab säilitada tervislikku kehakaalu ja vähendab liigeste stressi. Spetsiaalne FOS-prebiootikumide ja peedimassi segu toetab tervislikku seedimist. Toit sisaldab ka looduslikke Omega-6 ja Omega-3 rasvhapete allikaid terve naha ja läikiva karvkatte jaoks. Glükoosamiini lisamine toetab liigeste tervist, samas kui kaltsium on luudele kasulik. Omakorda antioksüdantide allikaks oleva E- ja C-vitamiini lisandiga tugevdab immuunsüsteemi. Graanulite eriline kuusnurkne kuju ja ainulaadne DentaDefense süsteem aitavad hoida hambad terved ja puhtad. Karma on 100% terviklik ja tasakaalustatud. Täiskasvanud keskmist tõugu koerte täiustatud toitumistulemused tagavad optimaalse tervise ja heaolu kogu eluks.

Üldine tooteinfo: Eukanuba Thriving Mature Medium Breed koos kodulindudega, 30 kg

Kauba ID: 9989947
Kategooria: Koerte kuivtoit ja krõbinad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,6 x 0,45 x 0,4 m, 30 kg
Looma vanus: Alates 7 aastat
Suurus: Kuivtoit keskmistele koeratõugudele
Vaade: Eukanuba, kuivtoit keskmistele koeratõugudele koerte kuivtoit ja krõbinad
Erivajadus: Sobib kõigile
Kaubamärk: Eukanuba
Paki kaal: 30 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Eukanuba tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Eukanuba Thriving Mature Medium Breed koos kodulindudega, 30 kg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki