Kuivtoit koertele Acana Ranchlands, 6 kg

Täpsustused:
Paki kaal: 6 kg
Kauba ID: 9834787
9249
1542 /kg
Lisa korvi
709 / kuus
Sinu linn

Postkontor

19. juulist

199

Omniva pakiautomaat

19. juulist

219

DPD pakiautomaat

19. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

19. juulist

259

Kuller

19. juulist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

19. juulist

199

Omniva pakiautomaat

19. juulist

219

DPD pakiautomaat

19. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

19. juulist

259

Kuller

19. juulist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Kuivtoit koertele Acana Ranchlands, 6 kg

Kasutamine: -

Koostis:-

"ACANA Ranchlans on ainulaadne, maitsekas koostis punasest lihast, mida täiendab toitev kala. Sobib ideaalselt väikese isuga valivale koerale ja rotatsioonitoitudele. Kõik koostisained toimetatakse iga päev FRESH ja TERVISELT meie NorthStar® kööki, et teie koer saaks loomulikult toituda.

ACANA Highest Protein on toit, mida loomasõbrad kogu maailmas usaldavad. See on kõrge valgu- ja madala süsivesikute sisaldusega, tagades parima seisundi kõikide tõugude koertele igas eluetapis. Lugege koostisosi ja me oleme kindlad, et nõustute sellega.

Ema loodus on valinud WholePrey toitained nii, et need vastaksid ideaalselt teie koera toitumisvajadustele.


Tänapäeva koerte seedesüsteem on loodud samamoodi nagu nende esivanematel. Me usume, et nad peaksid sööma nii, nagu nad varem sõid. Koerad ja hundid rahuldavad oma toitumisvajadused, süües tervislikku saaki: lihasliha annab valku, maks ja pugud annavad vitamiine ja mineraalaineid ning luud ja kõhred annavad kaltsiumi ja fosforit.

Täiesti gluteenivaba ACANA Ranchlands sisaldab 70% liha koostisosi - peaaegu kaks korda rohkem kui enamik koerte eritoite.


Mis on ACANA Ranchlands?

  • Toores veiseliha - liha, maks, süda ja roog.

  • Toores lambaliha - liha, maks, süda ja kõhred.

  • Toores sealiha - liha, elundid ja kõhred.

  • Toores piisoniliha - pärit kohalikelt farmidelt.

  • Värske ja toores mageveekala - loodusest püütud järvise heeringas, Ameerika haug, põhja haug, valge meriahven.



Koostisosad:

UUS PAKEND:
Koostisosad: Toores veiseliha (9 %), toores lambaliha (8 %), toores sealiha (8 %), dehüdreeritud veiseliha (8 %), dehüdreeritud lambaliha (8 %), dehüdreeritud sealiha (7 %), rohelised herned, punased läätsed, kikerherned, veiserasv (5 %), toores veisemaks (4 %), toores seamaks (4 %), värske mageveekala* (4 %), rohelised läätsed, terved pinto oad, kollased herned, hernetärklis, toores piisoniliha (2 %), kalaõli (2 %), läätsekiud, toores lambamaks (0,5 %), toores lambamaks (0,5 %),5 %), toores lambamagu (0,5 %), kuivatatud merevetikad, sool, külmkuivatatud veiseliha ja veisemaks, värske terve kõrvits, värske terve muskaatpähkel, värske terve porgand, värske terve õun, värske terve pirn, värske terve suvikõrvits, kuivatatud sigurijuur, värske lehtkapsas, värske spinat, värsked naeriselehed, värsked peedilehed, terved jõhvikad, terved mustikad, terved saskatoonmarjad, kurkum, piimanõges, kobarajuur, lavendel, valerianijuur, roosiõied. LISANDID (kg): tehnoloogilised lisandid: tokoferooli ekstrakt taimeõlidest: 121 mg, sidrunhape: 40 mg. sensoorsed lisandid: rosmariini ekstrakt: 80 mg. 3a370 (tauriin): 3b606 (tsink): 3b406 (vask): 150 mg: 11 mg, 3a821 vitamiin B1: 25 mg, 3a841 vitamiin B5: 3a831 vitamiin B6: 7,5 mg, 3a700 vitamiin E: 50 IU, zootehnilised lisandid: 4b1707 Enterococcus faecium NCIMB 10415 2,2x10^6 CFU.
*puhas järvise heeringas, ameerika haug, särg, mahe valge heeringas



Värske veiseliha (8%), värske lambaliha (7%), värske sealiha (7%), veiselihajahu (7%), lambalihajahu (7%), sealihajahu (7%), roheline hernes, punane lääts, kikerherned, veiserasv (5%), värske veisemaks (4%), värske seamaks (4%), värske piison (4%), värske zander (4%), rohelised läätsed, pinto oad, kollased herned, lutsern, värske veise neer (2%), lõheõli (2%), läätsekiud, kuivatatud veiseliharups (1 %), lambalihamuna (1 %), kuivatatud pruunvetikas, värske kõrvits, värske põldkaktus, värske pastinaak, roheline kapsas, värske spinat, värske roheline sinep, värsked naerid, värsked porgandid, värsked punased õunad, värsked bartlettpirnid, külmkuivatatud maks, mustikad, jõhvikad, jõhvikad, sigurijuur, kurkum, roosiõied, harilik kikkapuu, lutsern, lavendel, pohlad, roosiõied, Enterococcus faecium.



Analüüs:

Valgud

35%

rasv

17%

kiudained

6%

tuhk

8,5%

niiskus

12%

kaltsium

1,8%

fosfor

1,3%

omega-6

2%

omega-3

1%

DHA

0,2%

EPA

0,2%




Annustamine:

Koera kaal (kg)

Aktiivne koer (g/päevas)

Vähem aktiivne koer (g/päevas)

2

40

30

5

90

60

10

150

90

20

240

160

30

360

240

40

440

280

50

510

330

Acana kaubamärgi nimi on inspireeritud selle kodulinnast Kanada Alberta põllumajandusest ja kultuurist. Aja jooksul on see nimi muutunud kvaliteedi sünonüümiks kogu maailmas. Tänapäeval toodetakse Acana lemmikloomatoitu maailmatasemel köökides Edmontonis, Albertas ja Auburnis, Kentucky ja eksporditakse kogu maailmas.
Alates ettevõtte asutamise algusest on Acana loonud kõrgeima kvaliteediga lemmikloomatoitu maailma parimatest koostisosadest. See toit on valmistatud värskest esmaklassilisest lihast, mis on tasakaalustatud tervislike puu- ja köögiviljadega, et teie lemmikloom saaks elada täisväärtuslikku ja tervet elu õnneliku pereliikmena.
Iga Acana toode SISALDAB: vähemalt 50% kõrgeima kvaliteediga liha koostisosi; köögiviljade, puuviljade, taimede ja toitainetega tasakaalustatud retseptid; kõik tooted, millele on lisatud vitamiine ja mineraalaineid, looduslikke säilitusaineid ja probiootikume; lai valik maitseid rahuldab ka kõige nõudlikuma lemmiklooma vajadused.
Ükski Acana toode ei sisalda: lisatud kunstlikke maitse-, värv- ega säilitusaineid; lisatud soja, maisi, tapioki või nisu koostisosi.

Kuivtoit koertele Acana Ranchlands, 6 kg

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Kuivtoit koertele Acana Ranchlands, 6 kg

Kauba ID: 9834787
Kategooria: Koerte kuivtoit ja krõbinad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,05 x 0,03 x 0,07 m, 6 kg
Looma vanus: Erinevatele vanustele
Suurus: Kuivtoit kõikidele koeratõugudele
Vaade: Acana, kuivtoit kõikidele koeratõugudele koerte kuivtoit ja krõbinad
Erivajadus: Muu
Kaubamärk: Acana
Paki kaal: 6 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Acana tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kuivtoit koertele Acana Ranchlands, 6 kg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki