Kuivtoit koertele Bosch Mini Adult Lamb & Rice, 1 kg

Täpsustused:
Paki kaal: 1 kg
Kauba ID: 1107352
789
789 /kg
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Kolmapäeval, 22. maist

000

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Smartpost pakiautomaat

23. maist

259

Kuller

23. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Smartpost pakiautomaat

23. maist

259

Kuller

23. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Kuivtoit koertele Bosch Mini Adult Lamb & Rice, 1 kg

Kasutamine:

Vaata pakendilt

Koostis:

Vaata pakendilt

Bosch MINI Adult Lamb & Rice (lambaliha ja riis) - sööt tundlikele, täiskasvanud, väikest tõugu (kuni 15 kg) koertele, ilma gluteeni sisaldavate teraviljadeta. ((High Premium Concept sari). Lühidalt HPC sari). Bosch MINI Adult Lamb & Rice on loodud spetsiaalselt väikestele tõud koertele, kes on sageli väga valivad. Graanulite vorm on spetsiaalselt kohandatud väikeste lõualuude hammustamiseks. Toit sobib ka toidutundlikele koertele, kuna on valmistatud ilma gluteeni sisaldavate teraviljadeta. Sisaldab hüpoallergeenset lambaliha jahu ja värsket linnuliha (min. 25%). Koostis: toorproteiin 25,0%, toorrasv 14,0%, töötlemata kiud (roheline) 2,5%, looduslikud tuhk 6,0%, kaltsium 1,2%, fosfor 0,95%. Füsioloogilised toidulisandid: A-vitamiin 12 000 RÜ, D-vitamiin3 1200 RÜ, E-vitamiin 70mg, vask (vask(II)sulfaadina, pentahüdraadina) 10mg, tsink (tsinkoksiidina) 70mg, tsink (aminohappe tsinkkelaadina, hüdraadina) 75mg, jood (kaltsiumjodaadina, ilma veeta) 2mg, naatriumseleen (naatriumseleen) seleniit) 0,2 mg. Tehnoloogilised tarvikud: nat. antioksüdandid. Mini täiskasvanud lambaliha ja riis – sööta võib anda kuivana või veega niisutatult. Ärge unustage serveerida alati värsket vett. Kui te pole siiani oma lemmikloomale Boschi sööta andnud ja soovite hakata söötma Boschi Mini Adult Lamb ja riisiga, vältige sööda muutmist kiiresti. Minge sellele järk-järgult, 3-5 päeva jooksul. "Boschi" HPC liinisöötmisel – vältige lisasöötmist, isegi vähimatki. Eriti kahjulik võib olla inimesele mõeldud koeratoidu söötmine (nt supid, praeliha, pudrud jne). Energeetiline väärtus: 3825 kcal / 1kg. Mannane ja glükaane sisaldav täiendav immuunkomplekssüsteem stabiliseerib soolefloorat ja tugevdab koera immuunsust.

  • Valmistatud ilma gluteeni sisaldavate teraviljadeta (nisuvaba);
  • Sisaldab mannaane ja glükaane, mis stabiliseerivad soolefloorat ja tugevdavad immuunsust;
  • Sööt on mao suhtes õrn ja kergesti seeditav;
  • Väikesed söödahammustused.
IMMUUNKOMPLEKS: Meie immuunkomplekssüsteem sisaldab teatud tüüpi pärmi, mida nimetatakse saccharomyces cervisiae'ks, tuntud ka kui "õllepärm". Seda tüüpi pärmis on eriti palju mannaane ja glükaane. Meie "immuunkompleksi" süsteem ei avalda mitte ainult kasulikku mõju soolefloorale, vaid tugevdab ka koera üldist immuunsust. GLUTEENIVABAD TERAD: Gluteeni sisaldavad terad ei kasutata selles toidus. , seega on see soovitatav ja sobib tundlikumatele üle üheaastastele koertele. Kasutame Boschi Mini Adult Lamb & Rice sööda tootmisel kergesti seeditavate süsivesikute allikana hirssi ja riisi. VÄRSKEGA. LINNULIHA (kvaliteetne valk): Värske linnuliha on väga kergesti seeditav ja toitev valguallikas. Tagame, et värske linnuliha tarnimisel kasutatakse eelkõige piirkondlikke koostisosi. Värske linnuliha muudab meie toidu eriti kergeks ja kergesti seeditavaks. Tootja: Bosch-Tiernahrung GmbH. Saksamaa.

Bosch Petfood

Bosch Petfood kaubamärgil on 60-aastane kogemus. Pere-ettevõte asub Saksamaal ja esindab kvaliteetse lemmikloomatoidu tootmise traditsiooni. Kaunis Baden-Württembergi piirkonnas, kaunite loodusmaastike seas toodetakse kõrgeima kvaliteediga lemmikloomatoitu. Ettevõtte kõige olulisem eesmärk on teie lemmiklooma tervis, heaolu ja täisväärtuslik elu. Bosch Petfood keskendub kõrgeima kvaliteediga toorainetele, eelistades võimaluse korral oma tooraine jaoks piirkondlikke allikaid. Rohkem kui 700 töötajat toimetavad iga päev uusimate tootmis- ja pakendamisrajatistega, et täiustada teaduspõhiseid toidusegusid. Hoolikalt valitud kvaliteetne tooraine vaadatakse üle, et tagada lemmikule parim võimalik seedimine ja vastuvõetavus. Pidev kvaliteedikontroll hoiab toodete standardi alati kõrgena. IFS Food sertifikaat näitab, et Bosch Petfood toit on toodetud kõrgeimate toidustandardite järgi.

Kuivtoit koertele Bosch Mini Adult Lamb & Rice, 1 kg Bosch Petfood

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Kuivtoit koertele Bosch Mini Adult Lamb & Rice, 1 kg

Kauba ID: 1107352
Kategooria: Koerte kuivtoit ja krõbinad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,12 x 0,12 x 0,24 m, 1 kg
Looma vanus: 1 kuni 7 aastat
Suurus: Kuivtoit väikestele koeratõugudele
Vaade: Bosch Petfood, kuivtoit väikestele koeratõugudele koerte kuivtoit ja krõbinad
Erivajadus: Muu
Kaubamärk: Bosch Petfood
Paki kaal: 1 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bosch Petfood tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Kuivtoit koertele Bosch Mini Adult Lamb & Rice, 1 kg
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

0%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Aldona Ž.
14.10.2021

Kutsikas sõi maitsvalt

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki