Kuivtoit koertele Nutra Nuggets Performance kanaga, 15kg

Täpsustused:
Paki kaal: 15 kg
Kauba ID: 2305363

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Kuivtoit koertele Nutra Nuggets Performance kanaga, 15kg

Kasutamine: -

Koostis:Koostis: kanajahu, jahvatatud mais, purustatud riis, kanaliharasv (konserveeritud tokoferoolide ja E-vitamiini seguga), maisigluteenijahu, kuivatatud hariliku suhkrupeedi viljaliha, munaderivaadid, kalajahu, linaseemned, kana looduslik maitse, vitamiinid ja mineraalid, vitamiinid ja mineraalid, 03%) ja kondroitiinsulfaat (0,01%).
Koostise analüüs: valk 28,0%, rasv 18,0%, toortuhk 6%, toorkiud 3,0%, niiskus 10,0%, kaltsium 1,1%, fosfor 0,9%, oomega 6 rasvhapped 3,0%, oomega 3 rasvhapped 0,5%.
Lisandid: glükoosamiinvesinikkloriid 300 mg / kg, kondroitiinsulfaat 100 mg / kg, A-vitamiin 10 000 RÜ / kg, D3-vitamiin 750 RÜ / kg, E-vitamiin 150 RÜ / kg, raudvalk 60 mg / kg, vaskvalk 7 mg / kg, raud sulfaat 60 mg / kg, vasksulfaat 7 mg / kg, kaaliumjodiid 1,5 mg / kg, mangaanvalgu 20 mg / kg, mangaanoksiid 20 mg / kg.

Nutra Nuggets Performance - see on täielikult tasakaalustatud kuivtoit koertele, mis on rikastatud kanalihaga ja on mõeldud spetsiaalselt sportlikule, füüsiliselt aktiivsele ning igas tõus ja suuruses täiskasvanud koertele (vanuses 1-7 aastat).

Super premium klassi kuivtoit koertele kanaga. Spetsiaalselt välja töötatud valem sportlikele ja füüsiliselt aktiivsetele täiskasvanud koertele. Sobib igasuguse tõu ja suurusega koertele. Aitab suurendada koera vastupidavust ja lihasjõudu.

  • See koerte toit vastab täielikult toitumis- ja energiavajadustele.
  • Kergesti seeditavad kana, kanarasvad ja süsivesikud koos optimaalse metaboolse energia tasemega tähendavad, et teie koer saab kogu vajaliku energia väiksemate koguste söömisega.
  • Söödas sisalduvad oomega- rasvhapete segu aitab säilitada hoolitsetud nahka ja läikivat karva ning suurepärast tervist.
  • Ameerika Toidukontrolli Agentuuri menetluste kohaselt tehtud loomade toitumiskatsed näitavad seda, etNutra Nuggets Performance for Dogson täiesti tasakaalustatud toit koertele.
Toitmise juhiseid: Iga koer on ainulaadne ja individuaalne, nii et ka nende söötmisvajadused varieeruvad olenevalt tõust, keskkonnast, vanusest ja aktiivsusest. Sellepärast soovitame kasutada neid toitumisjuhiseid lähtepunktina ja jälgida oma koera kaalu ning kohandada seda vastavalt oma koera vajadusele. Soovitatav on toita kaks korda päevas ja jätta loomale alati värske puhas joogivesi.

Koerale peab uue toiduga harjumiseks andma aega, sest ka tema seedesüsteem kohaneb uute kuivtoidu toitainetega. 5-7 päeva jooksul segage kuivtoidu väiksemad portsjonid tavalise toiduga, suurendades selle kogust iga päev järk-järgult. 7 päeval võib kuivtoitu anda täielikus koguses.

Üldine tooteinfo: Kuivtoit koertele Nutra Nuggets Performance kanaga, 15kg

Kauba ID: 2305363
Kategooria: Koerte kuivtoit ja krõbinad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,68 x 0,42 x 0,18 m, 15 kg
Looma vanus: 1 kuni 7 aastat
Suurus: Kuivtoit kõikidele koeratõugudele
Vaade: Nutra Nuggets, kuivtoit kõikidele koeratõugudele koerte kuivtoit ja krõbinad
Erivajadus: Aktiivsetele koertele
Kaubamärk: Nutra Nuggets
Paki kaal: 15 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Nutra Nuggets tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kuivtoit koertele Nutra Nuggets Performance kanaga, 15kg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki