Kuivtoit koertele Orijen Puppy, 11.4 kg

Täpsustused:
Paki kaal: 11.4 kg
Kauba ID: 1107472
10200
895 /kg
Lisa korvi
782 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 29. märtsist

000

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 1. aprillist

219

Postkontor

Teisipäeval, 2. aprillist

199

Kuller

Teisipäeval, 2. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

Laupäeval, 30. märtsist

219

Postkontor

Teisipäeval, 2. aprillist

199

Kuller

Teisipäeval, 2. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Kuivtoit koertele Orijen Puppy, 11.4 kg

Täisväärtuslik toit väikestest ja keskmistest tõugudest väikeste kutsikate jaoks.
See sisaldab suures koguses kana ja kalkuniliha looduslik valk, naturaalse kala ja pesakanade munadega.
Koostis: värske kanaliha 11%, värske kalkuniliha 7%, värsked munad 6%, värske kanamaks 5%, värske heeringas 6%, värske lest 5%, värske kalkuni maks 5%, värsked kana pugud 4%, värsked kana südamed 4%, värsked kalkuni südamed 4%, kanaliha (dehüdreeritud 4%), kalkuniliha (dehüdreeritud 4%), skumbria (dehüdreeritud 4%), sardiinid (dehüdreeritud 4%), heeringas (dehüdreeritud 4%), punased läätsed, rohelised läätsed, herned, läätsekiud, kikerherned, kollased herned, pinto oad, heeringaõli 1%, kanarasv 1%, kana kõhred 1%, lutsern, külmkuivatatud kanamaks, külmkuivatatud kalkunimaks, värske kõrvits, värske muskaatkõrvits, värske suvikõrvits, värske pastinaak, värske porgand, värsked punased õunad, värske Bartletti pirnid, värske lehtkapsas, värsked suhkrupeedi lehed, värske peedilehed, kuivatatud vetikad, värsked jõhvikad, värsked mustikad, vaarikad, viirpuumarjad, kurkumijuured, harilik maarjaohakas, ohaka juured, lavendel, kassinaeris, kibuvits.
Analüüs: valgud - 38%, rasvad - 20%, toortuhk - 8%, toorkiud - 5%, niiskus - 12%, kaltsium - 1,4%, fosfor - 1,1%, Omega-6 - 3%, Omega-3 - 1,1%, DHA - 0,35%, EPA - 0,25%, glükosamiin - 1500 mg/kg, kondroitiin - 1200 mg/kg.
Auhinnatud Orijeni sööt, kõrge kvaliteet, et hoida oma koera terve ja tugev.

Orijen

Orijen on Ameerikas pärit ainulaadsete lemmikloomatoitude tootja. Rohkem kui 30 aastat turul olnud kaubamärk aitab teie lemmikut toita vastavalt nende bioloogilistele vajadust. Tasakaalustatud toitumine sõltub loomade tõust, vanusest, energiatarbimisest ja keskkonnast. Kasside teravad hambad ja kehaehitus sõltub kvaliteetsest toidust saadud valkudest ja rasvadest. Bioloogilise koostisega sööt võtab erinevate loomsete valkude abil arvesse loomade evolutsioonilist toitumise vajadust. Toit on kasvatatud või püütud kohalikes piirkondades ning samuti on valmistamine võimalikult tooraine päritolukoha lähedal, et pakkuda parimat lemmikloomatoidu kvaliteeti. Orijen sisaldab kõrgeima kvaliteediga vabalt kasvatatud lindude liha ja metsikuid kalu, samuti ohtralt mineraalaineid nagu aminohapped ning väike kogus kondijahu tagab lemmikloomadele korraliku kasvu. Auhinnatud söödatootjad tagavad, et teie armastatud koerad ja kassid on tugevad ja terved ning maitsev toit annab lemmikutele rohkem energiat ja rõõmu. Loomasõbrad usaldavad Orijenit, sest nad teavad toitumise tähtsust oma neljajalgse sõbra elukvaliteedi seisukohalt.

Kuivtoit koertele Orijen Puppy, 11.4 kg Orijen

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Kuivtoit koertele Orijen Puppy, 11.4 kg

Kauba ID: 1107472
Kategooria: Koerte kuivtoit ja krõbinad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,6 x 0,36 x 0,38 m, 1,4 kg
Looma vanus: Kuni 1 aasta
Suurus: Kuivtoit keskmistele koeratõugudele, Kuivtoit väikestele koeratõugudele
Vaade: Orijen, kuivtoit keskmistele koeratõugudele koerte kuivtoit ja krõbinad, Orijen, kuivtoit väikestele koeratõugudele koerte kuivtoit ja krõbinad
Erivajadus: Muu
Kaubamärk: Orijen
Paki kaal: 11.4 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Orijen tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (1)

Kuivtoit koertele Orijen Puppy, 11.4 kg
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Olga Z.
03.03.2023

Ideaalne beebi basenjo jaoks

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki