Natural Trainer Ideal Weight valge lihaga keskmist ja suurt tõugu koertele 12kg

Täpsustused:
Paki kaal: 12 kg
Kauba ID: 1108167
-10 € al. 150 € ostust sooduskoodiga PUHAD324
5260
438 /kg
Lisa korvi
696 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

8. aprillist

000

Postkontor

10. aprillist

199

Kuller

10. aprillist

1099

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

10. aprillist

199

Kuller

10. aprillist

1099

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Natural Trainer Ideal Weight valge lihaga keskmist ja suurt tõugu koertele 12kg

Kasutamine: Kuivtoitu andke algusest peale järk-järgult. Näidatud söödakogus on vaid soovituslik ja selle arvutamisel tuleks arvesse võtta füüsilist seisundit, aktiivsuse taset ja ilmastikutingimusi. Hea füüsilise vormi säilitamiseks peab koer olema iga päev aktiivne. Sõltuvalt päevasest dieedist (annusest) võib kuivtoitu kombineerida sobiva märgtoiduga. Toidukausi läheduses peaks alati olema värske ja puhas vesi. Hoida jahedas ja kuivas kohas. Sulgege pakend alati.

Koostis:Dehüdreeritud kana- ja kalkuniproteiin, värske valge liha (kana ja kalkun) 15%, mais, riis, "fioretto" maisijahu, 4,5% nisukliid, hüdrolüüsitud loomne valk, dehüdreeritud sealihaproteiin, suhkrupeedi viljaliha*, linaseemned * 2%. hernekiud* 2%, lignotselluloos 1,5%, pärmi autolüsaat, kuivatatud sigurijuure ekstrakt (inuliini allikas) * 0,2%, dehüdreeritud kalavalk, mineraalid, kuiv NeOpuntia® viigiseene (Opuntia) lehtede ekstrakt * 0,14%, bioaktiivsed kollageenpeptiidid 0,06 %, spirulina (Arthrospira platensis) * 0,02%. *Loodusliku päritoluga spetsiaalsed koostisosad. Analüütilised komponendid: toorproteiin 28%, toorrasv 9,5%, toorkiud 5%, süsinik 6,5%, magneesium 0,1%, oomega-0,8%.

  • Linaseemned ja vetikad aitavad liigeseid hooldada.
  • AITAB SÄILITADA IDEAALSET KAALU - 35% vähem rasva* L-karnitiini ja madala kalorsuse tõttu. Kasutatavas valemis aitavad taimsed kiudained, mineraalid ja viigikaktuse lehtede ekstrakt vähendada rasvade imendumist.
  • Lisatud koostisosad - taimsed kiud, näiteks lignotselluloos, nisukliid ja hernekiud.
  • * Võrreldes Natural Trainer Medium Adult Dog-ga

Värske liha ainult usaldusväärsetelt Itaalia tarnijatelt. Kvaliteetse tooraine toiteväärtus tagab kõrge maitse ja seeduvuse. Olulised toidulisandid: Kuiv õunaekstrakt toetab suu tervist (aitab ennetada hambakivi ja halba hingeõhku) ning soodustab ilusat karvkatet. Tsitrusviljade ekstrakt takistab oksüdatiivse stressi teket.

Pidevalt looduse ja teaduse täiusliku tasakaalu otsimisel on Trainer Natural toodetest saanud ideaalne valik koerte ja kasside toitmiseks. Neile, kes usuvad loodusesse kui teaduse ja tervise allikasse ning soovivad anda oma lemmikloomadele alati parimat, on toitumisspetsialistid välja töötanud Trainer Natural. Täisväärtuslik ja tasakaalustatud toit, mis tänu ainulaadsele looduslike koostisosade kombinatsioonile avaldab soodsat mõju teie koera või kassi tervisele, võttes arvesse tema vanust, suurust ja erivajadusi, säilitades samal ajal loomuliku tasakaalu looduse ja teaduse vahel. Valdkonna parim ekspertide meeskond töötab väsimatult selle nimel, et toota tervislikke ja tasakaalustatud tooteid, mis austavad teie neljajalgsete sõprade loomulikku heaolu. Natural Traineri tooted sisaldavad kvaliteetseid valke ja funktsionaalseid looduslikke koostisosi usaldusväärsetelt tarnijatelt. Hoolikas tooraine valik ilma värvainete, säilitusainete ja lisatud suhkruta tähendab kvaliteetseid tooteid, mis on alati valmistatud Itaalias.

Trainer Natural

Pidevalt looduse ja teaduse vahel täiuslikku tasakaalu leides on Trainer Natural tooted muutunud suurepäraseks valikuks teie koerte ja kasside toitmiseks. Neile, kes usuvad loodusesse kui teaduse ja tervise allikasse ning soovivad anda oma lemmikule alati parimat, on toitumiseksperdid loonud Natural Trainer'i. Täisväärtuslik ja tasakaalustatud toit, mis tänu ainulaadsete looduslike koostisosade kombinatsioonile on kasulik teie koera või kassi tervisele vastavalt nende vanusele, suurusele ja spetsiifilistele vajadustele, säilitades samal ajal loomuliku tasakaalu looduse ja teaduse vahel. Selle valdkonna parim ekspertide meeskond on pühendunud oma pidevale arendustööle, tootes tervislikke ja tasakaalustatud tooteid, mis austavad teie neljajalgsete sõprade loomulikku heaolu. Natural Traineri tooted sisaldavad kvaliteetset valku ja funktsionaalseid looduslikke koostisosi usaldusväärsetelt tarnijatelt. Hoolikas tooraine valik ilma lisatud värvainete, säilitusainete ja suhkruta, toodetud Itaalias.

Natural Trainer Ideal Weight valge lihaga keskmist ja suurt tõugu koertele 12kg Trainer Natural

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Natural Trainer Ideal Weight valge lihaga keskmist ja suurt tõugu koertele 12kg

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Natural Trainer Ideal Weight valge lihaga keskmist ja suurt tõugu koertele 12kg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki