Transpordikott Beeztees, 70x52x52 cm

Täpsustused:
Tüüp: Kotid
Kauba ID: 4326702
10700
Lisa korvi
820 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

17. maist

000

Postkontor

20. maist

199

Smartpost pakiautomaat

20. maist

259

Kuller

20. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

20. maist

199

Smartpost pakiautomaat

20. maist

259

Kuller

20. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Transpordikott Beeztees, 70x52x52 cm

Beeztees Transportkott on mitmekülgne kandekott, mis sobib ideaalselt lemmikloomaomanikele, kes on pidevalt liikvel. Selle tugev, kuid kerge konstruktsioon tagab, et lemmikloomad tunnevad end reisidel mugavalt ja turvaliselt. See transpordikott on ideaalne väikestele ja keskmise suurusega lemmikloomadele ning sobib ideaalselt loomaarstile või lemmikloomaomanikele, kes reisivad sageli oma karvaste sõpradega. Selle stiilne disain ei tee sellest mitte ainult praktilist, vaid ka moekat aksessuaari igale lemmikloomaomanikule.

  • Brändi kvaliteet: Beeztees on tuntud oma tugevate ja läbimõeldud toodete poolest lemmikloomadele, mistõttu see transpordikott vastab kõrgetele kvaliteedi- ja disainistandarditele.
  • Mugavad mõõtmed: Transpordikoti suurus pakub teie lemmikloomale piisavalt ruumi, kuid on samas piisavalt kompaktne, et seda oleks mugav kaasas kanda.
  • Mugav reisimiseks: see on disainitud nii, et seda oleks mugav ja lihtne transportida, mistõttu on see ideaalne lemmikloomade omanikele, kes reisivad koos oma lemmikloomadega.
  • Stiilne ja funktsionaalne: kott ei ole mitte ainult vastupidav, vaid sellel on ka stiilne disain, mida lemmikloomaomanikud uhkusega kannavad.

Riidest kotid - suurepärane vahend lemmikloomade transportimiseks, mida on mugav kanda käes, kärus või kohvris. Neid kotte saab kasutada kasside, väikest tõugu koerte, küülikute ja muude väikeste lemmikloomade jaoks.
Riidest kotid võivad olla suletud või lahtised. Kinnised kotid tagavad paremini selle, et loom reisil välja ei pääse, ei segaks sõitmist ja teda on lihtsam hooldada. Selliseid kotte saab sageli avada mitmest küljest, et oleks lihtne lemmiklooma sisse panna ja välja võtta. Neil on ka mitmesugused reguleeritavad rihmad, mis võimaldavad lemmiklooma seestpoolt kinnitada, et omanik saaks teda vastavalt vajadusele tõsta, õlal kanda või kohvris kanda.
Riidest kotid tagavad, et neis olev õhk oleks hästi ventileeritud ja loom kõike näeks. Selle jaoks jäetakse palju õõnsusi, et loom oleks rahulikum ja tunneks ennast turvaliselt. Et aidata oma lemmikloomal reisil olles veelgi rohkem lõõgastuda, saate kotti lisada tema lemmikpadja, mänguasju ja muid kodu meenutavaid tarvikuid.

Üldine tooteinfo: Transpordikott Beeztees, 70x52x52 cm

Kauba ID: 4326702
Kategooria: Transpordipuurid, -kotid ja aedikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,48 x 0,1 m, 0,45 kg
Tüüp: Kotid
Vaade: Beeztees, kotid transpordipuurid, -kotid ja aedikud
Kaubamärk: Beeztees
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Beeztees tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Transpordikott Beeztees, 70x52x52 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki