Binokkel Monokulaarne Levenhuk Labzz Mc2

Täpsustused:
Suurendus: 10
Nurkväljavaade: 7 °
Kauba ID: 2302218
2246
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

15. maist

000

Postkontor

16. maist

199

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

16. maist

199

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Monokulaarne Levenhuk Labzz Mc2

Levenhuk LabZZ MC2 Monocular on klassikaline optiline seade lastele. Selle optika on valmistatud kvaliteetsest BK-7 klaasist. Korpusel on kummist kate, mis tagab kindla haarde ning objektiiv tagab suurepärase pildi ka pilves päeval. Suurendusvõimsus on 10x ja objektiivi läbimõõt on 25 mm. Kogu konstruktsioon on kompaktne ja kerge ning laps saab Levenhuk LabZZ MC2 monokli lihtsalt jalutuskäigule või isegi kaugele reisile kaasa võtta.

Iga laps on põnevil, kui tal on tõsine optiline tööriist meid ümbritseva maailma avastamiseks. Monokulaarist saab lapse kaaslane ja see aitab üksikasjalikult jälgida kaugeid objekte. Levenhuk LabZZ MC2 monoklit eristab sarnastest väikestest võimsatest monoklitest oma kerge disainiga – suurepärane klaasoptika on kaetud kerge, kuid vastupidava plastikust kestaga. Värviline kest istub suurepäraselt käes ja sobib pikaajalisteks vaatlusteks. Objektiivi suure läbimõõdu tõttu kogub monokulaar palju valgust ja pakub laia vaatevälja, võimaldades seega vaadelda suuri alasid. Pehmest kummist silmatops tagab mugava jälgimise. Parimat väikest monokulaari lastele on väga mugav kanda väikeses seljakotis või isegi taskus.

See monokkel sobib suurepäraselt metsloomade ja linnavaadete vaatlemiseks. Lai vaateväli võimaldab jälgida isegi liikuvaid objekte. Levenhuk LabZZ MC2 monokli saab kasutada päikesepaistelisel päeval või vähese vihmaga – optika on usaldusväärselt kaitstud tolmu ja niiskuse eest. Vältige monokulaari vette kukkumist.

Parim taskumonokulaar Levenhuk LabZZ MC2 on loodud spetsiaalselt noortele uudishimulikele avastajatele. Tööriistal on särav disain ja kvaliteetsed optilised elemendid. Monokuli optilised omadused on sama head kui täiskasvanud mudelil.

LabZZ MC2 monokliga on kaasas komplekt, mis sisaldab kõike vajalikku monokulaari hoolduseks ja optika hooldamiseks ning stiilne ümbris transportimiseks. Noor uurija saab kiiresti aru, kuidas monoklit ilma (või vähese abita) kasutada. Pange tähele, et monokli saab kasutada ainult üle kolme aasta vanused lapsed. Kasulikke näpunäiteid monokli hooldamise kohta leiate kasutusjuhendist. See on komplektis koos optilise instrumendiga. 

Komplekt sisaldab:

 

  • Levenhuk LabZZ MC2
  • Rihm
  • Korpus ladustamiseks ja transportimiseks
  • Puhastuslapp
  • Kasutusjuhend ja eluaegne garantii

 

Optika materjal

BK-7 klaas

Optika kate

roheline

Suurendus, x

10

Objektiivi läbimõõt (ava), mm

25

Vaateväli, °

7

Väljapääsu pupilli läbimõõt, mm

2.5

Silma reljeef, mm

10

Lähifookus, m
ft

3,5
9,8

Keha

plastist

Lisaks

kummist silmaklaas, kummiga kaetud kest

Kasutamine

Üldkasutatav toode.
Võib kasutada
üle 3-aastastel lastel.

Üldine tooteinfo: Monokulaarne Levenhuk Labzz Mc2

Kauba ID: 2302218
Kategooria: Binoklid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,48 x 0,39 x 0,31 m, 0,65 kg
Kaubamärk: Levenhuk
Objektiivi läbimõõt: 10 mm
Värv: Sinine
Suurendus: 10
Nurkväljavaade: 7 °
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Levenhuk tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Monokulaarne Levenhuk Labzz Mc2
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki