Autolaadija Baseus Enjoyment

Täpsustused:
Ühenduvus: USB-C
Võimsus: 33 W
Kaabel: Jah
Kauba ID: 9483771
1739
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

15. maist

000

Postkontor

16. maist

199

Omniva pakiautomaat

16. maist

219

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

16. maist

199

Omniva pakiautomaat

16. maist

219

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Baseus Enjoyment

Valige universaalne autolaadija Baseus Enjoyment. See rõõmustab teid oma kaasaegse disaini ja tugeva korpusega, aga ka kiirlaadimisega maksimaalse võimsusega 30 W. Sellel on kaks USB-C väljundit, mis võimaldavad laadida korraga kahte seadet. See ühildub universaalse pingega 12 volti - 24 volti, mistõttu sobib see autodele, haagismajadele või suurematele veoautodele.

Kiire laadimine

Baseus Enjoymentil on 2 USB-väljundit – USB-C1 (33W) ja USB-C2 (30W). See võimaldab teil oma nutitelefone, tahvelarvuteid ja muid seadmeid ilma probleemideta täiendada. Laadija toetab QC, SCP, FCP või Apple 20W PD kiirlaadimisprotokolle. Panusta jõudluse ja mugavuse kombinatsioonile!

Kaitse mitmel tasandil

Tänu nutikatele lahendustele kaitseb laadija laetud seadmeid ülelaadimise eest. Spetsiaalne kiip jälgib reaalajas sobivat temperatuuri. Baseus Enjoyment kaitseb muuhulgas ka ülekuumenemise, liigvoolu või ülepinge eest.

Kindel teostus

Seade on valmistatud tippkvaliteediga materjalidest. ABS-i ja PC kombinatsioonist valmistatud korpus on vastupidav ja kahjustustekindel, panustades ka tõhusale soojuse hajumisele. Sellel on ka valgusindikaator, mis tõstab esile seadmete visuaalseid omadusi. Libisemisvastane disain ei lase sellel pistikupesast välja libiseda ka auklikul teel.

Tootja

Baseus

Mudel

C00035500111-00

Korpuse materjal

ABS + arvuti

Kaabli materjal

TPE / alumiiniumi sulam

Sisend

DC 12 - 24 V 3,5 A max.

Väljundid

USB-C1: 5V/3A, 9V/3A, 12V/2,5A, PPS: 3,3-11V/3A (max 33W) USB-C2: 5V/3A, 9V/3A, 10V/2,25A, 12V/2,5A (max 30 W) USB-C1+USB-C2: 5V/3,4A

Kogu väljundvõimsus

33W max.

Värv

Must

Kaal

Umbes 78 g

Mõõtmed

80 x 46 x 49 mm

Kaabli pikkus

75 cm max.

Baseus on elektroonikaseadmete kaubamärk, mis loodi 2011. aastal, et tuua turule uusim tehnoloogia. Baseus toodab ülikõrge profiiliga tooteid kodu-, kontori- ja isiklikuks kasutamiseks. Kõigi nende disainifilosoofia põhineb praktilisusel ja tipptasemel -kunsti esteetika.
Uuenduslik ettevõte Baseus rajab oma edu halastamatule kvaliteediotsingule ja suurepärastele tehnilistele partneritele, kes mitte ainult ei taga kvaliteetsete osade tarnimist, vaid jagavad ka kogemusi. See võimaldas ettevõttel pälvida rahvusvahelist tunnustust ning võita palju auhindu innovatsiooni ja sõbraliku disaini eest. Baseuse USB -laadijad on turul seda tüüpi üks populaarsemaid ja parima hinnangu saanud laadijaid ning juhtmeta Baseuse telefonilaadijad on tänapäeva inimese jaoks olulisteks tarvikuteks tunnistatud. Lähtudes ideest, et tänapäeva elu on lahutamatu pidevast liikumisest, pöörab Baseus erilist tähelepanu juhtmevabade seadmete tootmisele: telefoni- või arvutilaadijad, kõrvaklapid ja muud seadmed, ilma milleta me oma päeva ette ei kujuta.
Baseus pakub ka üsna laias valikus kodus valmistatud seadmeid, sealhulgas niisutajaid ja puhastajaid, tolmuimejaid, erinevaid valgusteid ja kuulsaid Baseuse kõlareid. 

Baseus Enjoyment

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Baseus Enjoyment

Kauba ID: 9483771
Kategooria: Laadijad mobiiltelefonidele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,1 m, 0,1 kg
Kaubamärk: Baseus
Tüüp: Autolaadija
Vaade: Baseus, autolaadija laadijad mobiiltelefonidele
Värv: Must värv
Juhtme pikkus: -
Ühenduvus: USB-C
Võimsus: 33 W
Kaabel: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Baseus tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Baseus Enjoyment
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki