Telefonihoidja Autohoidik Ugreen LP228

Täpsustused:
Tüüp: Telefonihoidja autosse
Kauba ID: 2086937
849
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

23. maist

000

Postkontor

24. maist

199

Omniva pakiautomaat

24. maist

219

DPD pakiautomaat

24. maist

249

Smartpost pakiautomaat

24. maist

259

Kuller

24. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

24. maist

199

Omniva pakiautomaat

24. maist

219

DPD pakiautomaat

24. maist

249

Smartpost pakiautomaat

24. maist

259

Kuller

24. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Autohoidik Ugreen LP228

Ugreen autohoidik

Äärmiselt kompaktne ja stabiilne Ugreen autohoidik. Spetsiaalne 5-osaline konstruktsioon tagab igale nutitelefonile pideva ohutuse. See tagab konarlikel teedel sõites löögikindluse. See on täiuslikult kohandatud teie vajadustele.

Unikaalne disain

Turvahäll on mõeldud teie telefoni ohutuks hoidmiseks isegi rasketes sõidutingimustes. Alumiste osade struktuur on loodud kaare kujul, et toetada nutitelefoni altpoolt. Konks, mis kinnitub ventilatsioonivõre külge, on kindlalt üles ehitatud.

Lihtne paigaldamine

Hoidja tagaküljel asuv teleskoopkonks on lihtsalt ventilatsioonivõrele paigaldatud ja seejärel reguleerige ülejäänud külgmised osad õrnalt nii, et need sobiksid kogu hoidjaga nutitelefoni külge.

Ühilduvus

Gravitatsioonialus on paigaldatud igale telefonile, mille ekraani diagonaal on 4,7 "kuni 7", arvestades, et see on kaitseümbrises. Sõidu ajal saate hõlpsalt marsruuti muuta ja telefoni kasutada, sest sulg ei piira ekraani kasutamise võimalust, see võimaldab mugavat ja turvalist sõitu.

Läbimõeldud ehitus

Pikkade ärireiside või autoreiside ajal saate tänu spetsiaalsele sisendpesale hõlpsalt telefoni laadijakaabliga ühendada. Kummist kate on libisemiskindel ja tagab löögikindluse ning hoiab ära ka telefoniümbrise kriimustamise. Alumist kaitset on võimalik peita. Kogu hoidik on liikuv ja paindlik, võimaldab teil pöörata mis tahes suunas. Nõuetekohaseks kasutamiseks peaks telefon olema püstiasendis.

Spetsifikatsioon

Tootja: UGREEN

Mudel: LP228

Materjal: (PC + ABS) + POM + silikoon

Värv: must

Hoidmise tüüp: kinnitatud

Kinnitus: ventilatsioonivõre

Ühilduvus: telefonid vahemikus 4,7 kuni 7,2 tolli

Suurus: 107 mm x 118 mm x 63,5 mm

Telefonihoidja autosse

Autotelefonihoidjatega saad telefoni kindlalt nähtavale kohale armatuurlauale kinnitada. Siin on nimekiri meie lemmikutest telefoni autohoidikutest! Universaalne võimalus on auto ventilaatorivõrele kinnitatud hoidik, kuhu telefon asetatakse reguleeritavasse hoidikusse. Väga mugav võimalus on magnetiline hoidja. Magnethoidikus on magnet, mille teine ​​pool on liimitud Sinu telefoniümbrise külge. Sellisel juhul piisab, kui paned telefoni hoidikule ja see jääb kinni. Need on vaid mõned paljudest olemasolevatest võimalustest.

Üldine tooteinfo: Autohoidik Ugreen LP228

Kauba ID: 2086937
Kategooria: Telefonihoidjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,25 x 0,15 m, 0,2 kg
Kaubamärk: Ugreen
Tüüp: Telefonihoidja autosse
Vaade: Ugreen, telefonihoidja autosse telefonihoidjad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ugreen tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Autohoidik Ugreen LP228
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki