Telefonihoidja Xblitz GX4

Täpsustused:
Tüüp: Telefonihoidja autosse
Ühilduvus: Universaalne
Kauba ID: 5485172
-10 € al. 150 € ostust sooduskoodiga PUHAD324
4649
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

11. aprillist

000

Postkontor

12. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

12. aprillist

219

DPD pakiautomaat

12. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

12. aprillist

259

Kuller

12. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

12. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

12. aprillist

219

DPD pakiautomaat

12. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

12. aprillist

259

Kuller

12. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Xblitz GX4

TUTVUGE GX-SEERIAGA

Xblitz GX - uuenduslike autohoidikute sari, millel on kiirlaadimisrežiim ja automaatne pöörlemine. Pakkumine koosneb 4 mudelist, millest igaüks on oma stiiliga. Valige oma lemmik ja nautige kasutusmugavust, mida ükski teine seda tüüpi seade teile ei paku.

2 HOIDJAT

GX-seeria autohoidikuid saab kinnitada kahel viisil – kasutades kinnitusklambrit või iminappa. Kinnitusklambri saate kinnitada tuulutusava külge või auto esiklaasi või armatuurlauale.

KOMPAKTNE JA UNIVERSAALNE

Hoidikul on lai reguleerimisvahemik, mis muudab seadme ühilduvaks peaaegu iga turul oleva nutitelefoniga. USB-C kaabel tagab täieliku ühilduvuse ja stabiilse ühenduse.

DISAIN

GX-seeria klambrid on laitmatu disainiga. Iga mudel on läbimõeldult ja funktsionaalselt kujundatud nii, et see sobiks sujuvalt teie auto sisemusse. Mati materjaliga hoidja on kriimustuskindel ja tagab seadmele kindla haardumise järskudel pööretel või teekonarustel. Esiletõstetud logo ja läikivad elemendid annavad seadmele võlu.

15W

GX-seeria hoidikud toetavad 15 W induktiivset laadimist, mis mõjutab otseselt telefoni palju kiiremat laadimisaega. Suurema laadimisvõimsuse tõttu laeb seade telefoni palju kiiremini kui traditsioonilised induktiivlaadijad. Pidage meeles, et selle laadimistehnoloogia täielikuks kasutamiseks peab teie seade toetama 15 W laadimist.

ELEKTRILINE AUTOMAATNE PÖÖRAMINE

GX-seeria hoidikud on varustatud uuendusliku automaatse horisontaalse pöörlemissüsteemiga. See on suurepärane lahendus neile, kes kasutavad hoidikut autonavigatsioonina. Peale seadme funktsionaalsuse ilmsete eeliste jätab automaatne pöörlemine reisijatele suure mulje.

2 TÖÖREŽIIMI

Teie käes on täielik kontroll. Standardseadetes pöörlevad GX-hoidikud 90° horisontaalasendisse, kuid hoidiku asendi muutmiseks vertikaalseks kulub vaid üks klõps. Seade jätab meelde viimati kasutatud seadistuse ja lülitub viimati kasutatud režiimi.

PLATINUM SEERIA

Xblitz GX-seeria hoidikud on üks meie uutest Platinum-seeria toodetest, millel on rafineeritud disain ja kvaliteetne viimistlus. Toode on disainitud funktsionaalsust ja disaini silmas pidades.

PAIGALDAMISSÜSTEEM

Tänu spetsiaalsele tugevale iminapale saab iga GX-seeria hoidiku kinnitada auto esiklaasile või armatuurlauale. See on suurepärane lahendus autojuhtidele, kes soovivad telefoni silmade kõrgusel hoida.

[TEHNILINE SPETSIFIKATSIOON]

Xblitz GX1

Kasutuskoht: Ventilatsioonivõred või tasased pinnad (klaas / kabiin)

Töövõimsus: 5W, 7,5W, 10W, 15W max

Sisend: 9V / 1,67A, 5V / 2A, 12V / 1,5A

Väljund: 9 V / 1,2 A, 5 V / 1,0 A, 12 V / 1,25 A

Toiteport: USB-C

Automaatne pööramine: JAH

Telefoni detektor: JAH

Ülepinge kaitse: JAH

Ülekuumenemise kaitse: JAH

Anduri ulatus: ~ 6mm

Farah kondensaator: 1,5F

Laadimise efektiivsus: 70%

Reguleeritav pea: JAH

Töötemperatuur: -20~45 °C.

Kaal: 140 g

Suurus (ilma jalgadeta): 123x78x52mm

Telefonihoidja autosse

Autotelefonihoidjatega saad telefoni kindlalt nähtavale kohale armatuurlauale kinnitada. Siin on nimekiri meie lemmikutest telefoni autohoidikutest! Universaalne võimalus on auto ventilaatorivõrele kinnitatud hoidik, kuhu telefon asetatakse reguleeritavasse hoidikusse. Väga mugav võimalus on magnetiline hoidja. Magnethoidikus on magnet, mille teine ​​pool on liimitud Sinu telefoniümbrise külge. Sellisel juhul piisab, kui paned telefoni hoidikule ja see jääb kinni. Need on vaid mõned paljudest olemasolevatest võimalustest.

Üldine tooteinfo: Xblitz GX4

Kauba ID: 5485172
Kategooria: Telefonihoidjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,15 x 0,08 x 0,17 m, 0,206 kg
Kaubamärk: Xblitz
Tüüp: Telefonihoidja autosse
Vaade: Xblitz, telefonihoidja autosse telefonihoidjad
Ühilduvus: Universaalne
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik XBlitz tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Xblitz GX4
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki