Nutikell HiFuture AIX Black

Täpsustused:
Veekindlus: Jah
GPS: Täpsustamata
Kauba ID: 9585716
8700
Lisa korvi
909 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

24. maist

000

Postkontor

27. maist

199

Omniva pakiautomaat

27. maist

219

DPD pakiautomaat

27. maist

249

Smartpost pakiautomaat

27. maist

259

Kuller

27. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

27. maist

199

Omniva pakiautomaat

27. maist

219

DPD pakiautomaat

27. maist

249

Smartpost pakiautomaat

27. maist

259

Kuller

27. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: HiFuture AIX Black

HiFuture AIX nutikell (must).


HiFuture AIX nutikell on igapäevaelus asendamatu kaaslane. See pakub rohkem kui 100 spordirežiimi ja võimaldab juhtida tervise jälgimise funktsioone. 1,43-tollise AMOLED-ekraaniga, mille resolutsioon on 466 x 466 pikslit, on iga detail selge ja terav ning 350 mAh aku mahutavusega saate nautida selle funktsioone kuni 10 päeva. Integratsioon GloryFitPro rakendusega võimaldab teil jälgida oma edusamme, analüüsida oma terviseandmeid ja seada uusi eesmärke. Tänu 1ATM veekindlusele saate seda probleemideta kasutada erinevates tingimustes.

Vaata lähemalt – AMOLED ekraan


Mudelil HiFuture AIX on 1,43-tolline AMOLED-ekraan, mille eraldusvõime on 466 x 466 pikslit. See tähendab, et iga detail on erakordselt selge ja elav, pakkudes suurepärast nähtavust ka kõige eredamates tingimustes. Veelgi enam, ekraan on valmistatud Gorilla Glassist, mis tagab kuni 3 korda suurema kõvaduse, pakkudes igakülgset kaitset kriimustuste eest.

Jälgige iga oma liigutust


Las HiFuture AIX saab teie asendamatuks partneriks teel parema vormi ja tervislikuma elu poole! Nutikell võimaldab valida enam kui 100 spordirežiimi hulgast, võimaldades täiustada erinevaid füüsilisi tegevusi alates jooksmisest kuni rattasõidu ja isegi ujumiseni. Jälgige reaalajas oma samme, läbitud vahemaad, põletatud kaloreid ja muud, mis hoiab teid motiveeritud tegutsema ja oma järgmisi eesmärke saavutama.

Teie isiklik terviseassistent


Las HiFuture AIX hoolitseb teie tervise eest igal sammul! Une jälgimise funktsiooniga nutikell analüüsib teie puhkuse kvaliteeti, aidates teil mõista ja parandada unetsüklit. Samuti mõõdab see teie vere hapnikuga küllastatuse taset ning jälgib teie südame löögisagedust ja stressitaset.

Ärge jätke ühtegi sõnumit kahe silma vahele


Nüüdsest olete alati kõigi uudistega kursis! Nutikell võimaldab teil helistada ilma, et peaksite telefoni taskust välja võtma. Sissetulevate sõnumite, e-kirjade või sotsiaalmeedia märguannete vahetute märguannetega hoiate kursis kõige olulisemate inimeste ja sündmustega, olenemata asukohast.

Valmis teid kõikjal saatma


Miski ei takista enam teie eesmärkide saavutamist! Veekindluse reitinguga 1ATM on HiFuture AIX nutikell valmis igaks väljakutseks – vihmastest päevadest kuni basseinis (kuni 10 meetri sügavusel) ujumiseni. Nüüd saate treenida mis tahes tingimustes ilma oma seadme pärast muretsemata.

Kaasas

nutikell

magnetiline laadimiskaabel

kasutusjuhend


Tootja
HiFuture


Mudel
AIX


Värv
Must


Ekraan
1,43" AMOLED


Resolutsioon
466 x 466


Tööaeg
Kuni 10 päeva


Aku mahutavus
350 mAh


Veekindlus
1 ATM (kuni 10 meetrit)


Spordirežiimide arv
100+


Rakendus
GloryFitPro

Nende mudelite uusi ja kvaliteetseid seadmeid iseloomustab kõrge vastupidavus niiskusele ja veepritsmetele. Hoiatame teid, et nende mudelite kasutamise ja loomuliku kulumise tõttu võivad need seadmed olla vähem vastupidavamad niiskuse , pritsmete ja kahjustuste suhtes.

Samuti juhime tähelepanu, et niiskuskindlus määrati puhtas ja voolavas vees. Muudel juhtudel võivad isegi nende mudelite uued seadmed olla niiskuse ja pritsmete suhtes vähem vastupidavad, kui niiskusallikas (voolav või pritsmed) on määrdunud.

Palume kodus mitte mingil viisil katsetada nende mudelite vastupidavust niiskusele ja pritsmetele. Kuigi need seadmed on loodud niiskuskindlaks ei tähenda see sugugi, et nende mudelite seadmed oleksid 100% veekindlad. Pange tähele, et vedelike põhjustatud kahjustuste tõttu ei kuulu nende seadmete mudelid garantiiteenuse alla.

Pulsikell – vere hapnikusisalduse ja pulsisageduse sagedusmõõtur. 1977. aastal leiutas Soome professor Sepp Säynäjäkang Oulu ülikoolist esimese patareiga töötava sõrmeotsaga pulsikella. Tegemist on kompaktse, funktsionaalse ja töökindla mitteinvasiivse füsioloogilise jälgimisseadmega koduseks kasutamiseks, vältimaks arsti vastuvõttu. Kahe erineva pikkusega valguslaine põhimõttel on see ideaalne tervise jälgimiseks kõigile, kes treenivad regulaarselt ja püüavad oma koormust kontrollida või põevad erinevaid kopsu- ja veresoonkonnahaigusi. Kõige populaarsemaid mõõteseadmeid on lihtne kasutada ja neil on sõrmeklamber. Pandeemia ajal on need seadmed muutunud eriti vajalikuks, kuna aitavad diagnoosida, millal koronaviiruse patsient vajab hädaabi. Kui hapnikutase langeb alla 93%, pöörduge viivitamatult arsti poole. Üha enam nutikellade tootjaid varustavad oma seadmeid pulsikella funktsioonidega. Mõned mudelid on ka veekindlad, arvutavad põletatud kaloreid ja samme ning sisaldavad stopperit, kella, kalendrit ja palju muud. Sellest kompaktsest arvestist on saanud tänapäevase elu lahutamatu osa, tagades tasakaalu tervise ja õnne vahel.

Nutikas käekell on arvutipõhine kantav nutifunktsioonidega seade. Lisaks kellaaja kuvamisele on paljudel nutikelladel võimalus luua ühendus Bluetoothi ​​kaudu. Kella saab Bluetoothi ​​kaudu telefoniga siduda, et helistada ja vastata kõnedele, lugeda e-kirju ja tekstisõnumeid, n'ha ilmateadet, kuulata muusikat, dikteerida e-kirju ja tekstisõnumeid ning esitada digiassistendile küsimusi. .Nutikellad töötavad ka eraldiseisvate seadmetena. Näiteks koguvad mõned nutikellad andmeid kandja tervise kohta, näiteks jälgivad pulssi. Teised pakuvad globaalse positsioneerimissüsteemi (GPS) andmeid, andes kasutajale teavet kõndimise või sõidu ja praeguse asukoha kohta. Nutikad kellad on tavaliselt seotud kasutaja nutitelefoniga. Paljud telefonis leiduvad funktsioonid ja rakendused on saadaval ka teie kellas ja neid saab sellega sünkroonida.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: HiFuture AIX Black

Kauba ID: 9585716
Kategooria: Nutikellad, laste nutikellad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,04 x 0,12 m, 0,4 kg
Tüüp: Nutikellad meestele
Kaubamärk: HiFuture
Ekraani suurus (tollid): 1.43
Värv: Must
Ekraani tüüp: AMOLED
Ekraani resolutsioon: 466 x 466
Rihma materjal: Metall
Bluetooth: Jah
NFC: Täpsustamata
Wi-Fi: Pole täpsustatud
Ühilduvus: Android
Pulsomeeter(HR): Jah
Veekindlus: Jah
GPS: Täpsustamata
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik HiFuture tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

HiFuture AIX Black
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki