DJI Care, Osmo Action, 1-Year Refresh

Täpsustused:
Tüüp: Drooni tarvikud
Kauba ID: 7551135
4909

1 tk on jäänud

Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Neljapäeval, 16. maist

000

Postkontor

Reedel, 17. maist

199

Kuller

Reedel, 17. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Reedel, 17. maist

199

Kuller

Reedel, 17. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: DJI Care, Osmo Action, 1-Year Refresh

DJI Care for Osmo Action on kohustuslik investeering seiklejatele ja põnevate spordialade harrastajatele, kes usaldavad oma varustust iga põneva hetke jäädvustamiseks. See kaitsepakett sobib ideaalselt neile, kes kasutavad oma DJI Osmo Action kaamerat ekstreemsetes tingimustes ja soovivad lisakaitsest tulenevat meelerahu. 1-aastane uuendusteenus sobib kõige paremini kasutajatele, kes soovivad tagada oma kaamera pikaealisuse ja jõudluse ka ootamatuste korral.

  • DJI kaubamärgi usaldusväärsus: usaldage kvaliteeti ja teadmisi, mida DJI pakub kõigi oma toodete ja teenuste puhul, tagades, et teie Osmo Action kaamera on kindlates kätes.
  • Põhjalik kindlustus: 1-aastane uuenduskava pakub õnnetusjuhtumikindlustust, nii et saate oma tegevust kindlalt laiendada.
  • Nutikas investeering: Kaitske oma Osmo Action kaamerat, ilma et peaksite muretsema remondi või asendamise kõrgete kulude pärast, mis teeb sellest nutika valiku kokkuhoidlikele seiklejatele.
  • Ei mingeid nutiseadme muresid: DJI Care Refresh Plan ei sisalda ühtegi nutiseadme funktsiooni, mis muudaks kasutamise keeruliseks, seega on kõik lihtne ja keskendub teie kaamera kaitsmisele.
  • Spetsiaalselt droonide ja lisaseadmete jaoks loodud plaan on kohandatud droonihuviliste vajadustele ja tagab, et teie Osmo Action kaamera on alati lennuvalmis.

Üldine tooteinfo: DJI Care, Osmo Action, 1-Year Refresh

Kauba ID: 7551135
Kategooria: Nutiseadmed ja lisatarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,4 x 0,4 m, 4 kg
Kaubamärk: DJI
Nutiseade: Ei
Tüüp: Drooni tarvikud
Vaade: DJI, drooni tarvikud nutiseadmed ja lisatarvikud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik DJI tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

DJI Care, Osmo Action, 1-Year Refresh
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki