Videokaamera Pentax WG-90, sinine

Täpsustused:
Kauba ID: 8834726
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
35400
Lisa korvi
1338 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

8. maist

000

Omniva pakiautomaat

9. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

9. maist

199

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

9. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

9. maist

199

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Pentax WG-90, sinine

  • 16-megapiksline CMOS-pildisensor
  • 5× optilise suumiga 28–140 mm (35 mm ekvivalendina) objektiiv
  • Varustatud kuue LED-makrovalgustiga
  • Välistingimustesse sobiv 2,7-tolline LCD-ekraan
  • Vee-, põrutus-, muljumis- ja külmumiskindel korpus


Vastupidav korpus
PENTAX WG-90 on mõeldud tõsiseks välifotograafiaks ja see on varustatud töökindlate kaitsefunktsioonidega. Kaamera on veekindel kuni 14 meetri sügavuseni (kuni kaks tundi); tolmukindel; põrutuskindel kuni 1,6 meetri kõrguselt kukkudes; muljumiskindel kuni 100 kgf; külmumiskindel kuni -10 °C juures. Tänu vastupidavale konstruktsioonile töötab WG-90 suurepäraselt ja töökindlalt isegi karmides ja nõudlikes välitingimustes.

5× optilise suumiga objektiiv
WG-90 pakub teravaid, selgeid ja kõrge eraldusvõimega pilte suure dünaamilise ulatusega ja madala müratasemega tänu 16-megapikslisele tagantvalgustatud CMOS-pildisensorile, suurepärasele valguse vastuvõtutõhususele ning suure jõudlusega protsessorile. Sellel kompaktsel ja kergel kaameral on viiekordse optilise suumiga 5–25 mm (28–140 mm 35 mm ekvivalendina) objektiiv. See võimaldab jäädvustada erinevaid stseene ja objekte, alates laiadest maastikest kuni telefotodeni. Digital Zoom funktsiooniga saad suurendada suumivahemikku ligikaudu 36 korda.

Välistingimustesse sobiv LCD-ekraan
WG-90 2,7-tolline LCD-ekraan on kaetud peegeldusvastase kihiga, et minimeerida häirivat pimestamist ja peegeldusi. Selle välivaate seadistusrežiim võimaldab Sul optimeerida monitori heledustaset ümbritsevate valgustingimuste jaoks – olgu selleks siis karmi päikesepaiste all õues pildistamine või öine pildistamine –, et parandada ekraanipildi nähtavust.

Full HD videosalvestus
WG-90 võimaldab valida kolme videosalvestusrežiimi vahel: Full HD Movie (suhtega 16 : 9, 30 kaadrit/s); High Speed Movie aegluubis videote salvestamiseks; ja Underwater Movie, mis on mõeldud ainult veealuseks salvestamiseks. Video edastamiseks teistesse seadmetesse on kaamera küljel olemas HDMI (Type D) liides. Movie ja Underwater Movie režiimides saad kaamera ja objekti värisemise minimeerimiseks ära kasutada Movie SR (Shake Reduction) režiimi.

Interval Movie funktsioon
Interval Movie režiim jäädvustab automaatselt kindla intervalliga pildiseeria, seejärel seob need kokku, et luua ühe intervalliga videoklipp. Saad valida soovitud intervalli 1, 5, 10, 30 või 60 minuti vahel. Kaameral on ka Interval Shot režiim, mis võimaldab automaatselt salvestada soovitud intervalliga fotode seeriaid, ilma neid videoklipiga sidumata.

Makrofotograafia
Makrofotograafia võimaldab jäädvustada väga detailselt lähivõtteid väikestest objektidest, nagu pisikesed kroonlehed ja putukad. WG-90 1 cm makrorežiim võimaldab jäädvustada objekti juba ühe sentimeetri kauguselt. Sellel on kuus LED-makrovalgustit, mis asetsevad ideaalselt ümber objektiivi. Macro Lighting režiimis võimaldavad need tuled reguleerida valgustuse intensiivsust viiele erinevale tasemele, et tagada ideaalne valgustus, vältides samal ajal ka soovimatuid varjualasid.

Üldine tooteinfo: Pentax WG-90, sinine

Kauba ID: 8834726
Kategooria: Videokaamerad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,1 x 0,2 m, 1 kg
Kaubamärk: Pentax
Sobivad mälukaardid: HD
Vaade: Pentax, hd videokaamerad
LCD ekraan: 2.7 "
Salvestusformaadid: HD
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Pentax tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Pentax WG-90, sinine
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki