Riidestange Mark Adler 4.2

Täpsustused:
Riidepuu tüüp: Sisseehitatud
Materjal: Teras
Värv: Must
Kauba ID: 9422291

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Riidestange Mark Adler 4.2

Banner wieszaka Mark Adler Handy 4.2

Prawy skos wieszaka na ubrania Handy 4.0

Eriomadused:

  • Mahukas riidepuu riiete ja aksessuaaride jaoks

  • Kaks kätt tagavad maksimaalse ruumi riietele

  • Lai riiul kingade, kottide jms jaoks.

  • Universaalne, kaasaegne disain

  • Valmistatud kvaliteetsest terasest

  • Mobiilne riidekapp ratastel

  • Vastupidav ja vastupidav

  • Intuitiivne kokkupanek

  • 4 lisakonksu kottidele, aksessuaaridele jne.

  • Mitmekülgne kasutusvõimalus

Kõik riided käeulatuses

Handy 4.2 on ideaalne neile, kes soovivad oma garderoobi korras hoida. Praktiline ja liikuv mööbliesemeks, mis kaunistab samal ajal iga ruumi - alates magamistoast kuni koridorini. Ükski riidekapp ei suuda riideid ja aksessuaare nii selgelt välja panna kui Handy riidepuu.

Wieszak na ubrania Marka Adler Handy 4.2

Podwójne miejsce do odwieszania ubrań

Topeltraud - kaks käepidet

Handy 4.2 riidepuu pakub 2x rohkem võimalusi kui enamik turul olevaid mudeleid. Topeltredel tähendab kahekordset ruumi riiete riputamiseks. Lihtne, eks ole? Seega on toode ideaalne inimestele, kes soovivad palju ruumi, kuid ei taha oma riideid suurde, ebapraktilisse riidekappi kokku suruda.

Funktsionaalsed konksud

Neli lisakonksu võimaldavad riiete kõrvale riputada täiendavaid aksessuaare, nt käekotte, vihmavarju, lipsusid, mütse. Tänu nende nutikale paigutusele ja vastupidavusele saab konksude külge riputada ka raskemaid ja suuremaid esemeid ning need ei räsita teie riideid.

Wieszak na ubrania Marka Adler Handy 4.2

Praktilised peatused

Umbes 11 cm vahedega paigutatud rõivaste vaheseinad hoiavad teie riided korras ja eraldavad riidehoidja tsoonid. Tänu nendele ei lähe riided rõivaste vahele ega libise riiulilt maha ja igal riidepuudel on oma koht.

Praktyczne ograniczniki przeciwko spadaniu ubrań

Täiendav ruum

Riiuli alumises osas on praktiline hoiuruum kingade või muude aksessuaaride jaoks. Handy 4.2 abil saavad teie lemmiktarbed oma koha, eemal mustusest ja segadusest.

Wieszak na ubrania Marka Adler Handy 4.2

Wszechstronność wieszaka Mark Adler Level 4.2

Mugav liikuvus

Riiuli on täielikult liikuv tänu praktilistele, põrandat säästvatele ratastele. See süsteem võimaldab seda ilma jõudu kasutamata ühest kohast teise liigutada ja seda saab ka vabalt pöörata, mis on kasulik suure hulga riiete puhul.

Wieszak na ubrania Mark Adler

Tehnilised andmed

  • Tootja: Mark Adler

  • Mudel: Handy 4.2

  • Konstruktsioon: teras

  • Täiendavad konksud: 4

  • Maksimaalne kandevõime: 10 kg

  • Kõrgus: 156 cm

Wymiary wieszaka Mark Adler Host 4.0

Zbliżenia wieszak Mark Adler Host 4.2

Modernist

Veel tänaselgi päeval püüeldakse modernistliku interjööri poole – sellist interjööri valitakse eriti tihti mööblidisaini kujundamisel. See stiil võimaldab luua avarat, valgusküllast ja mugavat tuba, mis sobib tänapäeva rütmis elavatele inimestele.

Esimese asjana köidavad tähelepanu eriti ranged vormid ja mööbli sile pealispind. See on modernistliku mööbli üks kõige väljendusrikkamaid omadusi: puhtad, sirged jooned ja minimaalsed lisadetailid kirjeldavad kõige paremini seda stiili. Dekoratsioonis ei ole näha praktiliselt mingeid kaunistusi, aksessuaare, sujuvaid kaardeid ega ümardatud servi. See aga ei tähenda, et modernistlik mööbel ei oleks huvitav - kasutades isegi rangeid geomeetrilisi jooni, võib luua asümmeetriaid või abstraktseid kujundeid, mis elavdavad kogu atmosfääri.

Heledates toonides puit, selle imitatsioon, erinevad metallid või klaas on peamised materjalid, mida kasutatakse modernistliku mööbli valmistamisel, ka nende kombineerimine on levinud. Modernse mööbli loomisel kasutatakse sageli vähemalt kahte materjali, , näiteks puit ja läikivad pinnad, klaas ja roostevaba teras jne. Selline valik annab nendele toodetele eripära!

Modernses stiilis on eriline roll funktsionaalsusel . Moderne mööbel on loodud nii, et teha meie elu võimalikult lihtsamaks - kuigi toote väljanägemine on oluline, pööratakse suurimat rõhku mugavusele. Seetõttu leiab modernistlike toodete seast hulganisti mööblit, mis täidab mitut funktsiooni, luues niiviisi mugavat ja avarat ruumi atmosfääri.

Just sel põhjusel on mööbel lihtne ja suhteliselt väike. Kui oleks olemas selline kirjeldus, võiks seda mööblit iseloomustada kui „standard” suuruses mööbel. See tähendab, et need tooted on optimaalsed ja kompaktsed ning te ei leia hiiglaslikke variante.

Modernne mööbel on tavaliselt neutraalne, kergesti sobituvate värvidega – see laseb veelgi lihtsamalt sobitada mööblit kogu sisekujundusega. Saadaval on üsna heledaid toone, kuid neid kasutatakse tihtipeale millegi rõhutamiseks.

Kõik need modernse mööbli omadused kinnitavad asjaolu, et selle stiili tooted on lihtsad ja samal ajal väga universaalsed. Seega on neid lihtne sobitada igas suuruses ruumidesse. Riidestange Mark Adler 4.2 meeldib neile, kes soovivad luua minimalistliku ja avara ruumi korraliku ja värske olemusega.

Üldine tooteinfo: Riidestange Mark Adler 4.2

Kauba ID: 9422291
Kategooria: Nagid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,16 x 0,23 x 0,52 m, 14 kg
Stiil: Kaasaegne
Kaubamärk: mark adler
Laius: 110 cm
Kõrgus: 156 cm
Sügavus: 57 cm
Tootjamaa: EU
Mööbli kollektsioon: Handy
Riidepuu tüüp: Sisseehitatud
Materjal: Teras
Värv: Must
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik mark adler tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Riidestange Mark Adler 4.2
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki