4-tooli komplekt Fox Velvet, hall/must

Täpsustused:
Tüüp: Söögitoolid
Kogus komplektis: 4
Istme kõrgus: 46 cm
Materjal: Metall, Veluur
Kauba ID: 636002
14300

SJH hind

17200
-16%
Lisa korvi
699 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

8. aprillist

000

Postkontor

9. aprillist

199

Kuller

9. aprillist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

9. aprillist

199

Kuller

9. aprillist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: 4-tooli komplekt Fox Velvet, hall/must

  • Kaasaegse disainiga tool Fox;
  • Tooli istumisosa on kaetud veluuriga;
  • Tooli jalad on valmistatud metallist;
  • Mõõdud: kõrgus - 86 cm, laius - 44 cm, sügavus - 39 cm;
  • Istumisosa kõrgus - 46 cm;
  • Värv: hall/must;
  • Tool tarnitakse kokkupanemata kujul.

 Kaasaegne disainiga tool, pehme veluuriga, mugava seljatoega, sobib mitte ainult köögi- või elutoa interjööri, vaid ka tööruumi. See stiilne tool täiendab ideaalselt Teie kodu interjööri, andes Teie kodule kaasaegse ja hubase atmosfääri! 

Signal on meie piirkonnas üks juhtivaid mööbli importijaid Kaug-Idast. Peaaegu kolm aastakümmet tagasi asutatud ettevõte on siiani jäänud üheks usaldusväärsemaks liidriks turul. Pikaajaline kogemus ja klientide usaldus võimaldavad neil edukalt konkureerida teiste suurte maailmatasemel kaubamärkidega. Ettevõtte põhitegevusala on hulgi- ja jaemüük Poolas, kuid Signal teeb koostööd ka paljude välismaiste kaubanduspartneritega. Järgitakse viimaseid suundumusi, kuulatakse klientide tagasisidet ja võetakse arvesse valitsevat turunõudlust, pakkudes üha enam unikaalseid lahendusi kodu kujunduses. Selle kaubamärgi ühed suurimad eelised on erinevate mööblistiilide lai valik, kiire reageerimine muutuvatele trendidele ja lühike tarneaeg.

4-tooli komplekt Fox Velvet, hall/must

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Veluur on väga mitmekülgne ja populaarne materjal, mille nimi pärineb prantsuse sõnast ""velours"", mis tõlkes tähendab ""samet"". Seda materjali kasutati teatrites mitte ainult kardinate, vaid ka mütside, kingade, kleitide ja peenete kinnaste valmistamisel. See on kangas, mida iseloomustab lühike, tihe ja pehme kate kanga tagaküljel. Ei ole vale öelda, et veluur meenutab sametist ja villast koosnevat segu.

Veluuri kasutatakse mitte ainult rõiva - või tekstiilitööstuses - seda kasutatakse sageli autosisustuses ning samuti on see mööblitööstuses äärmiselt populaarne oma vastupidavuse poolest. Veluur on enamasti valmistatud puuvillast, kuid polüestri lisandid annavad kangale erksuse ning lisavad kestvust.

Ei ole saladus, et tänavused moesuunad kalduvad mõnevõrra eklektilisusele. Veluuri ja tööstusliku stiili duo dikteerib koduseid stiilisuundumusi: massiivsed metallid ja töötlemata nurklikud kujud sobivad pehme ja õrna veluuriga. See võimaldab kaasaegses kodus luua eriti stiilseid sisustuselemente!

4-tooli komplekt Fox Velvet, hall/must

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Söögitoolid

Kas otsite toole oma uue söögitoa jaoks või plaanite vana söögituba värskendada? Meie valikus on üle 8000 erineva söögitooli. Kas otsite moodsaid, tööstuslikke, skandinaavia stiilis toole või klassikalisi kõrge seljatoega toole - igaühele on midagi sobivat. Meie sortimendis on palju kvaliteetsetest materjalidest valmistatud söögitoole, mis lisavad teie kodusesse interjööri elegantsi ja eksklusiivset stiili. Nende hulka kuuluvad metallist, täispuidust, plastikust ja veluurist, gobeläänist, sametist, päris- või kunstnahast polsterdatud toolid. Sõltuvalt teie söögitoa suurusest saate valida 2 või isegi 8 toolist koosneva komplekti vahel või osta neid ükshaaval. Moekad toolid juba ootavad Teid, tuleb vaid valida endale kõige meeldivamad värvid ja materjalid ning nautida uut, kauakestvat ostu.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: 4-tooli komplekt Fox Velvet, hall/must

Kauba ID: 636002
Kategooria: Köögitoolid, söögitoolid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,39 x 0,44 x 0,89 m, 4,9 kg
Värv: Hall
Stiil: Tööstuslik
Kaubamärk: Signal Meble
Laius: 44 cm
Kõrgus: 86 cm
Sügavus: 39 cm
Tootjamaa: EU
Tüüp: Söögitoolid
Vaade: Signal Meble, söögitoolid
Kogus komplektis: 4
Istme kõrgus: 46 cm
Materjal: Metall, Veluur
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Signal Meble tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (1)

4-tooli komplekt Fox Velvet, hall/must
4

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(0)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

0%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Gitana S.
08.01.2021

Toolid pole mitte ainult ilusad, vaid ka kerged, mis on minu jaoks tõesti oluline.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki